Nokia web tarayıcısı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pringles

Pringles

Üye
    Konu Sahibi
Nokia web tarayıcısı
arkadaşlar bu nokia tarayıcı tamam sorunsuz çalışıyor ama sadece facebookta sorun yaşıyorum yok nokia web tarayıcısından facebook girdine 2.sayfaya falan geçemiyorum bu neden kaynaklanıyor bilen biri varmı

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Tarayıcı versiyonu kaç eğer 8.3 ise bu tarayıcı biraz sıkıntılı.

ozoalp1

ozoalp1

Üye
benim de sürümü8.3 ve sıkıntılı çok kasıyor

Pringles

Pringles

Üye
    Konu Sahibi
bir bakayım,evet 8.3.2.21 diyor

tufless

tufless

Üye
bnmde 8,3 , çok kasıyor. Bnu değiştirme şansımız var mı

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Malesef Tarayıcı değişmez...

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Flash ile tarayıcı sürümü değişebilir

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Değişmez sadece ismini değişirsin Qt ler farklı...

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
Nokia şu internet olayını iyi yapsa şu htc mi vurucam yere çok yavaş açıyor sayfaları

Pringles

Pringles

Üye
    Konu Sahibi
sayfa olarak iyi bugün gittim sordum aldığım yere adam diyor facebook girmezmiş tarayıcıdan falanda filanda lan facebook uygulaması var nokianın kendinde o bile adam gibi çalışmıyor arkadaş bu ne ya :S

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Nokia bu tarayıcının sorunları çözüp yeni bir güncelleme de paylaşırsa sorun çözülür.Ama onlara kaldı işte.

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Off yaa kafayı yiycem

aLLanToyiS

Üye
opera mini kullanabilirsiniz.
ve ya tarayıcının, önbelleğini C sürücüsüne kaydetmediği bir cfw yükleyin. C sistem sürücüsü olduğu için, bu sürücüde yapılacak yükleme işlemleri, zaman geçtikçe sistem dosyalarına erişimi zorlaştıracaktır(disk parçalanması).
ve ya ara sıra hard format atarsanız, tarayıcının işlem gücü arttırırsınız.
Seçim sizin :)

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Ben mobil kullanıyorum operanın fakat video fallan açmıo indiriyo

aLLanToyiS

Üye
flash player uygulaması yok, bu yüzden indirmesi gerekiyor. Tabi bazı sitelerde videoyu izle seçeneği ekliyorlar. Onlarda indirmeden izleyebiliyorsun.
Şunu söyliyim; indirmeden ve ya indirerek izlemek aynı miktarda kota harcatır.
Ayrıca videoyu indirdiğiniz klasöre girerek indirilen kadarı izleyebilirsiniz(parantez açmadan duramıcam. Videoyu inerken izlemek, indirmenin iptal edilmesine sebep olabilir. Tabi denemediğim için emin değilim.).

Kayahan14

Kayahan14

Üye
flash player uygulaması yok, bu yüzden indirmesi gerekiyor. Tabi bazı sitelerde videoyu izle seçeneği ekliyorlar. Onlarda indirmeden izleyebiliyorsun.
Şunu söyliyim; indirmeden ve ya indirerek izlemek aynı miktarda kota harcatır.
Ayrıca videoyu indirdiğiniz klasöre girerek indirilen kadarı izleyebilirsiniz(parantez açmadan duramıcam. Videoyu inerken izlemek, indirmenin iptal edilmesine sebep olabilir. Tabi denemediğim için emin değilim.).

indirmek daa iyi ileri sarınca loading çıkmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt