nonamex
Üye
Bu husus hakkında bilgi verir misiniz? AF olmadığı için foto ve video çekimlerinde gözle görülebilecek bir fark oluyor mu?
8 mp olması ne ayrıcalık tanıyor peki c6-01 e ?Yazi iceren A4 kadigindan fotograf cekerseniz, cektiginiz yazilar okunmaz en onemli ornek yani yakin cekim yapamazsiniz. 50 cmden yakina odaklanma yapmadigi icin biraz bulaniklik olur fotograflarda.
Kesinlikle tavsiye ederim C6-01 alabilirsin için rahat olsun. AF olayı biraz abartılıyor. Benim AF olmayan 3.2 mp'lik telefonum AF olan 5800'dan daha iyi fotoğraf çekiyor. AF olayı her zaman çok iyi değil yani asıl kalite mercekle alakalı. Ha dersen C6-01'de çok mu iyi mercek kullanılmış tabi ki hayır ama 8 mp demek baya iyi bir çözünürlüktür iyi fotoğraflar elde edersin. Yanılmıyorsam video da senin için önemli. Galaxy Ace en rezil video formatında video çeker, C6-01 ise 720p HD video çeker.Konu başlığı görünce ilgimi çekmişti zaten 599 tl makul bir fiyat gerçekten.
Kesinlikle tavsiye ederim C6-01 alabilirsin için rahat olsun. AF olayı biraz abartılıyor. Benim AF olmayan 3.2 mp'lik telefonum AF olan 5800'dan daha iyi fotoğraf çekiyor. AF olayı her zaman çok iyi değil yani asıl kalite mercekle alakalı. Ha dersen C6-01'de çok mu iyi mercek kullanılmış tabi ki hayır ama 8 mp demek baya iyi bir çözünürlüktür. Yanılmıyorsam video da senin için önemli. Galaxy Ace en rezil video formatında video çeker, C6-01 ise 720p HD video çeker.
Olmaz kardesim sen bana güven.Otofokus sadece profesyonel çekimlerde ise yarar.Ayrıca yakın odak mesafesi 50 degil 15-20 cm arasındadır..
c6-01 in dokunmatiği nasıl peki? Kullanışı vb. kolay mı?
arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için Allah razı olsun. Sorduğum sorulara hemen cevap verdiniz. Çok saolun. Biraz araştırma yaptım c6-01 ile ilgili. usb den şarj etme imkanı var mı acaba? Ayrıca ilk defa dokunmatik alıcağım. Kullanabilir miyim acaba?
Saolasın kardeşim. Sürekli şarj aleti unutan birisi olarak usb şarj olayı beni çok sevindirdiEvet usb sarj imkanı var.Dokunmatigi konusunda hiçbir süphen olmasın çok çok rahat edersin mesaj yazmak çok daha kolay ve hızlı güvenebilirsin bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?