Nokia Türkiye C6-01'in fiyatının 599 TL olduğunu resmen duyurdu !

nonamex

Üye
Bu husus hakkında bilgi verir misiniz? AF olmadığı için foto ve video çekimlerinde gözle görülebilecek bir fark oluyor mu?

Yazi iceren A4 kadigindan fotograf cekerseniz, cektiginiz yazilar okunmaz en onemli ornek yani yakin cekim yapamazsiniz. 50 cmden yakina odaklanma yapmadigi icin biraz bulaniklik olur fotograflarda.
 
Yazi iceren A4 kadigindan fotograf cekerseniz, cektiginiz yazilar okunmaz en onemli ornek yani yakin cekim yapamazsiniz. 50 cmden yakina odaklanma yapmadigi icin biraz bulaniklik olur fotograflarda.
8 mp olması ne ayrıcalık tanıyor peki c6-01 e ?
 
Olmaz kardesim sen bana güven.Otofokus sadece profesyonel çekimlerde ise yarar.Ayrıca yakın odak mesafesi 50 degil 15-20 cm arasındadır..
 

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Konu başlığı görünce ilgimi çekmişti zaten 599 tl makul bir fiyat gerçekten.
Kesinlikle tavsiye ederim C6-01 alabilirsin için rahat olsun. AF olayı biraz abartılıyor. Benim AF olmayan 3.2 mp'lik telefonum AF olan 5800'dan daha iyi fotoğraf çekiyor. AF olayı her zaman çok iyi değil yani asıl kalite mercekle alakalı. Ha dersen C6-01'de çok mu iyi mercek kullanılmış tabi ki hayır ama 8 mp demek baya iyi bir çözünürlüktür iyi fotoğraflar elde edersin. Yanılmıyorsam video da senin için önemli. Galaxy Ace en rezil video formatında video çeker, C6-01 ise 720p HD video çeker.
 

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş kamera cam gibi gördüm kardeşim aldı kamera çok güzel fasa fiso git C6-01 al oh be diyeceksin.
 

evet video meselesi önemli. AF olayının da pek etki yapmayacağını da düşünürsek c6-01 kafama yatmayı başladı
 

61semih

Üye
Olmaz kardesim sen bana güven.Otofokus sadece profesyonel çekimlerde ise yarar.Ayrıca yakın odak mesafesi 50 degil 15-20 cm arasındadır..

sanırım kameralar hakkında pek bır bılgın yok dostum af cok onemlıdır profesyonel makınalarda onemlıdır değil.bende otofokus olmayan 3,2mp lik telefon kullandım.daha dogrusu kullanmadım cok kotuydu.vasat bır foto cekmek ıcın tripot kullanmak şarttı telefonda neredeyse.tabı telefonlar tripota uyumlu degıl.azıcık bır harekette bile mütiş kaymalar yaşanabılıyor.af cok onemlı bırsey olmasaydı pıyasadakı dıjıtal kameraların en azından bırkısmında alt segmenntte yanı 150tl aşşagısı urunlerde af olmayan makıneler de olurdu.
bende ahım sahım bır bılgım yok bu kamera olayında ama merakım vardır arasıra araitırırım,en azından enstantane dıyafram nedır bılırım.yanlış anlaşılmasın yani
 

nonamex

Üye
C6-01in kamera performansi pek iyi degil, 8 mp dedigim gibi laf olsun diye konmus
 
Hocam iyi ısık yakalandıgında af olmasa bile sabit olarak çok iyi fotograflar çıkar ortaya.Tabiki önemli otomatik netleme yapiyor sonuçta mercek ama C6-01'in lensi hakkında bilgim yok kötü oldugunu düsünmüyorum.Bütün is mercekte bitiyor sonuçta otofokus olmadan da güzel kareler yakalanıyor.

Örnegin otofokus olmayan E6 8MP



 
c6-01 in dokunmatiği nasıl peki? Kullanışı vb. kolay mı?
 
arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için Allah razı olsun. Sorduğum sorulara hemen cevap verdiniz. Çok saolun. Biraz araştırma yaptım c6-01 ile ilgili. usb den şarj etme imkanı var mı acaba? Ayrıca ilk defa dokunmatik alıcağım. Kullanabilir miyim acaba?
 

Evet usb sarj imkanı var.Dokunmatigi konusunda hiçbir süphen olmasın çok çok rahat edersin mesaj yazmak çok daha kolay ve hızlı güvenebilirsin bana..
 
Evet usb sarj imkanı var.Dokunmatigi konusunda hiçbir süphen olmasın çok çok rahat edersin mesaj yazmak çok daha kolay ve hızlı güvenebilirsin bana..
Saolasın kardeşim. Sürekli şarj aleti unutan birisi olarak usb şarj olayı beni çok sevindirdi Aklıma soracak fazla soru da gelmiyor
 
Sor arkadasım aklına takılanları.Bu fiyata düsmüsken çok çok iyi bir fırsatın var.
Telefonu incele bence almadan önce hem heyecanını arttırır hemde hazırlık olur
 
Geçen gün 5800 ın bir videosu vardı. Gelen arama esnasında telefonu ters cevirdiğinde telefonun sesi kapanıyor , karşı tarafa meşgule alındı sinyali gitmiyordu. c6-01 de de bu var mı?
 

nonamex

Üye
N8 de var, ondada olmasi lazim ayni sistem..
 
Evet var.Symbian'ın tüm akıllı telefonlarında var bu özellik.Alarmlarıda erteleyebiliyorsun döndürüp.
 

nonamex

Üye
Onu bilmiyorum tam 5800 da el yazisi ile mesaj yazabiliyordum harfleri ciziyordum algiliyordu, bu ozellikse eger N8 de yok bu ozellik, C6-01 dede yoktur