• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

nokia tune hiç böle duymadınız bnce:)

Sponsorlu Bağlantılar

emre_35

Üye
guzel olmus keske bıraz daha uzun olsaydı tam adamı havaya sokuyor kesılıyorr hemen ama genede guzel saolasın

safakk34

safakk34

Üye
sağol :oke:

sedayy

Üye
süpermişş

worldcild

Üye
    Konu Sahibi
sizler saolun dostlar

protege

protege

Üye
sağol eline sağlık

sömürgen

Üye
hahaha dehşet olmuş ya :)

fatihay

Üye
benim eski telde vardı. yinede sağol

inlovechild

inlovechild

Üye
harika ellerine saglık:yuru

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
eyvallah saolasın dostum

worldcild

Üye
    Konu Sahibi
yorumlar ıcın tskler arkadaslar

barisbey

Üye
evet güzelmis emegine sagkik.

asepsi

asepsi

Üye
güzelmiş sağol arkadaşım

worldcild

Üye
    Konu Sahibi
sizler saolun arkadaslar

ahmetvarol

Üye
malesef onun adı nokya arabesk çoktan beride var ama o kadar bizi kandırmaya uğraştın helal olsun.

worldcild

Üye
    Konu Sahibi
malesef onun adı nokya arabesk çoktan beride var ama o kadar bizi kandırmaya uğraştın helal olsun.
konunun acılmasından tam 21 gun sonra bi yorum yapmıssın ve bilmiyorum bugune kadar duydunmu duymadınmı 30 kişi tsk etmiş sen kandırdın demişsin..belliki emek nedir bilmeyen birşeysin.sen kımsınki seni kandırayım ben begenmedıysen biliyorsan biliyordum begenmedım de...ama bızı kandırdın ne demek bu ya...emegin karsılıgını wermeyı bılmıyorsan cenenıde lütfen tutmasını öğren...bidahada ona göre yorumlar yap

zartan

zartan

Üye
ellerine saglik!!!

shaggy77

shaggy77

Üye
süpper

hafrix

hafrix

Üye
ya arkadaşlar bu indirme konusunda toplarsam belki 10 defa yardım istemişimdir ama bu konuda kimse bana yardım etmiyor size zahmet bu garibana yardım edin ben bir program indireyim.

worldcild

Üye
    Konu Sahibi
ya linke tıklla..sora cılan sayfada free butonuna tıkla sora bi kod gelecek onu kutucuga gir kaydet bvarı gelecek zaten..eğer kod gelmezse bi süre bekle tekrar dene rapidin dezavantajı o yapacak bisey var var elbette ama biraz zahmetli modemi resetlicen ama dısardan deil modemin içinden yada pcyi acıp kapa ok:)yada okadarda ugrasma modemın kabolalrını sök tak:)

ozyksk

ozyksk

Üye
emegine saglık tesekkürler

Üst Alt