Arkadaşlar nokia ya mail atıp hard formatı sordum, telefona zarar verdiğini kesinlikle yapmamami söylediler, nasıl zarar verebilir hard format.
N95 8 gb da yığın hafıza nasıl silinir bilen varmı?
saol kardeş çok yardımçı oldun
[sıze=3]nokia n79 da donma sorununu nasıl halledebilirim lütfen yardım edin...batarya sök tak yapıyorum bazen açılıyor tel bazen açılmıyor...açıldıdamı çok gitmeden donma yapıyor her türlü formatı denedim olmadı...acaba navi tekerleğinden olabilirmi bu sorun....güncellemede fayda etmedi sanırım...saygılar[/sıze]
mrb benim x3 nokıya tel güncelleme yabarken elektirik gitti yarım kaldı ve telefon acılmıyor ne yabmalıyım nasıll format attılır
)bir n97 geçti elime ki şahane ! hem türkçe menü yok hemde hafızası 492 K)
şu hard format işini deneyim dedim,belki bişeyleri çözer ama beceremedim.Bahsettiğiniz tuşlara basılı tutma süremiz (tel açılana kadar) tahmini ne kadar ? yaklaşık iki dakika bekledim bişey olmadı.pc formatı gibi sürmüyor heralde dimi ?
--------------- Ekleme ---------------
birde teli pc'ye bağladığımda iki disk gözüküyor ya,onların biri bende kullanılmıyor,biçimlendir diyince disk yok diyor falan.... diğerinin hafızasıda söylediğim gibi.nedir bu aletin sorunu,nasıl çözülür bilen yok mu ?
eleman videosunu koymuş burayaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız,baya kısa sürüyor işlem.izledim yaptım ama olmuyor.hatta bende *#7370# yapıncada bişey olmuyor.ne iş bu anlamadım gitti :S
Tolga Kardeş Öncelikle Anlatım İçin Saol.
N81 Telefonum ve Galiba Java Oluyor Sadece Fabrika Ayarlarına Dönüyor..Yanlışım Varsa Düzeltirmisin ve Hard Format Atılıyorsa Anlatabilirmisin?
Telefon Açıldıktan Hemen Sonra *#7370# tuşla hardreset. K.V.K eğitiminden kalan bilgi.