aa-tolga
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ben E55 kullanıyorum ama birtürlü atamadım * 3 yes açma kapamayı yaptım olmuyor. telefonumu güncelledikten sonra kameram açılmamaya başladı o yüzden çözüm olabilir diye düşündüm hard format ama olmuyor. klavye farklı biraz e55 in ondan olabilirmi qwerty klavye gibi ama değil. yardımcı olursanız sevinirim
Telefonum 5800 v40 yüklü yeni versiyon v52 yi yükledikten sonra hard format attığımda telefonu aldığımda içinden çıkan bounce , global raging thunder oyunları da silinecek mi?
--------------- Ekleme ---------------
ekleme : hardo format atıldığında garanti kapsamından çıkar mı ?
ben n95 8gb'a format atmaya çalışıyorum. ülke listesi geliyor, tarih ve saat soruyor ardından başlıyor format. ama bir süre sonra bir yazı geliyor ekrana(çok kısa sürelik) tüm programların kaldırılamadığıyla ilgili birşeyler yazıyor... uygulamalar kısmına girdiğimde 2-3 uygulamanın kaldırılamamış olduğunu gördüm.formatın tamamlanması için bu programları nasıl kaldırabilirim ?
karder c5-03 var bu telde kamara tusu yok nere bascagız hard format için?
s.a tolga kardeş sana birşey sormak istiyorum soft format ile hard arasındakı fark nedir hangisi daha iyi sence ve format ne gibi durumlarda atmak gerekir.... Bu format konusunda benı biraz aydımlatırsan sevinirim
çok teşşekkür ederim tolga kerdeş
çok güzel sağolll
selam arkadaşlar benim nokia N96 rpl si çökmüş nerde nasıl yaptırabilirim. (ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER)
ya benm nokıa x3 war.ben bu telefonun pc suıtını yukledım yuklerken ve yenı wersıyonu yuklüyodum ve yuklerken
bılgısayar baglantı kesldı dedi ve telefonda beyza ışık yanıp sondu ondan sonra artık hiç açılmıyor ne olur yarımm
Nokia E55'te nasıl yapılor ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?