[Nokia] / Telefonuyla İlgili Sorunu Olan Bana Sorabilir / 7 Gün 24 Saat Online /

Sponsorlu Bağlantılar

apex007

Üye
merhaba telefonum c7 soft format attım artık internete bağlanamıyorum hattım avea ayarlarını istedim her seferinde ayarlarınız yüklenmiştir mesajı geliyor fakat sonuç değişmedi pcden bağlanıyor telefonda bağlantı yok diyor ancak ayarları kaydet diye birmesaj hiç gelmedi servisemi göndermeliyim

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Bilgilerini yedekle ve tekrar soft format at, düzelmez se flash at kesin düzelir...

servislik bir durum olduğunuı sanmıyorum,

apex007

Üye
üstat flash atabilsem çoktan yapçam zaten hacklerken oldu muhtemelen bişeyler silindi bağlantı ayarlarında katogorisiz kısmı yok rica etsem pc üzerinden sen yapsan diycem şu an internet hızım 96 kb

- - - Eklendi - - -

soft format sorunu çözmüyor

my.swamp

Üye
merhaba kardeş ben telefonu bılgısayara baglayınca kısayolları goterıyo sonrada telefondakı hersey gidiyo acılmıyor bır daha
bıcımlendırdım olmadı

tebrizbehbud

Üye
Telefon modeliniz nedir ?[/B][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
sertifikayi cozdum telefonu heckledim problem kalmadi.
ama dil degistirme hala sorun ya bende.telefon modeli - NOKIA 5530 xm s60v5 symbian9.4

ebubekirtrkr.

Üye
bende 5800xm var swf acmiyo sanirim hack dan sonra oldu ne yapmaliyim

Emrgncy

Emrgncy

Üye
üstat flash atabilsem çoktan yapçam zaten hacklerken oldu muhtemelen bişeyler silindi bağlantı ayarlarında katogorisiz kısmı yok rica etsem pc üzerinden sen yapsan diycem şu an internet hızım 96 kb

- - - Eklendi - - -

soft format sorunu çözmüyor

Team viwer ile flash atan arkadaşlar var ama ben yapmıyorum...

ayrıca sistem dosyalarından bir şey silmiş olsan formatla geri gelir..

eğer garantin varsa servise ver, son yazılımı tekrar yüklerler ve sorunun düzelir, garantin yoksa forumda yardım konusu aç, team viwer ile flash atan arkadaşlar yardımcı olurlar...

- - - Eklendi - - -

bende 5800xm var swf acmiyo sanirim hack dan sonra oldu ne yapmaliyim

Daha önce açtığı bir swf dosyasıysa, rompatcher yamalarını pasifleştirince açması lazım..
Benim telefonumda hackli ama swf dosyalarını sorunsuz açıyor..

- - - Eklendi - - -

sertifikayi cozdum telefonu heckledim problem kalmadi.
ama dil degistirme hala sorun ya bende.telefon modeli - NOKIA 5530 xm s60v5 symbian9.4

son yazılımı flashlıyacaksın..

s60v5 modifikasyon bölümüne yardım konusu açabilirsin...

ebubekirtrkr.

Üye
yine olmadi open 4all filan hepsini kapattim acmadi xploreden acinca once beyaz bi ekran geliyo gibi sonra saniye bile sürmeden kapanıyo normal dosya yöneticisinde dosya açılamıyo diyo başında f harfli işaret de var ama olmuyo ben reset attım yine olmadı

Emrgncy

Emrgncy

Üye
yine olmadi open 4all filan hepsini kapattim acmadi xploreden acinca once beyaz bi ekran geliyo gibi sonra saniye bile sürmeden kapanıyo normal dosya yöneticisinde dosya açılamıyo diyo başında f harfli işaret de var ama olmuyo ben reset attım yine olmadı
Belki o dosyayı açamıyordur telefon, farklı swf dosyası açmayı denedin mi?

ebubekirtrkr.

Üye
evet olmuyo

my.swamp

Üye
merhaba kardeş ben telefonu bılgısayara baglayınca kısayolları gosterıyo sonrada telefondakı hersey gidiyo acılmıyor bır daha
bıcımlendırdım olmadı. 5800 telefon
bılgısayarda kısayolları cıkıyor hep normal cıkmıyo bırse
sonra telefondakı resmler faln yok oluyu muzık ısarteı cıkıyor resımlerde
LUTFEN YARDIM ET

Emrgncy

Emrgncy

Üye
merhaba kardeş ben telefonu bılgısayara baglayınca kısayolları gosterıyo sonrada telefondakı hersey gidiyo acılmıyor bır daha
bıcımlendırdım olmadı. 5800 telefon
bılgısayarda kısayolları cıkıyor hep normal cıkmıyo bırse
sonra telefondakı resmler faln yok oluyu muzık ısarteı cıkıyor resımlerde
LUTFEN YARDIM ET
Pc de virüs olabilir veya farklı sebepler.. Ama sorun senin pc ile alakalı sanırım..

titali

Üye
Nokia c6-01 telefonuma hard format attıktan sonra. gelen - giden aramalarda arama ekranı kararıyor.. bu konuda ne yapabilirim

nsb1977

Üye
merhaba nokia e5-00 arapça dil programı lazım yardımcı olursanız sevinirim.tsk

15bedel15

Üye
kardeşim bana sertifika lazım nasıl yapabiliriz

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Nokia c6-01 telefonuma hard format attıktan sonra. gelen - giden aramalarda arama ekranı kararıyor.. bu konuda ne yapabilirim

Son yazılımı tekrar flash laman lazım...

- - - Eklendi - - -

kardeşim bana sertifika lazım nasıl yapabiliriz

Telefonunu hackleyip sertifika sorunundan kurtulabilirsin...

forumda hack konuları var, herhangi birinden telefonunu hackle...

ebubekirtrkr.

Üye
benim swf sorunum hålå dvm ediyo??????

dost_kara_4586

Üye
bende nokia 5228 var telefonuma uygulama yüklerlen seftika hatası , süresi geçmiş seftika diyor.bu durumu düzeltmek için neler yapabilirim

Üst Alt