Emrgncy
Üye
Flash videolardan bahsediyorsan, zaten açılmaz...merhaba ben n8 kullanıyorum telefonunwep tarayıcısından video acılmıyor yardım
youtube dan izleyebilirsin...
Flash videolardan bahsediyorsan, zaten açılmaz...merhaba ben n8 kullanıyorum telefonunwep tarayıcısından video acılmıyor yardım
üstat flash atabilsem çoktan yapçam zaten hacklerken oldu muhtemelen bişeyler silindi bağlantı ayarlarında katogorisiz kısmı yok rica etsem pc üzerinden sen yapsan diycem şu an internet hızım 96 kb
- - - Eklendi - - -
soft format sorunu çözmüyor
bende 5800xm var swf acmiyo sanirim hack dan sonra oldu ne yapmaliyim
sertifikayi cozdum telefonu heckledim problem kalmadi.
ama dil degistirme hala sorun ya bende.telefon modeli - NOKIA 5530 xm s60v5 symbian9.4
Belki o dosyayı açamıyordur telefon, farklı swf dosyası açmayı denedin mi?yine olmadi open 4all filan hepsini kapattim acmadi xploreden acinca once beyaz bi ekran geliyo gibi sonra saniye bile sürmeden kapanıyo normal dosya yöneticisinde dosya açılamıyo diyo başında f harfli işaret de var ama olmuyo ben reset attım yine olmadı
Pc de virüs olabilir veya farklı sebepler.. Ama sorun senin pc ile alakalı sanırım..merhaba kardeş ben telefonu bılgısayara baglayınca kısayolları gosterıyo sonrada telefondakı hersey gidiyo acılmıyor bır daha
bıcımlendırdım olmadı. 5800 telefon
bılgısayarda kısayolları cıkıyor hep normal cıkmıyo bırse
sonra telefondakı resmler faln yok oluyu muzık ısarteı cıkıyor resımlerde
LUTFEN YARDIM ET
Nokia c6-01 telefonuma hard format attıktan sonra. gelen - giden aramalarda arama ekranı kararıyor.. bu konuda ne yapabilirim
kardeşim bana sertifika lazım nasıl yapabiliriz