ya iyide biz ozaman nasıl netten direk video veya film izleyecez
banada yardım edin internet tarayıcısıyla sitelere girdigimde hafıza dolu diyip tarayıcı kapanıyor bu tarayıcının ön bellegini hazfıza kartına yönlendirmenin bi yolu yokmu ???varsa eger anlayabilecegim bi şekilde yazın uygulıcam telefona
- - - Eklendi - - -
sorunumuzu yazdık bakan yok
tasıyınca neden kurtulamamki sebep?
Ram ile hafıza farklı şeyler... bir arkadaş onunla ilgili bir mod çalışması yapmıştı, hafıza kartını ram olarak göstermeyle ilgili ama, sanırım başarılı olmamıştı. Artı riskleride var...bu 128 mb ram in bulunduğu yer c sürücüsü mü eğer öyleyse c sürücüsü hafızasını artırma yapılıyor bildiğim kadarıyla yanılıyor muyum
Ram ile hafıza farklı şeyler... bir arkadaş onunla ilgili bir mod çalışması yapmıştı, hafıza kartını ram olarak göstermeyle ilgili ama, sanırım başarılı olmamıştı. Artı riskleride var...
Sadece Youtube ve ender olan bazı siteler dışında olmaz.
Konu ile ilgilendiğiniz için teşekkürler.
- - - Eklendi - - -
Konu ile ilgilendiğiniz için teşekkürler.
Biz elimden geldiğince yardım etmeye çalıştım.5800 telefonuma hard format attıktan sonra internete bida giremedim (bağlatı kurulamıyor)(web:işlemgerçekleştirilemiyor)hatası veriyor acill yardım
telefon safe modda kalmıs olabilir ne yapmamız gerekiyor yazılım güncelledim yine olmadı
Telefon modeliniz nedir ?merhaba benim iki sorunum var 1cisi sertifika problemi birsey yukledigim zaman telfonana sertifika error yaziyo.nasil kaldira bilirim ?
2cisi telefonun dilini turkce yapmak istiyorum nasil yapa bilirim?yardimci olursan sevinirim.
Yüklemiş olduğunuz bir program yada oyun sistem kararlılığını etkilemiştir.5800 da önceden kayıtlı olan uygulamaları acarken sadece beyaz bi ışık yanıyo ve açılmıyo nasıl düzeltebiliriz acabaa?
http://www.maxicep.com/symbian-s60v...3-dakika-da-hacklemek-guncellendi-547695.htmlnokia 5235 sertifika hatası nasıl çözebilirim ?