[Nokia] / Telefonuyla İlgili Sorunu Olan Bana Sorabilir / 7 Gün 24 Saat Online /

Sponsorlu Bağlantılar

esertepeihl

Üye
ya iyide biz ozaman nasıl netten direk video veya film izleyecez

costrıder

Üye
kardeş bende 5228 var
kamera
açınca kontör gidiyor köşede
internetbağlantı
işareti çıkıyor sorun cihazda mı yoksa hatta mı
neden oluyo olabilir??????

polat1983

Üye
öncelikle selam yardımlarınız için teşekkürler güzel konu bende c6 00 var oviden güncelleme yaptım rm 624 oldu ve türkçe dil gitti ne yapmalıyım yada nasıl yapabilirim bir çözümü var mı?

gizemlixx

Üye
banada yardım edin internet tarayıcısıyla sitelere girdigimde hafıza dolu diyip tarayıcı kapanıyor bu tarayıcının ön bellegini hazfıza kartına yönlendirmenin bi yolu yokmu ???varsa eger anlayabilecegim bi şekilde yazın uygulıcam telefona

- - - Eklendi - - -

sorunumuzu yazdık bakan yok

Emrgncy

Emrgncy

Üye
banada yardım edin internet tarayıcısıyla sitelere girdigimde hafıza dolu diyip tarayıcı kapanıyor bu tarayıcının ön bellegini hazfıza kartına yönlendirmenin bi yolu yokmu ???varsa eger anlayabilecegim bi şekilde yazın uygulıcam telefona

- - - Eklendi - - -

sorunumuzu yazdık bakan yok

Tarayıcı önbelleğini hafıza kartına taşıyarak o sorundan kurtulamazsın, yine de taşımak istersen modifikasyon bölümüne bak,

internette gezinmek için opera mini kullan, o hatadan kurtulursun...

gizemlixx

Üye
tasıyınca neden kurtulamamki sebep?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
tasıyınca neden kurtulamamki sebep?

Hafıza dolu uyarısı Ram ile alakalı, sen önbelleği hafıza kartına taşıyınca Ram'im artmayacakki...

o sorumdan kurtulmak için ram ı fazla kullanmayan tarayıcı kullanman lazım, O da opera mini dir.

Opera mobil ve telefonun kendi tarayıcısı ram düşmanıdır...

gizemlixx

Üye
bu 128 mb ram in bulunduğu yer c sürücüsü mü eğer öyleyse c sürücüsü hafızasını artırma yapılıyor bildiğim kadarıyla yanılıyor muyum

Emrgncy

Emrgncy

Üye
bu 128 mb ram in bulunduğu yer c sürücüsü mü eğer öyleyse c sürücüsü hafızasını artırma yapılıyor bildiğim kadarıyla yanılıyor muyum
Ram ile hafıza farklı şeyler... bir arkadaş onunla ilgili bir mod çalışması yapmıştı, hafıza kartını ram olarak göstermeyle ilgili ama, sanırım başarılı olmamıştı. Artı riskleride var...

talanu

Üye
5800 telefonuma hard format attıktan sonra internete bida giremedim (bağlatı kurulamıyor)(web:işlemgerçekleştirilemiyor)hatası veriyor acill yardım
telefon safe modda kalmıs olabilir ne yapmamız gerekiyor yazılım güncelledim yine olmadı

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
    Konu Sahibi

tebrizbehbud

Üye
merhaba benim iki sorunum var 1cisi sertifika problemi birsey yukledigim zaman telfonana sertifika error yaziyo.nasil kaldira bilirim ?
2cisi telefonun dilini turkce yapmak istiyorum nasil yapa bilirim?yardimci olursan sevinirim.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
5800 telefonuma hard format attıktan sonra internete bida giremedim (bağlatı kurulamıyor)(web:işlemgerçekleştirilemiyor)hatası veriyor acill yardım
telefon safe modda kalmıs olabilir ne yapmamız gerekiyor yazılım güncelledim yine olmadı

Telefona yedek olusturun. Menu > dosya yoneticisi > yedekle seceneklerden rehber mesajlari secin. Yedegi olustuun.

Hafiza kartini kart okuyucu ile.pc ye takin. Bilgisayardan gizli ve sistem dosyalarini gorunur yapin. Backup music video cities ve kurulum dosyarinizi pc.ye tasiyin. hafiza kartina format atin.

Telefonu kapaitiniz. Hafiza kartini takin ve sirasi ile.su tuslara.basin.

Kirmizi tus + yesil tus + fotograf cekme tusu ve acma dugmesi 15 saniye kadar basili tutun. Telefon acilinca tarih saat ulke ayarlarini yapin. Telefonu 5 dakika kendi halinde birakin. Uygulamalardan settings wizards sihirbaz cubugu olan simge ile internet ve baglanti ayarlarini tamamlayin.

Usb kablo yada kart okuyucu ile yedekledigin dosyalari hafiza kartina geri yukleyin. Dosya yoneticisinden yedekleme seceneginden yedegi geri yukleyin.

Cok fazla oyun program kurup kaldirmayin.

- - - Eklendi - - -

merhaba benim iki sorunum var 1cisi sertifika problemi birsey yukledigim zaman telfonana sertifika error yaziyo.nasil kaldira bilirim ?
2cisi telefonun dilini turkce yapmak istiyorum nasil yapa bilirim?yardimci olursan sevinirim.
Telefon modeliniz nedir ?

scorpion197

Üye
5800 da önceden kayıtlı olan uygulamaları acarken sadece beyaz bi ışık yanıyo ve açılmıyo nasıl düzeltebiliriz acabaa?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
5800 da önceden kayıtlı olan uygulamaları acarken sadece beyaz bi ışık yanıyo ve açılmıyo nasıl düzeltebiliriz acabaa?
Yüklemiş olduğunuz bir program yada oyun sistem kararlılığını etkilemiştir.

Elinizde kurulum dosyaları varsa telefona soft format atın. Olmazsa yedekleme yapin ve hard format atin.

yassomc

Üye
nokia 5235 sertifika hatası nasıl çözebilirim ?

ek043413

Üye
merhaba ben n8 kullanıyorum telefonunwep tarayıcısından video acılmıyor yardım

Üst Alt