Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia Telefonların Kilit & Güvenlik Kodunu Kırma
Sponsorlu Bağlantılar
aşka sürgün68
Üye
ben kıramadım nasıl olacak ya bi söylesenizz
tempestshine
Üye
xlight853
Üye
Arkadaşlar kolay gelsin. Ben bu programı (nemesis) indirdim ama devamlı error diyo lütfen bana yardımcı olun pc suıte ti indirdim ama yine aynı yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar kolay gelsin. Ben bu programı (nemesis) indirdim ama devamlı error diyo lütfen bana yardımcı olun pc suıte ti indirdim ama yine aynı yardımcı olursanız sevinirim.
dostum bu konu cok eskidi gecen senenin konusu sen en iyisi telefonculara ver kırsınlar 5 tl ye kafanı yorma
JaNbErG
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Öncelikle pc suite yükleyin daha sonra kabloyu pcye takın ve pcde telinizin gorunmesını saglayın yoksa error verir
xlight853
Üye
Ns_Lion
Üye
Teşekkürler uzun zamandır arıyodum.
selamiyilmaz43
Üye
6230 kullaniyorum ne zamandır inetrnetten kilit kırma arıyordum bulamamıştım bunu denedim kırdı koyan arkadaşa çok teşekkürler
dartheagle
Üye
arkadaşlar pc suite ile görüyor pc telefonu ama nssde read dedikten sonra error diyor anlayamadım bunun çözümü var mı bu kilit kodu işini kendim halletmek istiyorum gurur inada bağladı