Nokia E6 Güvenlik Kod Sıfırlama (Kilit Kodunu Bilmeyenler Buraya)

Sponsorlu Bağlantılar

finisci

finisci

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E6 Güvenlik Kod Sıfırlama (Kilit Kodunu Bilmeyenler Buraya)
Arkadaşlar, 2 gündür Nokia E6 telefonun kilit kodunu sıfırlama için uğraşıyorum ancak bayağı uğraştıktan sonra kodu sıfırlamayı başardım, hemen sizee anlatayım.
Bu konu ile ilgili Nokia NSS işe yaramadı hemen bunu da söyleyeyim.
Arkadaşlar NSS pro isimli programı indirelim. Daha sonra Nokia bağlantı driver dosyasını indirelim.
İlk olarak Nokia bağlatı driver dosyasını bilgisayarımıza yükleyelim. Arkasından NSS pro programını çalıştıralım. Son olarak telefonumuzun USB kablosu ile telefonu bilgisayara bağlayalım. Burada dikkat edilecek husus NSS pronun açılmasından sonra telefonu bağlamak. Telefon bağlanınca programda bağlantının kurulduğuna dair yazı geliyor. O yazının üzerine tıklayalım, sonra telefonu yazının karşısında bulunan yerdeki kutudan Test Mode'ye alalım. Arkasından test modenin üzerinde bulunan Full Factory Reset'e getirerek yanında bulunan butona basıyoruz. Telefon sıfırlanıyor, NSS ile telefonu gördüremedim ancak bu programın kurulumu yok ve bunu XP bilgisayarda denedim. Sizde yorumlarınızı yazarsanız sevinirim, sağlıcakla...
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Dead FLash atarsanda Olurdu :)
 
finisci

finisci

Üye
    Konu Sahibi
Dostum, çok daha kısa sürüyor. 5 dakikamı almadı belkide, hem de flash bulmak falan.. hiç araştırmadım, bari link koy.:)
 

Benzer Konular



Üst Alt