nerden dusmuyor? 1400 liraya aldigim E7 yi 7 ay sonra 600 liraya satamiyorum. 400 veriyorlar sadece. insafmi bu???
Nokia telefonları kaliteli üretiyor . Fazla uygulama meraklısı değilseniz C7 ve N8 ' i en az 3 yıl kullanırsınız .
carla gelmiyecek inşallah birşeyler çıkar yine az çok
Merak ettim de HDMI dan dolayı mı istediniz?İkinci elde durumlar böyledir.Cihazı bugun alıp yarın satsanız oynar fiyat.E7 nin nesinden memnun değilsiniz merak ettim.C7 kullanıcısıyım bende E7 alsaymışım diyorum bazen.
geçen yıl 27 martta 860 liraya aldım 12 taksitle c7 yi.

nerden dusmuyor? 1400 liraya aldigim E7 yi 7 ay sonra 600 liraya satamiyorum. 400 veriyorlar sadece. insafmi bu???
Nokianın düşmeme sebebi şudur bence.Kimse yokken 7 den yetmişe herkes bu ülkede nokia kullanıyordu.Nokia 6600 olmadan önce kim kameralı telefonlara hayran kalırdı ki ? Nokia türkiyeye sağlam ve güvenilir telefonu gösterdi.Ayrıca bunda açtığı güvenilir bayilerinde çok yararı var.Türkiyeye baya yatırım yaptı nokia.Mesela bundan 5 sene önce samsung veya sony ericson telefon alanlar bozulunca düzgün bir servise götüremiyorlardı fakat Nokia çok temiz bir şekilde her işi hallediyordu.Şuan bile gidip sorsanız sokaktaki 10 kişiden 5 i sadece telefon markası olarak nokia diyecektir ilk.Akıllı telefonlarda biraz geride kalmış olabilir fakat Nokia burda hep sağlamlığa önem verdi ve Çalıntı hiç bir şey yapmadı ondandır arkadaşlar.Bakın Samsunga bakın LG ye hep Apple'ın çizimlerini çalıyorlar.Androidin her görsel özelliği İOS dan çalıntı fakat Nokia böyle yapmadı.Hee yapabilirdide ama kendilerinin bir politikası var onu işlediler.Türk toplumu sıkıldığı için Nokiadan son zamanlarda akıllı telefonlarında farklı modellere gittiler fakat yinede sağlamlık ve güvenilirlik açısından Nokia bu fiyatları hak ediyor bence
sana aynen katılıyorum.
+1Nokianın düşmeme sebebi şudur bence.Kimse yokken 7 den yetmişe herkes bu ülkede nokia kullanıyordu.Nokia 6600 olmadan önce kim kameralı telefonlara hayran kalırdı ki ? Nokia türkiyeye sağlam ve güvenilir telefonu gösterdi.Ayrıca bunda açtığı güvenilir bayilerinde çok yararı var.Türkiyeye baya yatırım yaptı nokia.Mesela bundan 5 sene önce samsung veya sony ericson telefon alanlar bozulunca düzgün bir servise götüremiyorlardı fakat Nokia çok temiz bir şekilde her işi hallediyordu.Şuan bile gidip sorsanız sokaktaki 10 kişiden 5 i sadece telefon markası olarak nokia diyecektir ilk.Akıllı telefonlarda biraz geride kalmış olabilir fakat Nokia burda hep sağlamlığa önem verdi ve Çalıntı hiç bir şey yapmadı ondandır arkadaşlar.Bakın Samsunga bakın LG ye hep Apple'ın çizimlerini çalıyorlar.Androidin her görsel özelliği İOS dan çalıntı fakat Nokia böyle yapmadı.Hee yapabilirdide ama kendilerinin bir politikası var onu işlediler.Türk toplumu sıkıldığı için Nokiadan son zamanlarda akıllı telefonlarında farklı modellere gittiler fakat yinede sağlamlık ve güvenilirlik açısından Nokia bu fiyatları hak ediyor bence

Nokia kalitedir
----------Eklendi @ 15:25:45 ---------- Yazıldı @ 15:23:49 ----------
Hangi telefon daha sağlam diye tartışıyorduk benim androidci bi arkadaşla.Benim c7min sadece kasası 150-200 tl dedim keçileri kaçırttım
----------Eklendi @ 15:26:50 ---------- Yazıldı @ 15:25:45 ----------
Merak ettim de HDMI dan dolayı mı istediniz?![]()

çok güzel bir açıklama.Nokianın düşmeme sebebi şudur bence.Kimse yokken 7 den yetmişe herkes bu ülkede nokia kullanıyordu.Nokia 6600 olmadan önce kim kameralı telefonlara hayran kalırdı ki ? Nokia türkiyeye sağlam ve güvenilir telefonu gösterdi.Ayrıca bunda açtığı güvenilir bayilerinde çok yararı var.Türkiyeye baya yatırım yaptı nokia.Mesela bundan 5 sene önce samsung veya sony ericson telefon alanlar bozulunca düzgün bir servise götüremiyorlardı fakat Nokia çok temiz bir şekilde her işi hallediyordu.Şuan bile gidip sorsanız sokaktaki 10 kişiden 5 i sadece telefon markası olarak nokia diyecektir ilk.Akıllı telefonlarda biraz geride kalmış olabilir fakat Nokia burda hep sağlamlığa önem verdi ve Çalıntı hiç bir şey yapmadı ondandır arkadaşlar.Bakın Samsunga bakın LG ye hep Apple'ın çizimlerini çalıyorlar.Androidin her görsel özelliği İOS dan çalıntı fakat Nokia böyle yapmadı.Hee yapabilirdide ama kendilerinin bir politikası var onu işlediler.Türk toplumu sıkıldığı için Nokiadan son zamanlarda akıllı telefonlarında farklı modellere gittiler fakat yinede sağlamlık ve güvenilirlik açısından Nokia bu fiyatları hak ediyor bence