Nokia Telefonların Değeri Neden Düşmüyor?

Sponsorlu Bağlantılar

joe_cenk

joe_cenk

Üye
    Konu Sahibi
Toparlayacak olursak milletimiz sağlam olsun bizim olsun bilincinde bende katılıyorum tam yerinde

bymodifieci

Üye
nerden dusmuyor? 1400 liraya aldigim E7 yi 7 ay sonra 600 liraya satamiyorum. 400 veriyorlar sadece. insafmi bu???

İkinci elde durumlar böyledir.Cihazı bugun alıp yarın satsanız oynar fiyat.E7 nin nesinden memnun değilsiniz merak ettim.C7 kullanıcısıyım bende E7 alsaymışım diyorum bazen.
geçen yıl 27 martta 860 liraya aldım 12 taksitle c7 yi.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
kalite olarak güzel bence :)

atakan25

atakan25

Üye
Nokia telefonları kaliteli üretiyor . Fazla uygulama meraklısı değilseniz C7 ve N8 ' i en az 3 yıl kullanırsınız .

uygulama meraklısıyım işte sorun o :D carla gelmiyecek inşallah birşeyler çıkar yine az çok

valent

valent

Üye
C7 ve N8 fazlasıyla sağlam tel kasa kalite birkere zırhlı kasa :oke:

SilentOne

SilentOne

Üye
c6-01 ile yerdeki fayans çatlamıstım 3310 la bina yıkmıstım :))))

avianca

Üye
tofaş fiat arabalarının değeri neden düşmüyorsa ondan.

aleranol

aleranol

Üye
Nokia kalitedir

----------Eklendi @ 15:25:45 ---------- Yazıldı @ 15:23:49 ----------

Hangi telefon daha sağlam diye tartışıyorduk benim androidci bi arkadaşla.Benim c7min sadece kasası 150-200 tl dedim keçileri kaçırttım :D

----------Eklendi @ 15:26:50 ---------- Yazıldı @ 15:25:45 ----------

İkinci elde durumlar böyledir.Cihazı bugun alıp yarın satsanız oynar fiyat.E7 nin nesinden memnun değilsiniz merak ettim.C7 kullanıcısıyım bende E7 alsaymışım diyorum bazen.
geçen yıl 27 martta 860 liraya aldım 12 taksitle c7 yi.
Merak ettim de HDMI dan dolayı mı istediniz? :D

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Kalite desen yerinde Saglamlık desen DörtDörtlük( 2 kattan aşşa düşmesiyle bireşy olayamn tek telefon),Görselik desen cok havali.

Ama işletim sistemi b*k :)

rapman

rapman

Üye
nerden dusmuyor? 1400 liraya aldigim E7 yi 7 ay sonra 600 liraya satamiyorum. 400 veriyorlar sadece. insafmi bu???

ne saçmalıyorsunuz anlamış değilim. bi sahibinden.com'a bakın e7 2.el fiyatlarına sonra gelip konuşun. fiyatlar 750-800-900lerde geziyor..

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Arkadaş e7 tutmadı

yebtiyatro

yebtiyatro

Üye
Nokianın düşmeme sebebi şudur bence.Kimse yokken 7 den yetmişe herkes bu ülkede nokia kullanıyordu.Nokia 6600 olmadan önce kim kameralı telefonlara hayran kalırdı ki ? Nokia türkiyeye sağlam ve güvenilir telefonu gösterdi.Ayrıca bunda açtığı güvenilir bayilerinde çok yararı var.Türkiyeye baya yatırım yaptı nokia.Mesela bundan 5 sene önce samsung veya sony ericson telefon alanlar bozulunca düzgün bir servise götüremiyorlardı fakat Nokia çok temiz bir şekilde her işi hallediyordu.Şuan bile gidip sorsanız sokaktaki 10 kişiden 5 i sadece telefon markası olarak nokia diyecektir ilk.Akıllı telefonlarda biraz geride kalmış olabilir fakat Nokia burda hep sağlamlığa önem verdi ve Çalıntı hiç bir şey yapmadı ondandır arkadaşlar.Bakın Samsunga bakın LG ye hep Apple'ın çizimlerini çalıyorlar.Androidin her görsel özelliği İOS dan çalıntı fakat Nokia böyle yapmadı.Hee yapabilirdide ama kendilerinin bir politikası var onu işlediler.Türk toplumu sıkıldığı için Nokiadan son zamanlarda akıllı telefonlarında farklı modellere gittiler fakat yinede sağlamlık ve güvenilirlik açısından Nokia bu fiyatları hak ediyor bence

• Beğen
Tepkiler: joe_cenk ve aleranol
SilentOne

SilentOne

Üye
aynen kardeşim katılıyorum sana

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Nokianın düşmeme sebebi şudur bence.Kimse yokken 7 den yetmişe herkes bu ülkede nokia kullanıyordu.Nokia 6600 olmadan önce kim kameralı telefonlara hayran kalırdı ki ? Nokia türkiyeye sağlam ve güvenilir telefonu gösterdi.Ayrıca bunda açtığı güvenilir bayilerinde çok yararı var.Türkiyeye baya yatırım yaptı nokia.Mesela bundan 5 sene önce samsung veya sony ericson telefon alanlar bozulunca düzgün bir servise götüremiyorlardı fakat Nokia çok temiz bir şekilde her işi hallediyordu.Şuan bile gidip sorsanız sokaktaki 10 kişiden 5 i sadece telefon markası olarak nokia diyecektir ilk.Akıllı telefonlarda biraz geride kalmış olabilir fakat Nokia burda hep sağlamlığa önem verdi ve Çalıntı hiç bir şey yapmadı ondandır arkadaşlar.Bakın Samsunga bakın LG ye hep Apple'ın çizimlerini çalıyorlar.Androidin her görsel özelliği İOS dan çalıntı fakat Nokia böyle yapmadı.Hee yapabilirdide ama kendilerinin bir politikası var onu işlediler.Türk toplumu sıkıldığı için Nokiadan son zamanlarda akıllı telefonlarında farklı modellere gittiler fakat yinede sağlamlık ve güvenilirlik açısından Nokia bu fiyatları hak ediyor bence
:alkissana aynen katılıyorum.:good:

aleranol

aleranol

Üye
+1 :oke:

MoonLife01

MoonLife01

Üye
:yuru

Aege

Aege

Üye
Özetle : Because it's Nokia :)

seko2201

seko2201

Üye
bence türkiyedeki insanların nokıa alışmış olmasından kaynaklanıyor.ve alışkanlık beraberınde kolaylıklarıda getiriyor.mesela 5800 kullana bilen bır ınsan c7,n8,e7 gibi telefonlarıda kullanabılıyor.benzerlıkler var menu gibi.kalıtelı malzeme tabıkıde onemlı ama bence değerının düşmemesının sebebı bu.KOLAYLIK...

bymodifieci

Üye
Nokia kalitedir

----------Eklendi @ 15:25:45 ---------- Yazıldı @ 15:23:49 ----------

Hangi telefon daha sağlam diye tartışıyorduk benim androidci bi arkadaşla.Benim c7min sadece kasası 150-200 tl dedim keçileri kaçırttım :D

----------Eklendi @ 15:26:50 ---------- Yazıldı @ 15:25:45 ----------

Merak ettim de HDMI dan dolayı mı istediniz? :D

Hayır N8 ile N97 nin birleşimi gibi duruyor.Klavyeli olmasıda artı :)

pRime.

pRime.

Üye
çok güzel bir açıklama.

Takipçi Satın Al

Üst Alt