Nokia Telefonların Değeri Neden Düşmüyor?

Sponsorlu Bağlantılar

engin97

Üye
sahibinden resmen kazık . Telefoncunun 2.el sattığı fiyata satmaya çalışıyorlar. Hatta fazla fiyata.

LimePie

LimePie

Üye
5800 da baya tutuldu nerdeyse herkeste vardı bir aralar :)

ucantcme

ucantcme

Üye
nokianın kalitesinden şaşılmıyor ben de öyle arkadaşlar galaxy s aldı android dye ben c601 aldım o kadar oyun oynamam amaç garanti bitene kadar dayansın tel :) oyuncak gbi galaxyler

byred55

Üye
nokia nokia nokia bir efsana hiç bir zaman ölmeyecek bir marka millet camur atar anca.dun ki veletler android diye tutturmuşlar neyın ne oldugunu bılmeden. nokia kalitelidir nokia saglamdır kullanıslıdır , uyumludur. hangı nokıa nın kolay bı durumda zarar gordugunu gordunuz. dıger markalarla test edın bakalım tek bı dususte ne kadar sorun cıkartıyorlar.Nokia hıc bır zaman olmuz arkasında mılyarlarca yatırım var.Ve pıyasaya ılk cıkan nokıanın bıle hala yedek parcası var ıstedıgın zaman bulabılıyorsun ya dıger markaların ? yada ilk akıllı telefonu kım cıkarmış ? hangimiz 6600 unutabılır ? yada N95 i ? işte bu sebeplerden dolayı Nokia her zaman degerlidir. İyi forumlar (:

ucantcme

ucantcme

Üye
haklısık kardeşim c601 mde bi çizik var akıllara zarar pantalonu delen kuwet sdece bi çizk drumunda hala taş gbi foto koyaym ıstersenız

yakup_281

yakup_281

Üye
ya beyler sizi duyanda sizden başka kimse nokia kullanmamış sanacak tamam bizde biliyoruz sağlamdır şıktır eskimez ölmez ama birazda gelişsin dimi biz symbianda uygulama ok derken hiç yoktur demiyoruz ki bi uygulama yüklemek için yok hackmiş yok sertifikaymış uğraşıyorsunuz video izlemek için illa çözünürlük ayarlamak gerekiyor

silahsizkuwet

Üye
nokia n95 8gb ım vardı 2008 yılında almıstım 2011 yılının kasım ayında 300 e sattım elden tertemiz kutuluydu 4 yıllık telefonun okadar para etmesi çok iyi :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt