diğer markalardan çok daha kaliteli olduğu için ve türkiye'de en çok satılan marka olması dolayısı ile.
nerden dusmuyor? 1400 liraya aldigim E7 yi 7 ay sonra 600 liraya satamiyorum. 400 veriyorlar sadece. insafmi bu???

Arkadaşlar Çok ilgimi çeken bir konu Telefon pazarında en eski nokia modeli bile para ediyor. Genel olarak nokia telefonlarının değeri o kadarda düşmüyor sizce sebebi ne olabilir?
gerçi akıllı telefon pazarına da çok şık estetik ve sağlam ürünler çıkardılar ama s2 gibi cihazların hızı ve işlemcisinin gölgesinde kaldıar. yani nokia dokunmatik olsun tuşlu olsun en estetik ve sağlam cihazları çıkarmaya devam ediyor. örnek N9, Lumia serisi hem polikarbonal madde kullanıyorlar hemde ekranı çok sağlam kasa da aynı şekilde öyle.İkinci ele girdiğin zaman öyle bizim telefoncuların politikası bu, Mesela geçen sene 450küsür TL'ye kampanyadan 5800 aldım 1 ay kullandım tertemiz cihaz, dolaşıyorum öylesine bir telefoncuya girdim ben telefonu c7 ile değiştirmek istiyorum ne kadar fark ödemeliyim diye sordum adam direk benim telefona 150 TL verdi.nerden dusmuyor? 1400 liraya aldigim E7 yi 7 ay sonra 600 liraya satamiyorum. 400 veriyorlar sadece. insafmi bu???

İkinci ele girdiğin zaman öyle bizim telefoncuların politikası bu, Mesela geçen sene 450küsür TL'ye kampanyadan 5800 aldım 1 ay kullandım tertemiz cihaz, dolaşıyorum öylesine bir telefoncuya girdim ben telefonu c7 ile değiştirmek istiyorum ne kadar fark ödemeliyim diye sordum adam direk benim telefona 150 TL verdi.![]()

O zaman ikinci el 5800 en kötü 350 TL satıyorlardı.o adam 150 sana verecek, 250–300e kendi satacak.. Bu işler böyledir![]()
Nokia malzemeden çalmıyor. apple ipnhone 4 üretiminde malzemeyi eksik kullanığı için telefonda şebeke hatası ortaya çıktı. nokia n8de sinyal yerini çok iyi bir malzemeyle etrafını sarmış.. fark bubu yüzden nokia nın değeri düşmüyor. nokia da malzeme çok
![]()
çok güzel özet