Nokia Telefonları İçin Adroind Simgeler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tug-rul

tug-rul

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Telefonları İçin Adroind Simgeler
arkadaşlar bildiğiniz üzere artık c6-00 ve 5800 simgelerinde n8 simgeleri kullanılmaktadır ve bıktırdı açıkcası bunun için fwlerimize atabileceğimiz anroid simgeler nerden bulabiliriz şimdiden teşekkürler.

ultrayer6

ultrayer6

Üye
android'e karşı oluşan bu symbian akımında android simgeleri kullanmak yanlış olur.

tug-rul

tug-rul

Üye
    Konu Sahibi
bence daha güzel olur ve GLADYATÖR1581 arkadaşımızla menüleri aşağıya doğru değilde yana doğru çekmek için araştırma yapıyoruz eğer böyle bişey olursa symbian daha güzel bir görünüm sağlıyacağına eminim.

c7q7

c7q7

Üye
Yoo bence android simgeleride kullanılabilir.:hmmm

bence daha güzel olur ve GLADYATÖR1581 arkadaşımızla menüleri aşağıya doğru değilde yana doğru çekmek için araştırma yapıyoruz eğer böyle bişey olursa symbian daha güzel bir görünüm sağlıyacağına eminim.

Katılıyorum çeşitli fwler yapmak lazım artık. :oke:

tug-rul

tug-rul

Üye
    Konu Sahibi
Yoo bence android simgeleride kullanılabilir.:hmmm
işte adroid simgelerini bulmamız lazım kardeş ve menüde aşağıya doğru değilde yana doğru geçirmemiz daha bi güzellik verir.

mreren38

mreren38

Üye
Umarım bunlar sadece tasarıda kalmaz :)

ultrayer6

ultrayer6

Üye
kullanmayalım :D

-efşan

-efşan

Üye
android ikonlu bi temayı yazılıma entegre et veyahut bulduğun android ikonlu temanın ikonlarını alıp yazılıma entegre et ama çok zor iştir ikonları entegre etmek

Del Rey

Del Rey

Üye
Olmaz, para vermeden yapamazsın. Symbian işletim sistemi, OwnSkin'den kalitesiz bir tema yapmazsan asla ama asla SVG / SVGB dışı türleri kabul etmiyor. Bir de Symbian^3 için NVG var.

Android yana doğru bir menüye sahip değildir, tam tersine 3D efekti eklenmiş bir aşağı kaydırma efektine sahiptir. Nexus S videolarına bakın.

Ayrıca, Android ikonları Anna ikonlarından daha kötü. Bana göre orjinal Anna ikonları hem telefonunuzun orjinalliğini bozmaz, sizi özenti gibi göstermez; hem de daha hoş ve şık durur.

Ayrıca, sen daha Android'e Adroind diyorsun; önce Android de.

• Beğen
Tepkiler: ThE_kOnT
ultrayer6

ultrayer6

Üye
yukarıdaki çok bilmiş arkadaş. Biz 3d olarak aşağı kaymıyor demiyoruz ama sen yana kaymaz diyorsun. Galaxy S videolarına bak bakalım.

• Beğen
Tepkiler: ThE_kOnT
Del Rey

Del Rey

Üye
Galaxy S videoları, Android'in gerçek UI'sine ait değildir. Android'in (2.3 Gingerbread) gerçek UI'si Google'ın Nexus S ve Nexus One'ına aittir. Sence kiminki daha orjinaldir? Google mı Samsung mu? Bana göre yana kaydırmalı menü Apple'a aittir, Samsung yaptığı taklitlerden birini uzun süredir yani menü düzenini uzun süredir kullanıyor, Apple da her seferinde sayıları bir elin parmağından çok patent davası açıyor. Kaydırmalı menü istiyorsanız iPhone UI'i isteyin daha iyi. Orjinal Android UI'sine sahip olan Nexus S'e bakalım:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt