ok sagol bırader...
--------------- Ekleme ---------------
kardes ilk sayfaya bakarsan gorursun hic terettut etmeden yukle ve uygula ben yaptım sorun olmuyor.ben telımı yurt dısından almıstım update yaptım türkce kayboldu.ilk sayfadaki adımları uyguladım türkce oldu ve update yapıncada sorunsuz kullandım türkce bi daha kaybolmadı.çünkü update yaparken senin tele tr kodunuda giriyor. gayet gusel calısıyor.ama su upload tan dosya ındırmesını hala ogrenemedım.kirik linkmidir nedir anlaymadim gitti.
kolaygelsin dostlar nokia 5230 telefonum var italyadan aldigim icin turkce dil secenegi yok nasil turkce dil ekleye bilirim ve eklerken hangi adimlari izliycem yardim pls simdiden emege saygi mesajima cevap bekliyorum kolaygelsin
kardes
ilk sayfaya bakarsan gorursun hic terettut etmeden
yukle ve uygula ben yaptım sorun olmuyor.ben telımı yurt dısından almıstım update yaptım türkce kayboldu.ilk sayfadaki adımları uyguladım türkce oldu ve update yapıncada sorunsuz
kullandım türkce bi daha kaybolmadı.çünkü update yaparken senin tele tr kodunuda giriyor. gayet gusel calısıyor.ama su upload tan dosya ındırmesını hala ogrenemedım.kirik linkmidir nedir anlaymadim gitti.
kolaygelsin dostlar nokia 5230 telefonum var italyadan aldigim icin turkce dil secenegi yok nasil turkce dil ekleye bilirim ve eklerken hangi adimlari izliycem yardim pls simdiden emege saygi mesajima cevap bekliyorum kolaygelsin
kardes
ilk sayfaya bakarsan gorursun hic terettut etmeden
yukle ve uygula ben yaptım sorun olmuyor.ben telımı yurt dısından almıstım update yaptım türkce kayboldu.ilk sayfadaki adımları uyguladım türkce oldu ve update yapıncada sorunsuz
kullandım türkce bi daha kaybolmadı.çünkü update yaparken senin tele tr kodunuda giriyor. gayet gusel calısıyor.ama su upload tan dosya ındırmesını hala ogrenemedım.kirik linkmidir nedir anlaymadim gitti.