Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

Sponsorlu Bağlantılar

mertstar15

mertstar15

Üye
service pack 3var,flama network ü anlamadım nedir?

senın verdiğin rapid linkindeki frimwareyi indirdiğimde bir hata alıyorum o hatada üstteki yazılarımda var resimli olarak ..navifirm i önerdi tolga arkadaş fakat bendeki rm-303 0556917 buda navfrimde yok

benim verdiğim linkte bütün seri birden indiriliyor illada aynı olması gerekmiyor sanırım ?

tituslivius

tituslivius

Üye
benim verdiğim linkte bütün seri birden indiriliyor illada aynı olması gerekmiyor sanırım ?

bir önceki yazılıma dönemezsin.bende zaten 10 10 yüklü dil yüklemek için yapıcam bunu

mertstar15

mertstar15

Üye
service pack 3var,flama network ü anlamadım nedir?

senın verdiğin rapid linkindeki frimwareyi indirdiğimde bir hata alıyorum o hatada üstteki yazılarımda var resimli olarak ..navifirm i önerdi tolga arkadaş fakat bendeki rm-303 0556917 buda navfrimde yok

benim e 65 0546323 bulabilene aşk olsun ne navifirmde nede blue-nokia da yok :bilmm

m_ertg

m_ertg

Üye
KARDES en 97 nın Firmware Update Nokia N97 RM-505 EMEA 22.0.110 v8.03 cıkmıs ben ındırmeye calıstım ama ındıremedım mumkunae lıknlerını koyabılırmısın bugun ayrıca cok basarılı bı calısma olmus 2 sefer senın sayende telım igilizceden kurtuldu allah razı olsun buldugum en gusel paylasım sıtesı ve en gusel paylasım ellerın dert gormesın cok tesekkur edıyorum sagolasın.

--------------- Ekleme ---------------

ya da senın verdıgınde olur ama o paylasımdam ınderımıyorum Firmware Update Nokia N97 RM-505 EMEA 22.0.110 v8 olanı baska bı yere upload edersen ordan ındırebılırım cok tskkr ederım.

mertstar15

mertstar15

Üye
kardes en 97 nın firmware update nokia n97 rm-505 emea 22.0.110 v8.03 cıkmıs ben ındırmeye calıstım ama ındıremedım mumkunae lıknlerını koyabılırmısın bugun ayrıca cok basarılı bı calısma olmus 2 sefer senın sayende telım igilizceden kurtuldu allah razı olsun buldugum en gusel paylasım sıtesı ve en gusel paylasım ellerın dert gormesın cok tesekkur edıyorum sagolasın.

--------------- [sıze=1]ekleme[/sıze] ---------------

ya da senın verdıgınde olur ama o paylasımdam ınderımıyorum firmware update nokia n97 rm-505 emea 22.0.110 v8 olanı baska bı yere upload edersen ordan ındırebılırım cok tskkr ederım.

ağar bana diosan ve rabidshareden indiremiorsan otomatik indiren bir program var yani girince hata veriyor ya hani işte onu vermiyor ve direk yüklüyor bununla

m_ertg

m_ertg

Üye
N97 RM-505 22.0.110 v8 EMEA

yok bunu ındırmek ıstıyorum sayfaya gırıyorum sureklı on sn dıyo tekrar bastan baslıyor ve ındıremıyorum rapıdte veya hotfıle da bı sorun yok ordan ındırebılıuotum ama uploaded dan ındıremıyorum cok tesekkr ederım.bu yukardalo versıyonu yukleme ıstıyorum telıme .

mertstar15

mertstar15

Üye
N97 RM-505 22.0.110 v8 EMEA

yok bunu ındırmek ıstıyorum sayfaya gırıyorum sureklı on sn dıyo tekrar bastan baslıyor ve ındıremıyorum rapıdte veya hotfıle da bı sorun yok ordan ındırebılıuotum ama uploaded dan ındıremıyorum cok tesekkr ederım.bu yukardalo versıyonu yukleme ıstıyorum telıme .

linklerde sorun yok kardeşim sadece 10 sn bekliyorsun yukardeki download a basmıcan ama please wait yazan yer de download çıkıcak ona bas

bir önceki yazılıma dönemezsin.bende zaten 10 10 yüklü dil yüklemek için yapıcam bunu

internetten ara indir bu programı gezginlerden falan bu program olmadımı yapamazsın

Flame network 2.0 veya 1.1 de işini görür :oke::oke:

m_ertg

m_ertg

Üye
tamam dedıgım gıbı yapıyorum orda free download cıkıyor ona basıyorum bı kac sn beklıyorum tekrar 10 dan gerı sayıyor tekrar free download cıkıyor tekrar ona basıyorum aynısı oluyor.

firefox kulllanıyordum acaba ondanmı dedım ınternet exp.denedım yıne aynısı oldu sanırsam lınklerde bı sorun var cok tskkr ederım yardımlarım ıcın ....

nuad

Üye
kolaygelsin dostlar nokia 5230 telefonum var italyadan aldigim icin turkce dil secenegi yok nasil turkce dil ekleye bilirim ve eklerken hangi adimlari izliycem yardim pls simdiden emege saygi mesajima cevap bekliyorum kolaygelsin

mertstar15

mertstar15

Üye
tamam dedıgım gıbı yapıyorum orda free download cıkıyor ona basıyorum bı kac sn beklıyorum tekrar 10 dan gerı sayıyor tekrar free download cıkıyor tekrar ona basıyorum aynısı oluyor.

--------------- [sıze=1]ekleme[/sıze] ---------------

firefox kulllanıyordum acaba ondanmı dedım ınternet exp.denedım yıne aynısı oldu sanırsam lınklerde bı sorun var cok tskkr ederım yardımlarım ıcın ....

ben sorunsuz indirdim birader

m_ertg

m_ertg

Üye
ok sagol bırader...

kardes ilk sayfaya bakarsan gorursun hic terettut etmeden yukle ve uygula ben yaptım sorun olmuyor.ben telımı yurt dısından almıstım update yaptım türkce kayboldu.ilk sayfadaki adımları uyguladım türkce oldu ve update yapıncada sorunsuz kullandım türkce bi daha kaybolmadı.çünkü update yaparken senin tele tr kodunuda giriyor. gayet gusel calısıyor.ama su upload tan dosya ındırmesını hala ogrenemedım.kirik linkmidir nedir anlaymadim gitti.

kolaygelsin dostlar nokia 5230 telefonum var italyadan aldigim icin turkce dil secenegi yok nasil turkce dil ekleye bilirim ve eklerken hangi adimlari izliycem yardim pls simdiden emege saygi mesajima cevap bekliyorum kolaygelsin

kardes ilk sayfaya bakarsan gorursun hic terettut etmeden yukle ve uygula ben yaptım sorun olmuyor.ben telımı yurt dısından almıstım update yaptım türkce kayboldu.ilk sayfadaki adımları uyguladım türkce oldu ve update yapıncada sorunsuz kullandım türkce bi daha kaybolmadı.çünkü update yaparken senin tele tr kodunuda giriyor. gayet gusel calısıyor.ama su upload tan dosya ındırmesını hala ogrenemedım.kirik linkmidir nedir anlaymadim gitti.

mertstar15

mertstar15

Üye
ok sagol bırader...

bak kardeşim girdinmi siteye 10 sn kuralı var bekliyosun download çıkıyo aynı imleçte eğer böyle yapıyosunda olmuyorsa bilmiyorum download ı denedim başladı azını indirip iptal ettim bende linkler kırık deil yani

osmanpasa

osmanpasa

Üye
nokia 6230i ye firmware atmak için bilgisayara hangi kablo ile bağlamalıyoım. Yaardım lütfen.

mertstar15

mertstar15

Üye
nokia 6230i ye firmware atmak için bilgisayara hangi kablo ile bağlamalıyoım. Yaardım lütfen.

n70 n72 n80 e65 uyumlu usb kablodur bunlar telefonculara sorun 10 tl civarı alırsınız kulaklık takılan yerden tekılır ve aynı görünümdedir girişi

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

1. sayfayı lütfen okuyun.kolayca yapabilirsiniz...

kursuneses

kursuneses

Üye
neither dp1 0 nor dp2 0 was found for the product or the product cannot be identified
bu hata mesajını alanlar, hiç uğraşmayın başka bilgisayara programları kurup deneyin derim.

Ben uzun uğraşlar sonucu sonunda başardım.
Teşekkürler.

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
teşekkürler.

ksk21

Üye
c5 sorunmu var dil dosyasında? indirdikten sonra acamıyorum dosyayı? :(

sungerpop81

Üye
Software version : v 22.0.110
Software version date : 11-06-10
Custom version : 22.0.110.C01.01
Custom version date : 11-06-10
Language set : 15
Model : N 97
Type : RM-505
Latest update : Not updated

--------> Arkadaşlar telefonumun sistem özellikleri bunlar. Hangi dil paketini indirmeliyim yardımcı olur musunuz ?

Üst Alt