Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

Sponsorlu Bağlantılar

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
anlatamıyoruz galiba telefon kapalıyken hiç biryedre bağlanmıyor 1.sayfadakileri denedik usb görmüyor phonex programıyla da denedim yine orda usb bulunamıyor telefon kapalı hiç açılmıyor nasıl görecek bisi söylesin ya

--------------- Ekleme ---------------

anlatamadığım şey şu telefon pc suit modunda nasıl bağlı olsun telefon kapalıaçılmıyor 1.sayfa da pc suit modunda bağlı olduğuna emin olun demişsiniz nasıl oluyo kapalı iken anlamıorum bi açıklığa kavuşturursanız sevinirim

aynen kardeş usb yi görmüyor ki telefon kapalı bilinmeyen aygıt diyo görse zaten format atarız.kimse bu kou hakkında bişe demiyor

bu arada kabloda hata yok telefon sağlamken hep bağlanıyodum kabloyla bi sorun yok sadece telefon kapalı olduğu için görmüyor usb yi

evet siz ilk önce hard format atmayı deneyin..

http://www.maxicep.com/symbian-destek/nokia-tum-symbian-modellerde-hard-format-241532.html

olmazsa dead flash atmayı deneyin...unutmayın bataryanın sarjı tam olacak
olmazsa dolu baska batarya takılı olarak yapın.
telfonu usb kablosuyla bağlayın.
phoenix programını çalıştırın.
manage connections kısmından no connections secip aplly deyin ve close deyin.
ardından open product tıklayın telefonunuzun rm kodunu secin.,
firmware update deyip telefonunuza ait türkçe dil kodunu secin.
dead flash kutucugunu işaretleyip refurbishe basın.power buton diye mesaj gelirse güç butonuna kısa süreli bir kere basın .baılı tutmayın.işlem bitinceye kadar bekleyin.işlem tamam...

Abidin10

Üye
Çok teşekkür ediyorum bu bilgiler için iyi çalışmalar.

otilki

Üye
selam ben yeni 5800 aldım ama sadece yazma diline rusça ilave ettirmek istedim ama burda yapamadılar yardımcı olurmusunuz .

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

creative_087

Üye
teşekkür

ıloveyou144

Üye
ya telefonumu nasıl türkçeye çevirecem türkçe dil yoq içinde

spjet

Üye
arkadaşlar abd den gelme 5800 rm 428 türkce flash yüklemede sorun yaşıyorum RM428 0577454 40.2.005_010 yüklü su anda bu Dil kodunu gangisini yapsamda 428 oldugu icin dead flash yapmak istedigimdede yüklerken %99 dan sonra baglantı hatası alıyorum bir italyanca form da ( anladıgım kadarıyla ) 428 lerin donanımları farklıymış bunlar hakkında bilgisi olan varmı?

toligargala

toligargala

Üye
tolga kardeşim bir şey soracam 5800 v40 kullanıyorum v31 dönmek istiyorum nsu dan bunu yapmak tehlikeli zaten olmaz dediler flash arıza yapar dediler bunu jaf ta denesem olumlu sonuç alabilrmiyim jaf yüklü olanı tamamen silip yüklemiyormu cevap bakliyorum teşekkürler ,,,,,

acd_80

Üye
sayın aa-tolga hocam yardımınıza ihtiyacım var hocam. ben v21.0.045 yükledim. sonra v21.0.102 yükledim. ama dongrade yapmak istiyorum bu konuda acil yardımlarınızı bekliyorum hocam lütfen

candostu38

Üye
merhaba benim telefonum n97 RM 505 21.0.102.C01.01 verdiğiniz listede bu versiyon yok nasıl bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim..

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
sayın aa-tolga hocam yardımınıza ihtiyacım var hocam. ben v21.0.045 yükledim. sonra v21.0.102 yükledim. ama dongrade yapmak istiyorum bu konuda acil yardımlarınızı bekliyorum hocam lütfen

ben downgrade yapmayı hiç denemediğim için tavsiye etmiyorum...

merhaba benim telefonum n97 RM 505 21.0.102.C01.01 verdiğiniz listede bu versiyon yok nasıl bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim..

1. sayfaya ekledim. buyrun...

phora

Üye
ben downgrade yapmayı N96'da denedim. N97 kabul etmedi ama N96 kabul etti. Maalesef telefon bir daha açılmadı. 15 gün serviste kaldı. nokia Shopta düzeltilmeyecek kadar ağır hasar veriyormuş. Bende kesinlikle tavsiye etmiyorum. Yeni versiyon çıkmasını beklemelisiniz.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
ben downgrade yapmayı N96'da denedim. N97 kabul etmedi ama N96 kabul etti. Maalesef telefon bir daha açılmadı. 15 gün serviste kaldı. nokia Shopta düzeltilmeyecek kadar ağır hasar veriyormuş. Bende kesinlikle tavsiye etmiyorum. Yeni versiyon çıkmasını beklemelisiniz.

evet üst versiyonu deneyin veya servise götürün onlar atsın.

byilmazZ

byilmazZ

Üye
Asla böyle şeyler denemeyeceğim :oke:

CipriX

Üye
Öncelikle bu paylaşımın için teşekkürler ortalama 14 saat kadar sadece bununla uğraşarak sonuca ulaştım, telefonumun markası n97 mini (555) burada da n97 mini 'de sorunu olanlar olmuş her türlü yanlış yolu deneyerek (Einstein mantığı ile :) ) doğru yola ulaştım. Telefon Türkçe oldu. Nasıl yaptığıma gelince, öncelikle KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE bu konuyu açan arkadaşımızın dediği şekilde YouRemover programı ile bilgisayarınızda Nokia'ya ait ne varsa siliniz, sonra Phoneix'i kurun, ondan sonra Nokianın zamazingolarını kurun ve aşşağıda vereceğim Linki indirin (N97 MINI - RM - 555 - v10.0.020)

Sonra arkadaşın Phoenix'de dediklerini harfiyen yapın Türkçeleşecektir.

Teşekkürler arkadaşım.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle bu paylaşımın için teşekkürler ortalama 14 saat kadar sadece bununla uğraşarak sonuca ulaştım, telefonumun markası n97 mini (555) burada da n97 mini 'de sorunu olanlar olmuş her türlü yanlış yolu deneyerek (Einstein mantığı ile :) ) doğru yola ulaştım. Telefon Türkçe oldu. Nasıl yaptığıma gelince, öncelikle KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE bu konuyu açan arkadaşımızın dediği şekilde YouRemover programı ile bilgisayarınızda Nokia'ya ait ne varsa siliniz, sonra Phoneix'i kurun, ondan sonra Nokianın zamazingolarını kurun ve aşşağıda vereceğim Linki indirin (N97 MINI - RM - 555 - v10.0.020)

Sonra arkadaşın Phoenix'de dediklerini harfiyen yapın Türkçeleşecektir.

Teşekkürler arkadaşım.

şimdi sizin verdiğiniz v10 elinde N97 Mini RM-555 11.0.045 v2 yüklü olan varsa sizin dediğinizi zaten yükleyemez yüklersede telefonu ucar sizlere ömür olur.her zaman aynı veya bir üst versiyon yüklenir buna dikkat edin...

CipriX

Üye
şimdi sizin verdiğiniz v10 elinde N97 Mini RM-555 11.0.045 v2 yüklü olan varsa sizin dediğinizi zaten yükleyemez yüklersede telefonu ucar sizlere ömür olur.her zaman aynı veya bir üst versiyon yüklenir buna dikkat edin...
Parantez içinde v10.0.020 olduğunu belirttim.

buludag89

Üye
çok yararlı oldu bu çok teşekkürler

Üst Alt