aa-tolga
Üye
linki verdim zaten orada anlatıyortolga bey metod farklı diyorsunuzda o metodu lütfen anlatırmısınız ne yapmam gerekiyor ne olur bi konu açın n97 rm 507 ler için kafayı yiecem![]()
linki verdim zaten orada anlatıyortolga bey metod farklı diyorsunuzda o metodu lütfen anlatırmısınız ne yapmam gerekiyor ne olur bi konu açın n97 rm 507 ler için kafayı yiecem![]()
Konunun ilk yazısın birkaç kere okudum.
Hatta 200 küsür sayfanın bir kısmını bile okudum. Ama bazı yerler o kadar uzun ki belli bi noktadan sonra kafam karıştı.
iyisi mi ben elimdekileri söyleyeyim.
Nokia n97 version 21.0.045
Phoenix ve pc suite programı pc'e kurulu.
telefonumun modeline uygun flash'ı da download ettim. Rar'dan çıkarıp bekletiyorum şu anda.
Bundan sonrasında telefona türkçe menü yüklemek için ne gibi bir işleme başlamam gerekiyor
merhaba bana nokia 2700 ün RM 561 flashı lazım nerden bulabilirim.
Bu konuda beni yönlendirebilecek biri varsa sevinirim.
sonunda oldu türkçe yaptım telefonu rm -428 den rm 356 ya getirdim
--------------- Ekleme ---------------
ama bu seferde restart yapıyor kendiliğinden
hard restte olmuyor nasıl yapabilirim arkadaşlar
Arkadaşlar Artık Eski Versiyonlara Dönmek Kadar Kolay Bir Şey Yok Yemin Ediyorum Kendim Yaptım O Kadar Kolayki Servise Bile Gerek Yok Çok Yakında Anlatıyorum Telefona Zararı Filanda Yoktur Hemen Anlatımı Hazırlıyorum....
merhaba bana nokia 2700 ün RM 561 flashı lazım nerden bulabilirim.
--------------- Ekleme ---------------
kendim buldum belki ihtiyacı olan olur upload ettim.
Nokia 2700 RM-561
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
tolga kardeş bu kez N85 in eski versiyonu döndükten sonra telefonu açınca herhangi bir uygulamaya girdikten sonra telefon kapanıyor vede sim kartı red ediyor önceden böyle değildi yazılım yazılımı tekrar etmeye çalışıyorum ama telefon kendiliğinden kapanıyor ne yapmam lazım...
ya arkadaslar bu link nerede ben göremedim daha dogrusu bulamadım nasıl yapıcaz
tolga kardeş diyorum ya hard formatta attım ama bi uygulama girince ne olursa olsun bir müddet sonra kapanıyor yükleme yarıda kalıyor telefon ölse yine geri getiririm ama kapanıyor kvk ya gitmek istemiyorum çünkü kendim yapacağıma inanıyorum
hep aynı hata
Using 007.016.022
Elf2flash 08.37.001
CMT RAW loader...
Sending RAW Loader...
...Error booting phone...
paylaşım için teşekkür ediyorum N73 RM telefona N73 ME RM formatı atsam bi sorun olurmu onun güncellemesi daha yuksek
sdgffg