tolga arkadaşım karşılaştığım hatalar şunlar acaba nerde sorun var yardımcı olursan sevinirim.
ilk olarak açılışta şu hatayı veriyo.[a href=http://urlal.com/bn]
[Slm Bende N81 8gb var dil kodunu yükledim.N81-1 8GB RM-179 21.0.010 v7 EURO verdiğiniz phoenix ile söylediğiniz gibi kurdum en sonda bir hata mesaj verdi. ve telefon şu an açılmıyor. İMDAAAAT. Ve iki günden beri piyasada yoksu a-a-tolga
Merhaba, çok gerekli bu çalışma için teşekkür ederim. Yalnız sormak istediğim birşey var: Ana başlıkta büyük punto ile belirttiğiniz Nokia E63 için olan firmware hangi tarihli acaba? Benim E63'ümde RM-437 200.21.012 versiyonu yüklü. Fakat Haziran 2009 dan kalma. Şu durumda güncelleme yapmam gerekmiyor gibi görünüyor. Fakat nette Eylül sonu çıkışlı 200.21.012 V4.07 versiyonuda mevcut. Acaba sizin upload ettiğiniz firmware bu mu? Tekrar teşekkürler.
n97 kullanıyorum
yuzde yuz turkce olmuyor.birde son güncellemeyi pc suite olmadan nasıl yükleriz.yanı yazılımı myuklemek ıstıyorum orjınal yazılımını
acil nokıa 6270 en son yazılım arkadaslar
5800XM 13/09/2009 31.0.008 v.8 çıktı kardeş bunun download seçeneğini bulamadım
kardeş bende nokia n95 8gb var bende güncelelrken beyaz ışık hatası veriyo güç düğmesine basınca kapanmıyo ve bilgisayarda usbden görmüyo ne yapmam lazım lütfenb acil yardımm