aa-tolga
Üye
-
Konu Sahibi
-
bilgiler icin tesekkurler. cok yararli bir aciklama olmus. ancak benim bir kac sorum var yardimci olursan sevirim.
abd den e71 almistim urun kodu rm-357 ve turkiyeye geldigimden beri 3g sectigimde sebeke cekmiyor ama normal networkte cekiyor telefonu kullaniyorum. bana turkcell shoptan telekom kaydi yapildiktan sonra calisir dendi ama oyle de olmadi. sonra bir kac servise gittim rm kodu tutmadigi icin calismaz yurt disindan gelen cihazlarda 3g dediler. anlatiminda eger turkiye paketi yoksa gozettan turkiyeyi secin demissin ama ben firmware update yapmak istedigimde phoniex ile sadece 357 kodlu secenekler cikiyor. benim sanirim euro olan 346 yi secmem lasim ama onu sectirmiyor bana. yardimci olursan sevinirim ne yapmam gerekiyor tam olarak anlayamadim bulamadim.
SİZLERE SADECE TESEKKÜR DEĞİL EMEĞİNİZİ TAKDİR EDER SAYGI DUYARIM.böyle çalışmalrınızla bizi bilgilendirdiğiniz için ...
Nokia serilerinde böyle problem nadiren görülmüştür... Hard format şahsi yapılan bilgiler ve teldeki fabrika çıkışı gelen tüm bilgileri temizler... Yedeklemeni yaparak hard format atabilirsin... Hack işini de yeniden yapacaksın!n78de değilde daha evel samsung e 740'a hard format atmıştım telefonu bidaha toplayamadım
flashı yandıgında 15-20 liralık bir zarar sözkonusu ama telefonum hackli şu an hardformat attıktan sonra ılk gunku gıbı sağlam olur mu telefonum?
Nokia serilerinde böyle problem nadiren görülmüştür... Hard format şahsi yapılan bilgiler ve teldeki fabrika çıkışı gelen tüm bilgileri temizler... Yedeklemeni yaparak hard format atabilirsin... Hack işini de yeniden yapacaksın!
kardeş elini ayanı öpem şuna bi el atsan telefon güncelleme yaprken elektrik gitti telefon daha açılmıyor hard format denedim olmuyor phonix kurdum dediklerini harfiyen yaptım press power button diyo basıyorum hiç hareket yok telefon n73 allah rızası için yardım edin :S:S:S
E51 sorunsuz oldu. Cok sagol
Cok saol . Umarim yapa bilirim. ayrica telefonumda guvenlik kodu var ve kiramadim telefon acilmiyor su an kod istiyor . bunu nasil hallederim . Code kirmadan dil yukleyemem her halde Dimi...
5800 ingilizceydi çok şükür sorunsuzca türkçeye çevirdim ve güncelledim.
6680 güncellemeden sonra ingilizce oldu, flash atarak türkçe yapayım derken flash atma işlemi yarıda kaldı, ölü flash atmayı deniyorum malum
The flashing failed. Do you like to retry the flashing?
vs.vs.vs
usb üzerinden ölü telefona bağlanamıyor. işlemi DKU-2 ve CA-53 kablolarla denedim.
telefonumun tekrar çalışması için ne yapmam gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?