ghost841
Üye
Benim sorun devam ediyo. telefonu bulamıyo. software updater bulamadı. jaf ile denedim. o da bulamadı. mefta oldu galiba. sizce telefoncuyamı vereyim yoksa nokia shopamı .
arkadaşlar yardım eden yokmu
Arkadaşlar benim telefon türkcell e71 grey
Ben baktım Navifirmden RM-346 ya ancak orda en son 500. updatede türkcell modeli yok ve türkcell animasyonunu kaldırmak istiyorum orda 500... sürümde normal e71 gri için var onu yüklesem sorun olurmu?
Türkcell ekranı gidermi onu yüklesem?
arkadaşlar öncelikle teşekkür ederim.. nokia x6 telefonumu sorunsuz bir şekilde güncelledim bu yöntem sayesinde.. ancak bir sorum olacak. phoenix ile güncellediğimde product code changed diye bir kısım gördüm raporda, acaba garanti açısından bir sorun yaratırmı ?
Ben n95 8gb ye güncelleme yaparken durup dururken bağlantı kesildi ve şimdi telefonun açma kapama düğmesine basınca sadece beyaz ekran çıkıyor bazen de hiç çıkmıyor ve kapatamıyorumm... e böyle olunca da pc suite bağlanamıyorum.. yazılım yüklemek için phoneixi denedimm.. -bilgisayar usb bağlı diyor aygıt başarıyla yüklendi diyor - fakat yine de phoneix şunu diyor...--- Press phone's power button! --- napıcağımı şaşırdım bana yardımcı olabilir misiniz...?
Eline Saglık
Güncellerken Adrenalin Seviyemi Anlatamam
aa-tolga arkadasim cok cok sagolasin islemleri tam dedigin gibi yaptim biraz zor oldu ama sonunda n97 mini rm555'i turkce yaptim..cok tesekkurler..
kardeş nokia 6303i 7.10 versiyonunun türkçe dil kodu nedir birtürlü bulamıyorum bi yardımcı olsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?