Nokia Telefonlara Versiyon Atma Ve Türkçe Dil Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

security_07

security_07

Üye
slm arkadaşlar ben de nokia 6300 kullanıcısıyım.bi talihsizlik tlf numa versiyon attın.7.21 miş atmaz olaydım.tlf ingilizce oldu.bi üstelik tr dilseçeniği var diye yanılgıya düştüm.neyse olan oldu bu vermiş olduğunuz nemesis programındada bi çözüm bulamadım aynı orhun arkadaşımız gibi erorle karşılaşıyorum.şu anda telefono mu istediğim gibi kullanamıyorum.acaba telefonumu sıfırlama koduyla sıfırlasam eski versiyonu atabilirmiyim.yardımlarınız için şimdiden tşklll ederim.iyi çalışmalar...

jakocan

jakocan

Üye
arkadasim cok acil yardim bu program n86 icin yapilirmi bugun aldim dili danimarkaca ama ben turkceye cevirmek istiyorum olurmu

bluemurat

bluemurat

Üye
ya kardes nenemınkı calısmıyooooo ha nenemıs ha neenee

jakocan

jakocan

Üye
arkadasim en acil yerinden e75 nokia ve n 86 icin kod numarasini nerden buluruz acil yardim

catalfleg

catalfleg

Üye
Kardeşim eyv da :S 5320 Xm bulamazmısın ya guncelleştirdim guncelleştirmez olsaydım :(

Anxiet

Üye
eline sağlık kardeş

catalfleg

catalfleg

Üye
pffs. :(:(

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
teşekkürler dostum güzel paylaşım emeğine sağlık

p-siko-ahmo

p-siko-ahmo

Üye

samvetr

Üye
cep telefonları için bildiğiniz bütün programları benim le paylaşın telefonum 05346860597 antalyadan sedat

aga17

aga17

Üye
arkadaşlar benim n73 telefonum vardı version ataken kapandı birdaha açılmadı. vede 3 haftadan beri 3 değişik tel. tamircisine götürdüm bilmiyorum olacak mı? keşke böyle bir şeyi hiç denemeseydim.

derin15

Üye
arkadaşlar N97 im var yeni sürüm firmeware 20 yükledim bi gün sonra tlfn kapandı ve açılmıyo.yardımcı olabilicek birileri varmı?

ziakil

Üye
bedede n 86 var biri bana yardım etsin nasıl turkce nmenu atabiklirim benim telefona lütfen

Mecai33

Mecai33

Üye
S.a Benim 6600 ım Var da Sağlam Bir Format/version Yemesi Lazım Bu Programlamı oluyor Bide 6600 lar Pc Ye Bağlanabiliyormu?

turkmen61

Üye
arkadaşlar n95 e türkce dil yüklemek istiyorum yardımcı olurmusunuz!

aga17

aga17

Üye
arkadaşlar benim n73 telefonum vardı version ataken kapandı birdaha açılmadı. vede 3 haftadan beri 3 değişik tel. tamircisine götürdüm bilmiyorum olacak mı? keşke böyle bir şeyi hiç denemeseydim.
1hafta daha deçti yine tel gelmedi. çanakkale' ikamet ediyorum burada yapan çıkmadı istanbul'a gönderildi. versiyon atarken kanan telefonların tamiri mümkündeğil mi? yoksa!

kingalone

Üye
tşkler eline sağlık ellerin dert görmesin

TheCaneR01

TheCaneR01

Üye
tesekürler

SirLacrymosa

SirLacrymosa

Üye
sper paylaşım emeğinize sağlık.

baris4444