Nokia Telefonlara Versiyon Atma Ve Türkçe Dil Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

aga17

aga17

Üye
1hafta daha deçti yine tel gelmedi. çanakkale' ikamet ediyorum burada yapan çıkmadı istanbul'a gönderildi. Versiyon atarken kanan telefonların tamiri mümkündeğil mi? Yoksa!
tel geldi fakat tamiri mümkün değilmiş. Eve götürdüm şarza taktım pil göstergesi çıkıyor fakat şarz olmuyor. Yeni bir batarya aldım tel. Taktım ve açıldı herşey normal fakat şarz olmuyor. Yardımcı olabilecek kimse yok mu lütfen? şimdiden teşekkürler.

bilalpkaya

Üye
arkadaşım ben beceremedim yardımcı olursanız tşk

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
tel geldi fakat tamiri mümkün değilmiş. Eve götürdüm şarza taktım pil göstergesi çıkıyor fakat şarz olmuyor. Yeni bir batarya aldım tel. Taktım ve açıldı herşey normal fakat şarz olmuyor. Yardımcı olabilecek kimse yok mu lütfen? şimdiden teşekkürler.
kardeş seninki donanımsal bir sorun burda halledilecek birşey değil..teknik servise yolla..

aga17

aga17

Üye
kardeş seninki donanımsal bir sorun burda halledilecek birşey değil..teknik servise yolla..
servis maddi tamiri mümkün değil şeklinde rapor yazmış. tel gün içerisinde iki kere kapanıyor. bu sorunu çözebilecek bi servis bilen var mı? istanbul olabilir.

ali karaboga

Üye
teşekkürler kardes

mertcik

Üye
saol link ölmüş sanırım. dostum

muratkr

Üye
teşekkürler kolay gelsin herkese

mustafa bilgin

Üye
teşekürler

cicero_06

Üye
saol brad...

nfsnihat

nfsnihat

Üye
en etkili yöntem... 6630 u müzik editiona dönüştürmeyin tavsiye etmem. sadece zaman kaybı. telefona hiç bir getirisi yok...

goldenheros

goldenheros

Üye
guzele benziyo

murat2045

Üye
arkadaşlar benim kaçak n99 um var bu telefona oyun atılırmı yardımlarınızı bekliyorummm.................

Laz¥

Laz¥

Üye
telefon kapalıyken yapılabilirmi

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
telefon kapalıykn yapılmaz Lazy..

mgm.38

Üye
arkadaşlar 6700 nemisis proğramı kullanark türkce dil yüklemek istiyorum dil kodunu bilen var mı birde nemesis bunu kabul ediyor mu

emir_iclal

Üye
arkadaşlar telefon açılmıyo ve * + 3 + yeşil tuş + üstteki genel açma tuşu olmuyo. batarya ful dolu, tuşların hepsi çalışıyo :)
Telefonum 5310 xm.
lütfen yardımcı olurmusunuz. yada tel kapalıyken usb den format atabilirmiyim ?

çınar32

Üye
benim 5800 telefonum var sıfır.daha hiç program yükleyemedim çünkü müzikten başka bir şey yükleyemiyorum dosyaları yükleyebilmek için ayrı bir programa ihtiyaç var mı(örneğin winrar gibi)?

srf_ylmz

srf_ylmz

Üye
5310 expres music tlf yeni yazilim yuklemeye calisiyorum fakat bu hatayi veriyor ne yapmam gerekiyor yardimci olurmusunuz rica etsem acill ( nokia firmware RM-303 DP20_10.10 8.0 must be installed first. This setup process will be aborted ) simdiden tskler

efsane_1987

Üye
ben arapçayı kurma istiyorum nasıl olur

dj_akman34

dj_akman34

Üye
Tesekkür ederim

Üst Alt