Nokia Telefonlara Versiyon Atma Ve Türkçe Dil Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

ay_han2412

Üye
paylaşım için tşk.

--------------- Ekleme ---------------

eline sağlık güzel olmuş

HNR

HNR

Üye
bu ne herhangi bir telefonu ingilizce kullansanız anlamazmısınız bu arada bu konudan fazla birşey anlamadım !

Laz¥

Laz¥

Üye
Süper paylaşım için teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

bu ne herhangi bir telefonu ingilizce kullansanız anlamazmısınız bu arada bu konudan fazla birşey anlamadım !

sen ıngilizce bildiğin için öyle düşünüyorsun sen arapça telefon kullanabiliyormusun ?

Gudigo

Üye
Paylaşım için teşekkür ederim, umarım işe yarayacak..

jackalx_06

jackalx_06

Üye
teşekkürler.

mdx

Üye
Teşekkürler..

karazafer_

karazafer_

Üye
bi aralar işime yarar sağ ol

mesudinhu

mesudinhu

Üye
çok saol bide eski versiyonu yükletebilirmiyim :) çok özledim :D yeni versiyon tambir fiyasko he :S bunu yapanlar şarlatanın önde gideni aptalistanın başkanı :D yardım edeebilirmisiniz şimdiden teşekürler

acarbay

acarbay

Üye
güzel paylaşım...

orhun840

Üye
selamlar
arkadaslar ben yeni N97 telefon aldim ve bunu turkcelestirmek istiyorum dil paketini indirdim pc suite yide yukledim hersey normal fakat nemesis te 3 kademeye geldigim zaman yani scan yap dedigim zaman imeil numarasi cikacak demissiniz cikmiyor ve sol alt tarafta error veriyor flas bolumune gecemiyorum. sizin sitenizden indirmis oldugum namesis programinin kotu :namesis service suite V 1.0.38.7- [COB93CEA.DEV1] ve takip etmek icin verdiginiz namesis programini kotu V 1.0.38.7- [24B68830.dev1] bu yuzden hata yapiyor olabilirmiyim bana bu konuda yardimci olursaniz sevinirim cevaplarinizi acil olarak bekliyorum herkese selamlar hos sohbetler.

ilivic

ilivic

Üye
ben telefonu güncellemek istiyorum ama zaten güncel diyor hal buki içindeki sürümü eski ne ayak anlamadım varmı bunun çözümü..

AYHAN-ADA

Üye
Arkadaşlar nokıa n95 te uygulama yüklerken kullanıcı arabirim aygıtı yüklemeyi tamamlayın ya da iptal edin hatasını veriyor.Bu her yüklemede oluyor bilgisi olanlar lütfen yardım..

kahhro

kahhro

Üye
eline sağlık usta

X.gamex

Üye
güzel

karakule68

karakule68

Üye
e65 rm-208 türkçe dil kodu olmuyor
0515279: EURO 2 TURKEY Red/Silver