Nokia Telefonlara Normal Ve Hard Format Atma sonunda buldum!!!!!!!

dokunmatik telefonlarda telefon kapalı iken * ve 3 e nasıl basılı tutucaz peki ziraa n8 varda ????????

xinanux

Üye
dokunmatik telefonlarda telefon kapalı iken * ve 3 e nasıl basılı tutucaz peki ziraa n8 varda ????????

menü + ses azaltma + kamera + açma kapama tuşlarına aynı anda basarak cihazı aç ülke/bölge seçim ekranı geldiyse formatlanmıştır.

askci74

Üye

* 3 yes değil * 3 arama tuşuna basılı tutarak teli açın daha dün yaptım.

arkadaşlar format cektiğimde herşey geri gelior değilmi ben internete giremiorum bunun için yapacam olurmu

Format attığında telefonun Z/ de bulunan tüm dosyalar yeniden yüklenir ... Yani telin hafızasına sonradan yüklenen tüm dosyalar silinir ve dahili bileşenler yeniden yüklenir .. Tel yazılım bakımından Fabrikadan yeni çıkmış orjinal haline döner ... Soft formatla kıyaslama bile ... Hiçbir ayarlaman , rehberin vs kalmaz ...

Bende Nokia 6600s-1c var format atmak istiyorum fakat *#7370# ve (*-3-yes-açma) düğmelerini de denedim olmuyor 6600 7310 gibi bazı modellerde oldu fakat Nokia 6600s-1c modelinde olmuyor
bilen varmı format atmasını???

arkadaşlar ben de nokia 5130 kullanıyorum ve internet paketi aldım internete girince yada tel. hesap makinesini kullanırken hata veriyor .bende format atmak gerektiğini öğrendim ama bir türlü telefon kapalıyken *,3,yes(arama tuşu),açma kapama tuşuna yani kırmızı renkli tuşa basıyorum. Ama telefon normal bir şekilde açılıyor ve sorunlarım devam ediyor .
Lütfen yardım eder misiniz ??

ben 5130c-2 kullanıyordum telefon kapandı ve açarken telefon saat bölümünde sürekli donuyor ve ben bunu formatla çözüleceği kanısındayım yardım olabilirseniz bu telefonu formatlamak istiyorum kapalı halde mi yapıcam nasıl olacak anlamadım

Telefonum Nokia E5-00 Hard Format atıcam kod hatası diyor.Kodu 1.2.3.4.5 giriyorum hata veriyor ve ben kod değiştirmedim ayrıca kod nerden değiştiriliyo ?? ACİL YARDIM