Arkadaşlar benm telefon yurt dışından gelmiş sanırım üzerine türkçe menü atılmış ben bu telefonu fabrika ayarlarına döndürmek istiyorum şifreyi bilmiyorum hard formatı deniyorum olmuyor *#7370# yi deniyorum hazır değil diyor ne yapmam gerekiyo admin veye anlayan arkadaşlar yardımcı olur musunuz???
slm arkadaşlar yaa benim telefon kafayı sıyırmaya başladı bazen telefonun kilidini açtığımda ışığı en yüksek seviyede olmasına rağmen en aza iniyo ve tuşların ışığıda yanmıyo 5 saniye sonra falan ekran tamamen kararıyo ve telefon donuyo tekrar kilitleyip kilidini açınca normale dönüyo hatalı ürünler falan varmış diyolar Allahım acaba benimkide onlardanmı şuan v40 yüklü acaba v50 yüklesem düzelirmi gerçi telefon v50 yide bulmuyo ama...
slm arkadaşlar yaa benim telefon kafayı sıyırmaya başladı bazen telefonun kilidini açtığımda ışığı en yüksek seviyede olmasına rağmen en aza iniyo ve tuşların ışığıda yanmıyo 5 saniye sonra falan ekran tamamen kararıyo ve telefon donuyo tekrar kilitleyip kilidini açınca normale dönüyo hatalı ürünler falan varmış diyolar Allahım acaba benimkide onlardanmı şuan v40 yüklü acaba v50 yüklesem düzelirmi gerçi telefon v50 yide bulmuyo ama...
hepsi bu kadarmı????çok basitmiş gerçekten yaa, okurken bile kafam karıştıama yinede teşekkür ederim nokia yazılım güncelleştiriciden 149 mb lık falandı heralde v50 yazılımını indirmeyi denedim ama indirirken 149 mb dolduktan sonra cihaz kurtarma diye bişey çıktı verilen talimatları yaptım ama güncelleştirme yüklenmedi en iisi v60 çıkınca nokia clube götürüp işi bilenlere bırakmak
ya benim tlfn 5130 bu olmuyor tlelefon açılıyor nokia yazıyor sonra beyaz bi ekran geliyor acaba neden kaynaklı olabilir bu na göre format vamı yardım ederseniz sevinitim