Nokia Telefon Öneri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cozturk

cozturk

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Telefon Öneri
3 4 haftadan beri telefon bakıyorum..Ama bir türlü karar veremiyorum..Bi ara 6600slide alcaktım..Şekli süper ama özellik sıfır:S.S:S:S..SİZLERDEN SADECE NOKİA TELEFON OLARAK
450-600TL arası telefon önermenizi bekliyorum.3.2kamera wi-fi 3G OLSUN YETER..TELEFONU o kadar çok anlatmanıza gerek yok..SİZLERDEN SADECE AMA SADECE MODEL ÖNERİSİ İSTİYORUM YANİ ..ÖZELLİKLERİNİ BEN ARAŞTIRIRIM..SİZ YORULMAYIN
saygılarla..

--------------- Ekleme ---------------

Burdan benim fiyat arasında nokia telefon almak istiyenlerde yararlanabilir...lütfen bu konuya ilgi gösterin..

• Beğen
Tepkiler: ShackJack

harun22

harun22

Üye
n79 al 630 tl civarı süper makina. 3g- 5.0 mp carl zeiss kamera - wifi - symbian 9,3 3,2 - en güzel özelliklerinden biriside fm verici özelliği --- - ve sayamadıgım bi sürü özellik

e_korn

e_korn

Üye
şiddetle katılıyorum hatta öyle ki burada (ankarada) 590 tl !!!

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
N82 de güzel...

cozturk

cozturk

Üye
    Konu Sahibi
N79 a baktımda.... gerçekten güzel bir telefonmuş..Alabilirim..AMA LÜTFEN ÖNERİLERE DEWAM EDELİM..DAHA NOKİANIN BİR DÜNYA TELEFONU VAR...TEŞEKKÜRLER (HARUN E-KORN KARAHASAN))

Neverex

Üye
N81 diyecem ama fiyatı ne kadar bilmiyorum sen araştır

e_korn

e_korn

Üye
n81'de güzel ama kamerası 2mp ve carl zeiss değil özellik bakımından bütçene en uygun 2 tavan telefonda n82 ve n79. sana önerebileceğimiz diğer teller inan özellik ve kamera bakımından bu tellerin çok daha altında. benim tercihim bu 2 telden biri ki bence hangisi olursa olsun inan farketmez zten birbirine çok yakın teller ama farkları diyorsan:

n79: fp2 özellikli
menü efektleri mevcut (n82 kullanıcıları bu özelliğe v30'dan sonra veda etti)
radio transmitter (süper özellik)

n82: kamerası süper
n79'dan daha hızlı (yada bana öyle geldi 2 teli de kullandım çünkü)

karar senin... 2. elde olabilir diyorsan eğer n95 8gb'ıda düşünebilirsin ki bu 2 telinde çok daha üstünde bir cihaz...

e_korn

e_korn

Üye
bakmama bile gerek yok tartışmasız symbian:D

mami24

mami24

Üye
6600 slide

cozturk

cozturk

Üye
    Konu Sahibi
Yukardada yazdığım gibi 6600 slide da özellik yok..Benim için özellik kadar görüntüde önemli.6600 da görüntü süper ama özellik işi mahvediyor......(e-korn verdiğin öneri gerçekten çok güzel..Ben heralde N79 alacağım..

e_korn

e_korn

Üye
Bak hatta yazmayı unutmuşum, n79'da navi tuşu özelliği var yani menüde yada galerideyken tuşlara basmana gerek yok parmağını yön (ortadaki tuşbakımı) tuşlarında gezdirmen yeterli bir tavsiye daha, siyah n79'a çok yakışıyor :D

kralxxx

kralxxx

Üye
2. el n95 8 gb al başka söze gerek yok o fiyata alınabilecek şu an ki en iyi telefon

cozturk

cozturk

Üye
    Konu Sahibi
Büyük ihtimal N79 alacağım.Telefonu iyice araştırdım ve çok hoşuma gitti...Tavsiyeleriniz için teşekkürler..(e-korn) sana ayrı bir teşekkür daha:)

Teşekkürler (e-korn)..Bu hafta içinde N79 alacağım...

Neverex

Üye
Arkadaşlar 2 hafta sonra cep telefonu alacağım benim telefonda yapacaklarım;

• Müzik dinlemek
  • Oyun oynamak
  • Mesajlaşmak vs.

Telefonda istediğim en önemli özellikler;

• Kamera çözünürlüğü:En az 3 MP olsun
  • 3G: Mutlaka olsun
  • Java Olsun

Aklıma gelen bu kadar genel hatları ile istediğim telefon özelliklerini verdim telefon önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar sürem kısıtlı yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum saygılarla

harun22

harun22

Üye
Büyük ihtimal N79 alacağım.Telefonu iyice araştırdım ve çok hoşuma gitti...Tavsiyeleriniz için teşekkürler..(e-korn) sana ayrı bir teşekkür daha:)

Teşekkürler (e-korn)..Bu hafta içinde N79 alacağım...

Bilader 'e-korn'dan önce ben tavsiye ettim bi teşekkür yokmu bana :):);)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt