Haber Nokia-symbian neden öldü

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
beyler nokia android cikarmaz cikaramaz

Nokianin son kursunu kaldi direk amiral ge,isiyle gelir oda symbian veya meegolu olur
eger andrroide gecerse sony samsung lg htc huawei motorala gibi devlerin arasinda yutulur ya heni isletim sistemiyle gelir yada symbiana devam eder

SeLFISH

SeLFISH

Üye
beyler nokia android cikarmaz cikaramaz

Nokianin son kursunu kaldi direk amiral ge,isiyle gelir oda symbian veya meegolu olur
eger andrroide gecerse sony samsung lg htc huawei motorala gibi devlerin arasinda yutulur ya heni isletim sistemiyle gelir yada symbiana devam eder

Nokia N1 Tablet Android. Nokia C1 de androidli telefonu olması lazım kardeşim.

punisioner92

punisioner92

Üye
Nokia ve ms anlaşması geçerliliği 2016'da tamamen bitecek. sizce nokia tekrar symbianlı tel üretir mi?
zombiye gerek yok diye düşünüyorum hiç beceremedin googlenin bileğini bükemedin elini öpeceksin androidli telefon çıkaracaksın (hiç yoktan piyasada dolanan custom romlardan daha stabil olur) ya da googleye rakip olmak istiyorsan yandexle anlaşıp yada bing (herneyse-googleye rakip olabilecek) sende açık kaynak işletim sistemi oluşturacaksın sonuçta androidde linux tabanlı

Emre

Üye
zombiye gerek yok diye düşünüyorum hiç beceremedin googlenin bileğini bükemedin elini öpeceksin androidli telefon çıkaracaksın (hiç yoktan piyasada dolanan custom romlardan daha stabil olur) ya da googleye rakip olmak istiyorsan yandexle anlaşıp yada bing (herneyse-googleye rakip olabilecek) sende açık kaynak işletim sistemi oluşturacaksın sonuçta androidde linux tabanlı
çalışmalar var fakat 1-2 sene sonra ;)

• Beğen
Tepkiler: executioner92
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Peki Microsoft S40 tan niye java iptal etti ne olacak şimdi temalar programlar falan artık olmayacak mı

savaza

savaza

Üye
NOKİA efsanesi android cihazı C1 ile piyasaya yeniden girecek ... bilginize

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin

Emre

Üye

Nokia çalışanı bu görüntülerin gerçek olmadığını söylüyor. ben Nokia'nın öyle kopya bir telefonla döneceğini sanmam.

punisioner92

punisioner92

Üye
Peki Microsoft S40 tan niye java iptal etti ne olacak şimdi temalar programlar falan artık olmayacak mı
internetten filan bulunur be dostum sonuçta paralı apk ları bilindik bir yöntemle indiriliyor zaten

savaza

savaza

Üye
Nokia çalışanı bu görüntülerin gerçek olmadığını söylüyor. ben Nokia'nın öyle kopya bir telefonla döneceğini sanmam.
nasıl bir telefonla dönmesini bekliyorsun daha iyi bir telefonmu yoksa

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Aslında şunu demek istedim . 1 yıl sonra zaten Microsoft artık nokia üretmeyek çıkardığı tuşlu cihazlar java yok . Peki nokia yeniden üretim yapacağı zaman tuşlu üretecek mi ve Java olacak mı .

Hasand.

Hasand.

Üye
Soru tuşlu java cihazlar içindi . Android x serisi değil değerli insan
s40,ve symbıan ıcın calisan adamlar ve yeni calısmalar var s40 olmedı ama yerını asha serısı aldı
Aslında şunu demek istedim . 1 yıl sonra zaten Microsoft artık nokia üretmeyek çıkardığı tuşlu cihazlar java yok . Peki nokia yeniden üretim yapacağı zaman tuşlu üretecek mi ve Java olacak mı .
gene java olur tahmınım
Nokia N1 Tablet Android. Nokia C1 de androidli telefonu olması lazım kardeşim.
ayrıca nokia X ,nokıa XL var

Emre

Üye
Nokia 2024'de kadar tuşlu telefon üretmeyecek.

0343434

0343434

Üye
Önceden 2016'yı bu forumca dört gözle beklerdik ama zaman geçtikçe herkesin umudu azalmaya başladı. Bilmiyorum ama sanki bir şeyler olacak gibi geliyor bana 2016'da.

Üst Alt