Emre
Üye
Nokia çok değişti o eski nokia yok.bunlar android sistemi de yüzüne gözüne bulaştırırlar![]()
Nokia çok değişti o eski nokia yok.bunlar android sistemi de yüzüne gözüne bulaştırırlar![]()
beyler nokia android cikarmaz cikaramaz
Nokianin son kursunu kaldi direk amiral ge,isiyle gelir oda symbian veya meegolu olur
eger andrroide gecerse sony samsung lg htc huawei motorala gibi devlerin arasinda yutulur ya heni isletim sistemiyle gelir yada symbiana devam eder
zombiye gerek yok diye düşünüyorum hiç beceremedin googlenin bileğini bükemedin elini öpeceksin androidli telefon çıkaracaksın (hiç yoktan piyasada dolanan custom romlardan daha stabil olur) ya da googleye rakip olmak istiyorsan yandexle anlaşıp yada bing (herneyse-googleye rakip olabilecek) sende açık kaynak işletim sistemi oluşturacaksın sonuçta androidde linux tabanlıNokia ve ms anlaşması geçerliliği 2016'da tamamen bitecek. sizce nokia tekrar symbianlı tel üretir mi?
çalışmalar var fakat 1-2 sene sonrazombiye gerek yok diye düşünüyorum hiç beceremedin googlenin bileğini bükemedin elini öpeceksin androidli telefon çıkaracaksın (hiç yoktan piyasada dolanan custom romlardan daha stabil olur) ya da googleye rakip olmak istiyorsan yandexle anlaşıp yada bing (herneyse-googleye rakip olabilecek) sende açık kaynak işletim sistemi oluşturacaksın sonuçta androidde linux tabanlı
doğrudur pek takip etmiyorum nokiayı açıkçasıçalışmalar var fakat 1-2 sene sonra![]()
NOKİA efsanesi android cihazı C1 ile piyasaya yeniden girecek ... bilginize
Nokia çalışanı bu görüntülerin gerçek olmadığını söylüyor. ben Nokia'nın öyle kopya bir telefonla döneceğini sanmam.NOKİA efsanesi android cihazı C1 ile piyasaya yeniden girecek ... bilginize
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
internetten filan bulunur be dostum sonuçta paralı apk ları bilindik bir yöntemle indiriliyor zatenPeki Microsoft S40 tan niye java iptal etti ne olacak şimdi temalar programlar falan artık olmayacak mı
nasıl bir telefonla dönmesini bekliyorsun daha iyi bir telefonmu yoksaNokia çalışanı bu görüntülerin gerçek olmadığını söylüyor. ben Nokia'nın öyle kopya bir telefonla döneceğini sanmam.
Soru tuşlu java cihazlar içindi . Android x serisi değil değerli insaninternetten filan bulunur be dostum sonuçta paralı apk ları bilindik bir yöntemle indiriliyor zaten
Soru tuşlu java cihazlar içindi . Android x serisi değil değerli insan
sende değerlisin de ilk yazdığıma bakarsan anlarsın internetten bak dedim değilmi nokia öldü diye sitelerde ölmedi ya hatta buradada vardı o bölüm kapandımı bilemedimSoru tuşlu java cihazlar içindi . Android x serisi değil değerli insan
s40,ve symbıan ıcın calisan adamlar ve yeni calısmalar var s40 olmedı ama yerını asha serısı aldıSoru tuşlu java cihazlar içindi . Android x serisi değil değerli insan
gene java olur tahmınımAslında şunu demek istedim . 1 yıl sonra zaten Microsoft artık nokia üretmeyek çıkardığı tuşlu cihazlar java yok . Peki nokia yeniden üretim yapacağı zaman tuşlu üretecek mi ve Java olacak mı .
ayrıca nokia X ,nokıa XL varNokia N1 Tablet Android. Nokia C1 de androidli telefonu olması lazım kardeşim.
Nokia 2024'de kadar tuşlu telefon üretmeyecek.Aslında şunu demek istedim . 1 yıl sonra zaten Microsoft artık nokia üretmeyek çıkardığı tuşlu cihazlar java yok . Peki nokia yeniden üretim yapacağı zaman tuşlu üretecek mi ve Java olacak mı .
ALLAH bılır ama 2024 bırak tuşluyu dokunmatık tel. Bıle belkı uretılmezNokia 2024'de kadar tuşlu telefon üretmeyecek.
Akıllı telefon içinse 31 aralık 2015 beklemeleri gerekiyor.ALLAH bılır ama 2024 bırak tuşluyu dokunmatık tel. Bıle belkı uretılmez
Aralık 2016 değil miydiAkıllı telefon içinse 31 aralık 2015 beklemeleri gerekiyor.