Nokia Support Discussions Artık Türkçe Sayfasıda Çıkmıştır 05.12.2012

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Nokia Support Discussions Artık Türkçe Sayfasıda Çıkmıştır 05.12.2012
Nokia Support Discussions Artık Türkçe Sayfasıda Çıkmıştır 05.12.2012 Site:

Tepkiler: kartal076
​en sonunda..ingilizce derdimi anlatacağım diye göbeğim çatlıyordu

Konu Sahibi
bişey değil arkadaşlar

Konu Sahibi
Herhalde ilk konuyu ben açtım Türkçe sayafada.

meme4

Üye
mantıgı ne beyler bu forumun cevaplayan kişiler nokia türkiye çalışanları mı

nokia çalışanları da var normal üyeler de var.bizim yaptığımızı yapıyorlar bir farkı yok..sorunlara çözüm üretiyorlar

Ben bu sayfaya tarayici ile ilgili sorun hakkinda ileti gonderdim ve moderatorun verdigi cevap herzamn ki gibi geçiştirmek oldu. Ayni sorunu yasayanlar konuya girip yorum yazarlarsa sorunlar daha kisa surede düzeltilebilir. Yorum yazarken derdinizi tam olarak anlatmanız herzaman kãriniza olur. Nokia kullanmamama rağmen yinede yardim etmek istedim.isteyenler konuya girip destek verebilir

Konu Sahibi
Arakadaşlar telfonda sorunlarnızın videosunu çekin telefoununzda gösterin youtube gibi bir siteye ekleyin ondan sonra Nokia support dissucions'a ekleyin.

Saydırdım ohh beee

Verdikleri cevabı okuyorum. Hani hırsızı birşey çalarken yakalarsınız da hırsız valla ben çalmadım der gibi cevaplar....

Konu Sahibi
Nokia Support Dissucion'daki Konum kapatılmış.Acaba kim ne yazdıda kapatıldı bana gelen mesaj böyle Nokia Belle Refresh Yazılımındaki Sorun" Kimden:
Gönderilme Zamanı: 2012-12-11 13:11

Merhaba,

Forumumuzun kuralları gereğince herhangi bir kişiyi, kurumu ya da kuruluşu karalayıcı mesajlara izin verilmez. Bu nedenle bu forum başlığı ve bu başlığın altında yer alan mesajlar kaldırılmıştır. Nokia Destek Forumu, tüm dünya üzerindeki Nokia kullanıcılarının telefonlarını daha iyi tanımak ve daha keyifle kullanmak için birbirlerine danışabilecekleri, birbirlerinden öğrenebilecekleri ve birbirlerine öğretebilecekleri bir platform olma görevini üstlenir. Anlayışınız ve forumumuzun devamlılığını sağlamak için göstereceğiniz özene teşekkür ederiz.

Saygılar,
Atakan.

şikayetleri söyleyemeyeceksek ne anladım ben bu işten..

ben şikayetleri yazdım.cevap veremedikleri için kapatmışlar.

Tepkiler: hakan_710
    Konu Sahibi
Arakaşlar diyorumki sorunlrın foto makinesi ile videosunu çekelim nokiaya gönderelim .

Arakaşlar diyorumki sorunlrın foto makinesi ile videosunu çekelim nokiaya gönderelim .
fotoğraf falan çekip yollamaya gerek yok. adamlar ilgilenmekten aciz. bundan sonra yapılacak ilk iş Nokia telefon almamak bana kalırsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...