Nokia Support Discussions Artık Türkçe Sayfasıda Çıkmıştır 05.12.2012

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Support Discussions Artık Türkçe Sayfasıda Çıkmıştır 05.12.2012
Nokia Support Discussions Artık Türkçe Sayfasıda Çıkmıştır 05.12.2012 Site:

• Beğen
Tepkiler: kartal076

asigsasi

asigsasi

Üye
teşekkürler haber içn

___kaptan___

___kaptan___

Üye
haber için :tşk:

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​en sonunda..ingilizce derdimi anlatacağım diye göbeğim çatlıyordu :)

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
bişey değil arkadaşlar

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​Makale_Helvetia olarak yerimi almış bulunuyorum :D

larten123

larten123

Üye
bilgiledirme için sağol

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Herhalde ilk konuyu ben açtım Türkçe sayafada.

meme4

meme4

Üye
mantıgı ne beyler bu forumun cevaplayan kişiler nokia türkiye çalışanları mı

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
nokia çalışanları da var normal üyeler de var.bizim yaptığımızı yapıyorlar bir farkı yok..sorunlara çözüm üretiyorlar

hakan_710

hakan_710

Üye
Ben bu sayfaya tarayici ile ilgili sorun hakkinda ileti gonderdim ve moderatorun verdigi cevap herzamn ki gibi geçiştirmek oldu. Ayni sorunu yasayanlar konuya girip yorum yazarlarsa sorunlar daha kisa surede düzeltilebilir. Yorum yazarken derdinizi tam olarak anlatmanız herzaman kãriniza olur. Nokia kullanmamama rağmen yinede yardim etmek istedim.isteyenler konuya girip destek verebilir

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Ben bu sayfaya tarayici ile ilgili sorun hakkinda ileti gonderdim ve moderatorun verdigi cevap herzamn ki gibi geçiştirmek oldu. Ayni sorunu yasayanlar konuya girip yorum yazarlarsa sorunlar daha kisa surede düzeltilebilir. Yorum yazarken derdinizi tam olarak anlatmanız herzaman kãriniza olur. Nokia kullanmamama rağmen yinede yardim etmek istedim.isteyenler konuya girip destek verebilir
Arakadaşlar telfonda sorunlarnızın videosunu çekin telefoununzda gösterin youtube gibi bir siteye ekleyin ondan sonra Nokia support dissucions'a ekleyin.

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Saydırdım ohh beee :)

Verdikleri cevabı okuyorum. Hani hırsızı birşey çalarken yakalarsınız da hırsız valla ben çalmadım der gibi cevaplar....

komando04

komando04

Üye
teşekkürler

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Support Dissucion'daki Konum kapatılmış.Acaba kim ne yazdıda kapatıldı bana gelen mesaj böyle Nokia Belle Refresh Yazılımındaki Sorun" Kimden:
Gönderilme Zamanı: 2012-12-11 13:11

Merhaba,

Forumumuzun kuralları gereğince herhangi bir kişiyi, kurumu ya da kuruluşu karalayıcı mesajlara izin verilmez. Bu nedenle bu forum başlığı ve bu başlığın altında yer alan mesajlar kaldırılmıştır. Nokia Destek Forumu, tüm dünya üzerindeki Nokia kullanıcılarının telefonlarını daha iyi tanımak ve daha keyifle kullanmak için birbirlerine danışabilecekleri, birbirlerinden öğrenebilecekleri ve birbirlerine öğretebilecekleri bir platform olma görevini üstlenir. Anlayışınız ve forumumuzun devamlılığını sağlamak için göstereceğiniz özene teşekkür ederiz.

Saygılar,
Atakan.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
şikayetleri söyleyemeyeceksek ne anladım ben bu işten..

DustoJniK

DustoJniK

Üye
ben şikayetleri yazdım.cevap veremedikleri için kapatmışlar.

• Beğen
Tepkiler: hakan_710

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Arakaşlar diyorumki sorunlrın foto makinesi ile videosunu çekelim nokiaya gönderelim .

hakan_710

hakan_710

Üye
Arakaşlar diyorumki sorunlrın foto makinesi ile videosunu çekelim nokiaya gönderelim .
fotoğraf falan çekip yollamaya gerek yok. adamlar ilgilenmekten aciz. bundan sonra yapılacak ilk iş Nokia telefon almamak bana kalırsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt