Nokia Sunucuları Üzerinden ROM İndirme

Sağol ama hepsini denedim mutlaka farklı hatalar veriyor romları indirmekicin download dedigimde ( birhata oluştu diyip programı kapatıyor). romları farklı siteden indirdim offline olarak denedim bu kez de start dedigimde bu hatayı veriyor (EE356AC6_RM821_059Q9M2_1232.2109.1242.1001_027.vpl has invalid signature diyor ). yani hepsini dogru yapıyorum ama ikisinde de farklı hatalar alıyorum..

- - - Eklendi - - -

en iyisi dedigin gibi müsait oldugunda teamwiewerdan halletmek yoksa yarın servise yollıcam artık...

- - - Eklendi - - -

nokia caredan indirebilirsem belki romları hallolacak ama dedğim gibi beklemeye baslıyor ve hata veriyor

- - - Eklendi - - -

Görevde Bekleme tarafından veya onun Exception özelliğine erişilirken Görevin özel durumları gözlemlenmedi. Sonuç olarak, gözlemlenmeyen özel durum sonlandırıcı iş parçacığı tarafından yeniden gönderildi. bu sekilde bir hata

lumia 620 global rom listesi varmı acaba

omları farklı siteden indirdim offline olarak denedim bu kez de start dedigimde bu hatayı veriyor (EE356AC6_RM821_059Q9M2_1232.2109.1242.1001_027.vpl has invalid signature diyor ).

İndirdiğiniz rom dosyalarıyla ilgili (muhtemelen indirmeden kaynaklı) bir sorun olabilir.
Bağlantısı hızlı ve temiz bir yerde herhangi bir duraklama, yavaşlama veya kesintiye uğramadan romları indirerek offline modda daha önceki yorumumda anlattığım adımları tekrar deneyin. Sonucun başarılı olduğunu göreceksiniz.

sameet33

Üye
romlar kaldırılmadı dimi arkadaşlar?

Status Yazıyor. Orda Kalıyor ve Sonra Error Hata geliyor Recovery hatası

Edit: Sorunu Halletim

Son düzenleme:
    Konu Sahibi
XP olmayan bilgisayarlarda görüntüleme dili ayarlarını ve bölge ayarlarını ingilizce olarak yaptıkları zaman Recovery butonunu aktif olarak görebilirler

Tepkiler: respection123

alyuz41

Üye
Merhaba, 820'ye 925Rom atabilirmiyiz, yani böyle değişiklikler olabilirmi?

Konu Sahibi
Merhaba, 820'ye 925Rom atabilirmiyiz, yani böyle değişiklikler olabilirmi?

Hayır, çünkü her cihazın içerisinde bulunan donanım farklı. Buna uygun yazılım yapılıyor. Attığınız takdirde cihazınız brick olabilir(tuğla olarak da adlandırılıyor). Bu şekilde tamamen kullanılmaz hale geliyor ve garanti dışı kalabiliyor.

slmrt

Üye
Global olanlarda türkçe dersteği var demi ? turkcell yazısı gitsin istiyorumda

kaloskes

Üye
NCS yi açılış aşamadında daha bu hatayı veriyor.

1520 çıkımıyor neden olabilir?