Ne 1 senesi ya haberleri takip edin biraz . 2.nesiller için bu yılın 2.çeyreğinde çıkacak . 1.nesiller için lite sürümü en geç 3.çeyrek gelecek.
nokia bu sefer inşallah şaşırtır biziAynen.her nokia suite güncellemesi ardından güncelleme beklentisine giriyoruz alışkanlık oldu artık![]()
şimdi bombayı patlatayım bari arkadaslar aslında nasıl belle için kullandıgımız süite güncellemesi çıktıysa bu güncellemede carla için ha ha haydiiii

2.Nesilleri erteleyemezler ama bizi erteleyeceklerine kesin gözüyle bakıyorum .belle de olan ertelemeleri hatırlatırımnokia bu sefer inşallah şaşırtır bizi

2.Nesilleri erteleyemezler ama bizi erteleyeceklerine kesin gözüyle bakıyorum .![]()

Hünkarım tanışıyor musunuz?gökçen evi tasır tasımaz ilk işin pcy kurmak olmuş galiba
Hünkarım tanışıyor musunuz?
Anlıyorum hünkarım
forumdan hünkarım şahsen degil

internet bağlantınızı konrtol edin diyor bu sürüm.. oturum açılmıyor.. ne iş?? nokia nın artık tuzuda kurudu yani.. bi sorun varsa ne diye yayınlar yeni sürümü kontrol etmeden anlamamki.. tellerde her güncelleme ile sorun olmasına alışmıştık ama suite ile yapma be kardeşim bali sorun![]()
Yalnız beta sürümü bu hatalar olabilir kararlı sürüm çıkmadan yüklemenizi tavsiye etmem.[/QUOTE]iyide kardeşim ovi suite mi kalsaydık yani?? nokia suite çıktığından beri beta olarak yayınlanıyor.. beta demek güncellencek demek benim anladığım ve evet güncelleniyor ama dediğim gibi sorunlu bir güncelleme olmuş bu 3.3.90.. şimdiye kadar yayınladıkları nokia suite güncellemelerinde bir sorun yoktu!!!
kararlı bir sürüm hangisi olcak dersin acaba?? bu hep beta olarak gidicek eğer hep güncelleme yayınlayacaksa nokia suite için!!!