Nokia Suite ve Nokia Software Updater Güncellendi (10.03.2012)

Sponsorlu Bağlantılar

Boran20

Boran20

Üye
Nokia Suite 3.3.90 Beta'yı yeni kurdum ama Nokia hesabımla oturum açamıyorum, "sunucuya bağlanılamadı" diyor... :(

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye

Ne 1 senesi ya haberleri takip edin biraz . 2.nesiller için bu yılın 2.çeyreğinde çıkacak . 1.nesiller için lite sürümü en geç 3.çeyrek gelecek.

belle de olan ertelemeleri hatırlatırım :) nokia bu sefer inşallah şaşırtır bizi

• Beğen
Tepkiler: S.E.C.R.E.T
onur_bjk53

onur_bjk53

Üye
bende yok güncelleme entresan

engin_erg

engin_erg

Üye
otomatik güncelleme çıktı ve kurdum fakat hesaba bağlanamıyor internet bağlantınızı kontrol edin falan diyor

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
biz hakkımızı belle ile kullandık güncelleme sırası 2lerde şimdi :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
gökçen evi tasır tasımaz ilk işin pcy kurmak olmuş galiba

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

Uqur5445

Üye
nisanda bana gelırmi ya mayısta askerim yapmadan gıtmek istemiyorumda :'(

n000k

n000k

Üye
internet bağlantınızı konrtol edin diyor bu sürüm.. oturum açılmıyor.. ne iş?? nokia nın artık tuzuda kurudu yani.. bi sorun varsa ne diye yayınlar yeni sürümü kontrol etmeden anlamamki.. tellerde her güncelleme ile sorun olmasına alışmıştık ama suite ile yapma be kardeşim bali sorun :off:

_ardaa

_ardaa

Üye
internet bağlantınızı konrtol edin diyor bu sürüm.. oturum açılmıyor.. ne iş?? nokia nın artık tuzuda kurudu yani.. bi sorun varsa ne diye yayınlar yeni sürümü kontrol etmeden anlamamki.. tellerde her güncelleme ile sorun olmasına alışmıştık ama suite ile yapma be kardeşim bali sorun :off:

Yalnız beta sürümü bu hatalar olabilir kararlı sürüm çıkmadan yüklemenizi tavsiye etmem.

n000k

n000k

Üye
Yalnız beta sürümü bu hatalar olabilir kararlı sürüm çıkmadan yüklemenizi tavsiye etmem.[/QUOTE]iyide kardeşim ovi suite mi kalsaydık yani?? nokia suite çıktığından beri beta olarak yayınlanıyor.. beta demek güncellencek demek benim anladığım ve evet güncelleniyor ama dediğim gibi sorunlu bir güncelleme olmuş bu 3.3.90.. şimdiye kadar yayınladıkları nokia suite güncellemelerinde bir sorun yoktu!!!
kararlı bir sürüm hangisi olcak dersin acaba?? bu hep beta olarak gidicek eğer hep güncelleme yayınlayacaksa nokia suite için!!!

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
kararlı sürüm 3.3.86..yani nokia.com.tr de olan sürüm

ANIL

ANIL

Admin
fp1 için hazırlıyorlar en geç hazirana kadar öncelik 2.nesil olmak üzere gelir diye düşünüyorum.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaslar nokia suite güncellemesi 3.3.89 sürümü pc den güncellenebilir ama galiba nokia5oo ler için degişiklikler var

baran241995

baran241995

Üye
ben göremedim :D

Üst Alt