Haber Samsung Galaxy Note 3 için Sızan 5.0 android

Sponsorlu Bağlantılar

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Note 3 için Sızan 5.0 android

Not 3 SM-N9005 (N9505XXUGBNL8) için güncelleme 1.1 GB geliyor, ve Android 5.0 deneyimi ve yeniden tasarlanmış TouchWiz ön uç getiriyor. Güncelleme işlemi oldukça basittir, ama XDA Tanınan Katılımcı mithun46 , Windows işletim sistemi üzerinde sızdırılmış firmware yanıp nasıl gösteren güzel bir rehber oluşturdu.Görüntüyü yanıp için, Odin (sürüm 3.09) en yeni sürümünü kullanmanız gerekir. Flaş sırasında, / veri bölümü sildim, bu nedenle oldukça hoşa gitmeyen sürpriz önlemek için en önemli verilerin bir kopyasını yaptık emin alacak. Ayrıca PIT bölümünün bir yedekleme, Mithun46 düzgün bir yedek oluşturmak için gerekli olan ilgili ADB komutları sağlanan yapmalıdır.

Xposed Framework ile uyumsuz cihaz yapar ART, - Android 5.0 yeni bir derleyici kullanır.Cihazınızın başlatmak için daha uzun sürerse ilk önyükleme süreci de önemli ölçüde daha uzun, yani panik yok edilir. Her şey yolunda giderse, Android 5.0'ın başlangıç sihirbazı tarafından karşılandı edilmelidir.

The update for the Note 3 SM-N9005 (N9505XXUGBNL8) comes in at 1.1 GB, and it brings the Android 5.0 experience and re-designed Touchwiz front-end. The update process is pretty straightforward, but XDA Recognized Contributor mithun46 created a nice guide showing how to flash the leaked firmware on Windows OS. To flash the image, you need to use the newest version of Odin (version 3.09). During the flash, the /data partition will get erased, so ensure that you have made a copy of your most important data to avoid rather unpleasing surprise. You should also make a backup of your PIT partition, Mithun46 provided relevant ADB commands required to create a backup properly.

Android 5.0 uses a new compiler – ART, which makes the device incompatible with Xposed Framework. The first boot process is also significantly longer, so don’t panic if your device takes longer to start. If everything goes well, you should be greeted by Android 5.0’s start-up wizard.

Son düzenleme:

PriZm

PriZm

Üye
Yazı ingilizce kalsaydı daha iyi anlaşılırdı bence. :D

• Beğen
Tepkiler: >Pessimistic., B.A.R.O.N, Dede ve 1 kişi daha
98farom98

98farom98

Üye
Hadi hayırlı olsun :)

lazye

lazye

Üye
Aynen bence çevirme hiç ingilizce yaz çevrilir zaten :)

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Deneyelim bakalim :)

• Beğen
Tepkiler: YaşlıTaşCocuk54
hiddendangerous

hiddendangerous

Üye
Gendeki yurtdisi n9005.bu güncelleme beni kapsar mi

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Çıkalı yıllar oldu.

hiddendangerous

hiddendangerous

Üye
Ben yükledim. Güzel olmuş. Yurtdışı n9005- 32 gb-4g model benimki.

Üst Alt