Nokia Suite Belle yüklerken hata oluştu . Telefon öldü. Lütfen Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

nbjoker

Üye
o nasıl olacak benim versiyon 059G6P0

Screamore

Screamore

Üye
    Konu Sahibi
Allah razı olsun yaptım başardım çok teşekkür ederim . çok mutluyum valla :D özellikle Blackhawk1111 sana çok teşekkr ederim kardeşim sabırla ilgilendin

nbjoker

Üye
Evet Blackhawk1111 kardeş
çok sorun değilde türkçe ii idi böyle ingilizce mizi geliştirmek zorunda kalacağız :) şimdiden teşekkürler

Screamore

Screamore

Üye
    Konu Sahibi
Benimki Türkçe ya hiçbir sorun yok :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Evet Blackhawk1111 kardeş çok sorun değilde türkçe ii idi böyle ingilizce mizi geliştirmek zorunda kalacağız :) şimdiden teşekkürler
Sıkıntı etme kendine naviye bakıyorum senin koda göre tr güncelleme yok yani ya tr bekliyeceksin yada tr variant ile flash atacaksın.

----------Eklendi @ 15:32:13 ---------- Yazıldı @ 15:31:27 ----------

Allah razı olsun yaptım başardım çok teşekkür ederim . çok mutluyum valla :D özellikle Blackhawk1111 sana çok teşekkr ederim kardeşim sabırla ilgilendin
Geçmiş olsun düzeldi mi?

uruno

uruno

Üye
geçmiş olsun kardeşim şu dosyalar insin hemen bende yapacam şuan belle yüklü olarak açıldıımı ölü kardeşimiz ben hala ölü ölü bekliyorum.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
geçmiş olsun kardeşim şu dosyalar insin hemen bende yapacam şuan belle yüklü olarak açıldıımı ölü kardeşimiz ben hala ölü ölü bekliyorum.
Dur Allahın izni ile sende dirilirsin sıkma canını biraz sabır gerekiyor o kadar.

• Beğen
Tepkiler: Dandanakan92
Dandanakan92

Dandanakan92

Üye

Hadi hayırlı olsun iyi belleler sana :naughty:

nbjoker

Üye
tr ariant ile flash dediğin telefona bi zararı var mı ki ? Bide dediğin tr güncelleme ne zaman gelir tahmini olarak ?

hayalet2304

hayalet2304

Üye
valaaa aynı durum bendede oldu servise gönderdim :) kaç günde gelir?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
tr ariant ile flash dediğin telefona bi zararı var mı ki ? Bide dediğin tr güncelleme ne zaman gelir tahmini olarak ?
Yok kardeşim hiç bir zararı yok şuan yüklediğin dosyların sadece tr olanını atıyorsun o kadar sonra telefon Türkçe güle güle kullan oluyor.

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
firmware update bölümüne gelince sorun oluyor product code a gelince neither dp1.0 nor dp2.0 was found for the product or the product cannot be identified diyor

Yapamazsan özelden PM bırak yardımcı olurum.

nbjoker

Üye
son olarak Blackhawk1111 kardeş bu dediğini nerde bulurum tr variant ı

Screamore

Screamore

Üye
    Konu Sahibi

----------Eklendi @ 15:32:13 ---------- Yazıldı @ 15:31:27 ----------

Geçmiş olsun düzeldi mi?
[/QUOTE]

Düzeldi. Çok teşekkür ederim :) Umarım hepinizin sorunları düzelir ama korkacak bir şey yok emin olun :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
son olarak Blackhawk1111 kardeş bu dediğini nerde bulurum tr variant ı
Şimdi şöyle yapıyoruz. burdan indir içinde navifirmplus çalıştır ordan telefon modelini seç, Realeses yazan yerden 111.30.609 güncellemesini seç belle oluyor bu, sonra Turkey kodlardan birini seç ve sağ tarafta download yazan yerden klasörün içindeki fw isimli dosyaya orjinal tr dosyaları indirir. daha sonrası Phoenix isimli programı indireceksin http://www.maxicep.com/cep-telefonl...tware-2011-46-002-47246-son-surum-597662.html oda burda var en son olarak ta http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...atilir-n8-uzerinden-anlatilmistir-441267.html bu konu senin işini çözer.

----------Eklendi @ 15:53:17 ---------- Yazıldı @ 15:51:59 ----------

Düzeldi. Çok teşekkür ederim :) Umarım hepinizin sorunları düzelir ama korkacak bir şey yok emin olun :)
Tabi sen yırttın tuzun kurudu gelde şimdi burdaki arkadaşları gör sen.

uruno

uruno

Üye
phonix hata veriyor bilmemne ***** dosyası falan diye program kuruluyor ama çalışmıyor win7

----------Eklendi @ 16:52:28 ---------- Yazıldı @ 16:47:08 ----------

nokia dongal fala diyor çalışmayıp kapanıyor phonix

Üst Alt