Arkadaşlar, telefonuma ovi den güncelleme yapayım dedim. Hata veriyor. Ben de telefon pert olmasın diye bir daha denemedim. Telefonu aldığımdan beri sadece ovi den güncelleme yaptım. Zaten flaşlamadan da anlamıyorum. Bence hemen güncelleme yapmayın. Birkaç gün beklemek de fayda var. Zaten adamlar diyordu belle güncellemesi sorun yaşatabilir diye. Belki de bunun için geç yayınladılar.
Ürün kodunuza göre indirdiğiniz dosyı yani fw'yi (059v363 misal bu dosyayı telefonunuzun ürün kodu ile ismini değiştirin örneğin RM-718) içindeki 317 mb lık dosyanın adını değiştirin, daha sonra kesip Program files/Nokia/Phoenix/Products/ klasörünün içine kopyalayın.
Ürün kodunuza göre indirdiğiniz dosyı yani fw'yi (059v363 misal bu dosyayı telefonunuzun ürün kodu ile ismini değiştirin örneğin RM-718) içindeki 317 mb lık dosyanın adını değiştirin, daha sonra kesip Program files/Nokia/Phoenix/Products/ klasörünün içine kopyalayın.
Dosyaları kopyaladık mı? Program files/Nokia/Phoenix/Products/RM-718 oldu şimdi bu arada win7 64 bit ise program files(86)/Nokia/Phoenix/Products/RM-718 diye de kurabilir