Nokia Store Güncelleme S^3 Yeni !Yeni Arayüz-Sürüm:3.16.034-36

Sponsorlu Bağlantılar

curse.

Üye
kardeş ben indirdim yüklemeyi başlatıyorum yükleyici %100 gösteriyor sonra yüklenemiyor diyor ne yapmam lazım yakın zamanda hard format attım bu sorun çıktı.
Tşkler

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

kendi yaptığım şekilde tarif edeyim bir dene.

ovi store ile ilgili uygulamaların hepsini kaldır uygulama yöneticisinden.QT yide.tek kaldıramayacağın ana uygulaması olacak.
sonra 3.12.42 yada 3.12.45i yükle.kurulum sonunda yüklenemedi diye hata verebilir ama uygulama yöneticisinde yüklenmiş olarak görünecek.çünkü sadece QTyi yüklemiş olacak,teli kapa aç ve sonrada verdiğim linklerden birini üzerine yükle.

İşe yaramadı.
İlgili ne var ne yok kaldırdım. Sonra 2.12.45'i ve yeniden başlatıp senin verdiğin 3.16.36'yı kurdum.
Değişen bir şey yok.
Beyaz ekran + dönen halka.

Anußis

Anußis

Üye
biz kurduk :) gayet güzel

karasahinemre

Üye
34 sürümü kuruluydu zaten. Düzelirse diye senin eklemiş olduğun 36'yı üstüne yükleyip denedim ama yine yemedi.
Yükleme bitiyor, program başlıyor ve ardından..."Beyaz Ekran+Bıraksan Ömür Boyu Dönecek Olan Loading Halkası:)"

silmeden tekrar yükle store u düzelecek

----------Eklendi @ 22:58:45 ---------- Yazıldı @ 22:58:06 ----------

sadece siyah ekran..

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
yeni mağaza o biçim :)

SilentOne

SilentOne

Üye
yeni mağza güzel yha

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

silmeden tekrar yükle store u düzelecek

----------Eklendi @ 22:58:45 ---------- Yazıldı @ 22:58:06 ----------

sadece siyah ekran..

Nokia Labs'tan okuyup o öneriyi daha ilk gün denemiştim ama sonuç yok.
Silerek de yüklesem, silmeden de yüklesem sonuç değişmiyor.

n000k

n000k

Üye
Nokia Labs'tan okuyup o öneriyi daha ilk gün denemiştim ama sonuç yok.
Silerek de yüklesem, silmeden de yüklesem sonuç değişmiyor.
bana göre senin tel tazelenmek istiyor :D .. ya kendin flaş at yada ver nokia shopa senin yerine yapıversinler.. sende rahatla , telefonunda rahatlasın :oke:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
bana göre senin tel tazelenmek istiyor :D .. ya kendin flaş at yada ver nokia shopa senin yerine yapıversinler.. sende rahatla , telefonunda rahatlasın :oke:

Yok vermeyeceğim :) Ovi Store'yi protesto ediyorum çalışmadığı için.
Kendiliğinden çalışmaya karar verene kadar diğer ikonların arasında tek kalacak, üstü tozlu halde :P

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye
Yok vermeyeceğim :) Ovi Store'yi protesto ediyorum çalışmadığı için.
Kendiliğinden çalışmaya karar verene kadar diğer ikonların arasında tek kalacak, üstü tozlu halde :P
hahahaa , oda güzel :) ama nereye kadar dostum? bence sen bi telin içinin tozunu attır derim :)

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
mhmzergn

mhmzergn

Üye
ugrasmıssın emege saygı saol ama yine yukleme hatası veriyo haberin olsun..

alp047

alp047

Üye
Arkadaşlar ovi storeden indirdiğim dosyaları indirme biter bitmrz daha yüklenirken depo hafızasıda sis veya jar dosyası görünüyordu ama nokıastorede böyle değil inen dosyalar acaba hangi klasörde saklanıyor?

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ben indirdim yüklemeyi başlatıyorum yükleyici %100 gösteriyor sonra yüklenemiyor diyor ne yapmam lazım yakın zamanda hard format attım bu sorun çıktı.Tşkler
kuramayan arkadaşlar yazılımınız güncelmi.ovi suitle yazılımınızı yeniden yükleyin.içinizdeki hiçbir bilginiz silinmez,eksik olan dosyalar yerine gelir.ben format attıkdan sonra phoenixle flrmware update yapıyorum en son yazılımla hep

----------Eklendi @ 12:34:02 ---------- Yazıldı @ 12:30:08 ----------

Arkadaşlar ovi storeden indirdiğim dosyaları indirme biter bitmrz daha yüklenirken depo hafızasıda sis veya jar dosyası görünüyordu ama nokıastorede böyle değil inen dosyalar acaba hangi klasörde saklanıyor?
ovi dosyaları kalıp halinde vermez.öyle olsaydı ovideki bütün uygulamalar ortalıkda gezerdi

----------Eklendi @ 13:25:25 ---------- Yazıldı @ 12:34:02 ----------

Qt program sıkıntısı aynı ama dostum onu nasl yapcazki
bundaki QT 1.00 - 1.4ü bile yükleseniz ki ben denedim ovideki bazı uygulamaları tam yüklemiyor.ve sürüm yüksek olduğundan ovi store uygulamasında bile hata verebiliyor.ovideki QT ile çalışan bütün uygulamaların Qt sürümü 1.00. Ama dışarıdan indirdiğim Qt ile çalışan aynı uygulamalarda hata almıyorum.buna dikkat ettinizmi hiç!

alp047

alp047

Üye
Zaten geziyor ediz yiğitin paylaştığı asphalt 6 sherk kart dungeon hunter delilidir

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
Zaten geziyor ediz yiğitin paylaştığı asphalt 6 sherk kart dungeon hunter delilidir
link atarmısın.hangi mesaja cevap verdiğin anlaşılmıyor.Eğer ovi download ise telefonuna sis dosyasını indiremezsin.buna müsade edilmiyor nokia tarafından.pcdende bir yöntem vardı bir zamanlar,ama tabii bir zamanlar

alp047

alp047

Üye
link atarmısın.hangi mesaja cevap verdiğin anlaşılmıyor.Eğer ovi download ise telefonuna sis dosyasını indiremezsin.buna müsade edilmiyor nokia tarafından.pcdende bir yöntem vardı bir zamanlar,ama tabii bir zamanlar
www.maxicep.com/symbian-s60v5-yazilim-destek/ovi-den-bilgisayara-program-indirme-498617.html

----------Eklendi @ 22:41:34 ---------- Yazıldı @ 22:38:52 ----------

buyur kardeş link istemiştin ben ovi mağazadan inen dosyalar nereye gidiyyor diye sordum konu nereye gitti neyse sen bu yöntemle dosyaları indirirsin artık www.maxicep.com/symbian-s60v5-yazilim-destek/ovi-den-bilgisayara-program-indirme-498617.html

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
sen saol arkadaş ama dikkati bir yere çekmek isterim.bir arkadaşada aynı şekilde söyledim.oviden yüklemeye çalıştığımızda bu sorunu alıyoruz.aynı uygulamayı başka yerden yüklediğimde hata almıyorum Qt tabanında.Bu sorunu nokiya ilettim ama hala cevap beklemekteyim

----------Eklendi @ 22:43:23 ---------- Yazıldı @ 22:41:49 ----------

sen saol arkadaş ama dikkati bir yere çekmek isterim.bir arkadaşada aynı şekilde söyledim.oviden yüklemeye çalıştığımızda bu sorunu alıyoruz.aynı uygulamayı başka yerden yüklediğimde hata almıyorum Qt tabanında.Bu sorunu nokiya ilettim ama hala cevap beklemekteyim,çok ilgililer ya!!!

nameste108

Üye
bulutsuz gecenin bahsettiği loading halkası sorunu bende de var, flash hariç her şeyi denedim, hiç flash atasım yok, poff

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
www.maxicep.com/symbian-s60v5-yazilim-destek/ovi-den-bilgisayara-program-indirme-498617.html

----------Eklendi @ 22:41:34 ---------- Yazıldı @ 22:38:52 ----------

buyur kardeş link istemiştin ben ovi mağazadan inen dosyalar nereye gidiyyor diye sordum konu nereye gitti neyse sen bu yöntemle dosyaları indirirsin artık www.maxicep.com/symbian-s60v5-yazilim-destek/ovi-den-bilgisayara-program-indirme-498617.html

benim bir zamanlar dediğim yöntem buydu zaten.

----------Eklendi @ 12:04:27 ---------- Yazıldı @ 12:02:56 ----------

bulutsuz gecenin bahsettiği loading halkası sorunu bende de var, flash hariç her şeyi denedim, hiç flash atasım yok, poff

format atıp oviyle yazılımını yeniden güncelle.sorun kalmayacaktır

nameste108

Üye
merhaba arkadaşlar, bulutsuzgece ve benim yaşadığım soruna kesin çözüm buldum :)

telefonu flashlamak istemiyordum, ama malum et kemiğe dayandı temiz bir flash çekeyim dedim, bu seferde phoneix yazılımı pcye kurulmadı. (eğer phoneixi kurup flash atarsanız sorun çözülür.)

ben nasıl çözdüm ona gelirsek:
ilk olarak hard format attım (telefon hafızasında kayıtlı olan programlar silenecek, silinmesini istemediğiniz programları mass hafızaya kopyalayın)

hard formatın ardından map ve ovi mağazada silindi (anna ile gelen shazam vs. her şey gitti)

ardından uygulamalara gidip yazılım güncellemesi yaptım tel. üzerinden (toplam 95 mb wlan ile halledebilirsiniz)

yazılım güncellemesi yaparak map'i ovi store'u shazam'ı sosyal ağları vs. her şeyi geri getirdim.

yani bu yolla ile hard format sonrası silinen uygulama derdi de son buldu :)

şu an telefon türkçe ve oviye sorunsuz giriyor, bıraksam sabaha kadar dönecek loading simgesi ile karşılamıyorum artık :)

son olarak: qt sürümüme bakmadım, büyük ihtimalle hard formatta o da silindi, şimdi qtleri baştan kuracağım ve ovi suiteden rehberimi eski hala getireceğim :)

flash yerine hard format atarak sorunu bu şekilde çözdüm :) uygulamalarım, savelerim vs. silinmedi :)

Üst Alt