Nokia Software Updater sürekli kendini güncelliyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ZeoN1907

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Software Updater sürekli kendini güncelliyor..
Merhabalar arkadaşlar..

Uzun süredir forumlarınıza üyeyim.. Nokia E71 marka-model cep telefonu kullanmaktayım..
Telefonu aldıktan (Yaklaşık 1 sene önce) 2 hafta sonra güncelleme çıktığını duydum.. CD ile yüklediğim PCSuite programıyla Software Updater'ı çalıştırmak istedim ve her ikisinde de güncelleme olduğu uyarısı aldım ve kabul ettim.. Güncellemeler yapıldı programların. PCSuite gayet normal çalışırken Updater'a girdiğimde her seferinde "Yeni sürüm var indirin-başlat" kısmı çıktı. Bu yüzden güncelleme yapamadım.. Bende direk Nokia Türkiye Ana Bayilerinden birine gittim ve kendileri güncellemeyi yaptı. Aradan 1 seneye yakın zaman geçti..

Bu gece PCSuite'i çalıştırdığımda gördümki yine güncellemeler var ve ne şekilde olması gerekiyorsa eksiksiz yaptım.. Ancak Software Updater aynı sıkıntıyı tekrar yarattı.. Yani Updater'ın güncellemesini yaptıktan sonra PCSuite'ten Updater'a tıkladığımda maalesef yine yeni mevcut sürüm var ikazı ve başlatma uyarısıyla karşı karşıya kalıyorum ve Updater bu yüzden açılmıyor..

Şunuda belirteyim PCSuite'i kaldırıyorum komple Nokia ile alakalı hiçbir şey makinede bırakmadan tekrar baştan kuruyorum. Ancak maalesef tekrar yükleyerek Nokia'nın tüm programlarını update ettiğimde aynı sorun devam ediyor.. PC'imde bir problem yok, telefonumda da.. Kısır döngüye girmiş bir şekilde Updater açılmadığından E71 model telefonumun yazılım güncellemesini KENDİM maalesef yapamıyorum..

Fikir, sorun çözümü için önerileriniz nelerdir?
Affınıza sığınarak merakla cevaplarınızı bekliyorum..
Ve şimdiden çok teşekkür ediyorum..

Nadir

Emekli Yönetici
kardeşim yüklü olan sürümü kaldır en son sürümü indir kur düzelir..

ZeoN1907

Üye
    Konu Sahibi
Zaten o işlemi 3-4 kere tekrarladım konu içeriğinde de belirtmiştim..

Yalnız bugünki denememde Türkçe olan Nokia Software Updater uygulamasının İngilizce olanını seçip güncellememi tamamladım ve açıldı sonunda program..

Akabininde (KEsin yeni sürüm ingilizce yüklenecek dedim) yaptığım güncellememde telefonumda Türkçe olarak gerçekleşti.. Çok şükür çözmüş oldum sorunumu..

Teşekkür ediyorum tekrar.. Umarım sorunu olanlar bu topicten yararlanırlar arama yaparak..

Emre-45

Üye
Bende de aynı sorun oldu.Bende ingilizcesini indirip yaptım.Tel:N96

Ben de bunu önerecektim sizlere.Software Updater'ın İngilizce son sürümünü (version 1.7.3) indirin (TR versiyonun install'ü hazırlanana kadar v.1.7.3) ve güncelleyin.Telefonunuz dil kodundan dolayı versiyon yenilendikten sonra da TR olacaktır attığınız yeni flash.Kolay gelsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...