Nokia Software Updater Sorun

djtanem

Üye
Ya Olmuyo Allah Aşkına ßiri Yardım EtSin !!!!

ben yeni üyüyim umarım işe yarar.darkneesın dediği ne ki

rkgmrtg

Üye
sagol nadir telefonun dılı degısecekmı benım telefon yurt dısından geldıde ıns sorun cıkmaz

Nadir

Emekli Yönetici
sagol nadir telefonun dılı degısecekmı benım telefon yurt dısından geldıde ıns sorun cıkmaz
valla o konuda bir garanti veremeyiz telefonun dil kodu Türkçe ise hiçbir şekilde değişmez ama Türkçe değilse değişebilir ama bu nokia software updater ile ilgili değil..

SARACX

Üye
sağolasın nadir abi bişey soracam bu dik konusu muallak bir yerde software programı hangi dildeyse o dili yüklermiş
yoksa telin ana dili neyse program hanga dilde olursa olsun ana dili mi yükler lütfen bir yardım şimdiden teşkkürler

Nadir

Emekli Yönetici
hayır kardeş öyle şey olmaz..telefonun dil kodu neyse updater ona göre yükler ben kaç defa yükledim öyle bişey görmedim..

trovoada

Üye
sorunu çözmek için denetim masasından yönetimsel araçlara girin. hizmetler e tıklatın ve Windows Güvenlik Duvarı/İnternet Bağlantı Paylaşımı(ICS) hizmetini durdurun. ve virüs programınız kapatın yada web erişim denetimini kapatın ben yaptım oldu.

kaya200

Üye
aynı hatayı bende alıyorum hata devam ediyor
var sa başka çözüm lütfen yardım

Usta ICS yi kapattim Şu Anda İndiriyor Tekardan Umarim Bu Sefer Sorun Çözülür Sonuçda Kotali İnsanlariz Çoğumuz Şimdiden Teşekkürler Haci

Ben N79 Kullaniyorum Bakin Güncellemeyi İndirdikden Sonra Verdiği Hata

--------------- Ekleme ---------------

ve malesef ICP yi kapatincada Olmadi

callcium

Üye
sorunu çözmek için denetim masasından yönetimsel araçlara girin. hizmetler e tıklatın ve internet bağlantısı paylaşımı(ICS) hizmetini durdurun. sorununuz çözülecektir.
eyvallah hocam çok sağol işe yaradı

• PC’nizde, CTRL, ALT ve DEL tuşlarına basıp Görev Yöneticisi’ni açın
  • İşlemler sekmesini seçin ve Yansıma Adı sütunu başlığını tıklatın
  • Çalışan işlemler listesinde aşağıya doğru ilerleyin ve nsu_ui_client.exe veya nsl_host_process.exe işlemlerinin listede olup olmadığına bakın.
  • Varsa, İşlemi Sonlandır’ı tıklatın
  • Ardından, Nokia Yazılım Güncelleştirici’yi yeniden başlatın

--------------- Ekleme ---------------

Alternatif olarak, güvenlik duvarı ayarlarınızı kontrol edin:

• nsu_ui_client.exe ve nsl_host_process.exe işlemlerinin güvenlik duvarınız üzerinden İnternet’e erişmesine izin verilmesi gerekir
Dizüstü bilgisayarınızda Sanal Özel Ağ (VPN) istemcisi varsa (örneğin, evden şirketinizin intranet’ine erişmek için), bunun güncel olduğundan veya geçici olarak devre dışı bırakıldığından emin olun.
PC’nizde Nokia PC Suite’in eski bir sürümü yüklüyse başka başlatma sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz. Her zaman PC’nizde Nokia PC Suite’in en yeni sürümünün yüklü olduğundan emin olun.

Dostlar Hepinize Teşekkür ederim Lakin Bendede bu sorun çıkıyor nedense bir türlü olmuyor.Bu Arada Telefonun Modeli nokia 6280.saygılar.

ben de ICS devre dışı bıraktım ama yine de olmadı

NEYZEN43

Üye

Eyvallah adem sayende halloldu.
Arkadaşlar o hata mesajı ekrana geldiği an ademin anletmış olduğu birinci yöntemi deneyin sorun ortadan kalkıyo ben çok uğraşmıştım sadece bu yöntemle halledebildim.

tarhan72

Üye
saol teşekurlerrr sdsdsadsadsadsadasdasdassad

saolasın arkşım dediğin gibi yaptım bide web erişimin denetiminide ve virüs programını kapatınca
sorun ortadan kalktı

dediğiniz herşeyi yaptım yine aynı hatayı aldm .s.s win7-32