Nokıa shop

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
    Konu Sahibi
Nokıa shop
Bursa altıparmaktaki nokia shop sinek avlıyor adamlar lay lay lom telefonlarla takılıyorlar birbiriyle şakalaşıyorlar Bursa'daki durum böyle diğer şehirler nasıl acaba :)

Del Rey

Del Rey

Üye
Adana Nokia Shop'ta durum aynen öyle. Ben de olmasam kapanır sanırım :)

Lenneth

Üye
Nokia nin devri gecti artik bos olmasina sasirmamak lazim :)

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
    Konu Sahibi
teknosa extra da bir stand görevlisi t20 satmaya çalışıyor adam basit şeylerden bahsediyo müşteri tatmin olmuyo ondan sonra arya girmeseydim adam telefonu almayacaktı :)256 mb ram i var dedim 600 mhz'a yakın güçlü işlemcisi var dedim ofis programı soruyo görevli bir şey diyemiyo (ne kadar sevmesem de ) koskoca android market var yazık günah yaww öyle görevlilere verilen paralara beni çıkartın kardeşim ordaki mağazayı boşaltırım :) :):ehe

----------Eklendi @ 19:54:34 ---------- Yazıldı @ 19:41:27 ----------

ayrıca yeni bir olay düşünüyorum maxicep üyeleri olarak nokia shop görevlilerini zorlayıp terletecek soruları bir havuzda toplayıp taksit taksit nokia shop görevlilerine sormak bn en az ayda bir giderim hatta 2 haftada bir tabi sizden destek alırsam :ehe:ehe

Del Rey

Del Rey

Üye
Ben de o adamın yerinde olsam ben de T20 almazdım doğrusu. Nokia Shop taki çalışanlar bana cfw yükleyemezsin demişlerdi ama dünyanın cfw yapabilmesini ben sağladım. Çalışanlar zaten bizleri pek kesmez, geliştirici gerekiyor her Nokia Shop a.

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
    Konu Sahibi
aynn işte böyle bir şey geçekleştirebilirsek (ki çok zor) en azından nokia Türkiye ye bir gönderme yapmış oluruz (akıntıya kürek çekmek gibi) onlarada gerek yok maksat eğlence olsun :) insan stand görevlilerinden daha bilgili olduğunu görünce bi mutlu oluyo :ehe:ehe

brksnr

brksnr

Üye
Valla ben antalya terracitydekilerle kankayim ara sira bilgi de veriyorum onlarida kullaniyorlar satislarda iyi rahatiz yani :ehe

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
    Konu Sahibi
bi maaş eksik bi de maaş bağlasalar bi de yatak atsalar artık dükkandan çıkmayız :ehe:ehe:ehe

Del Rey

Del Rey

Üye
Büyük ihtimalle yazın hobi gibi Media Markt Adana da çalışacağım. Zaten haftada iki gün gittiğimden bana alıştılar artık.

Şu ana kadar başka bir Nokia geliştiricisi ile tanıştım, bedava bir diş randevusu kazandım- Adana Yapı Kredi müdürü ile karşılaştım, bir teknoloji sitesinde yazar oldum. Hepsi de yalnızca telefon bölümündeki müşterilere tavsiyelerimle :)

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
    Konu Sahibi
:ehe her merkeze yolum düştüğünde nokia shop a uğrayacağım yazın bilgisayar başında olmaktansa bilgisayarı satan olmak çok daha iyi olur ancak yaşım tutmaz :D

Burak

Üye
ıstanbulda yogun hep shop

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
    Konu Sahibi
aslında yoğun olmaması daha iyi muhabet ortamını daha rahat kurabilirsin:ehe

• Beğen
Tepkiler: Burak

Burak

Üye
muhabbet kurunca belki indirim yapar :D

deneyin :d:

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
    Konu Sahibi
:ehe :ehe :ehe

__piranha__

__piranha__

Üye
kocaeli de de sinek avlıyor adamlar telefonları için orjinal aksesuar bile bulundurmuyor açık acik nokia battı diyorlar zaten geçen gün okudum nokia 12 bin çalışanının işine yine son vermiş tamamen batarsa iki yıl içinde yandık telefonlar elimizde patlayacak

optimux

Üye
Konya'da da yoğunluk yok. Hani bir ara c6-01 kampanya ile 599 tl ye satılıyordu ya, o zaman yakındaki bir mağazada (adını hatırlamıyorum) kampanyalı fiyatı 579 tl idi. Durum böyle olunca yoğunluk olmaması normal gibi :D

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
    Konu Sahibi
aynn kvk mağazalarında nokia 603 680 lira nokia shop ta 679 lira adam bi de oraya gitmek için yol parası verecek 683 lira yani evinin önündeki kvk mağazasından al daha iyi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt