Nokia Shop Symbian Anna Güncellemesi

Sponsorlu Bağlantılar

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Cihazlar s^3 değilde Direk symbian Anna olarak çıksaydı hiç bir sorun olmazdı ama şu saatten sonra yine sorun yok anna geldi gelicek bide üzerine belle geldimi yemede yanında yat ne buluyorlar şu android telefonlarda hiç anlamıyorum
Bende anlamıyorum 1ghz olunca nolcak telefondan metin2 knight online mı oynayacaz :D

SilentOne

SilentOne

Üye
1ghz ile knight oynuyan pc gördün mü morodondan merdivenleri ters ve yürüyecek çıkarsın

mezoart

mezoart

Üye
Abi telefondan o tarz oyunları oynayıp ne yapacaksın.En fazla moradonda pazar kurardım ben oynamaya devam etseydim.Kombo bile yapamazsın...
Telefonlara Angry Birds, Fruit Ninja gibi oyunlar yakışıyor ya da Dungeon Hunter2 . :D
Bu arada Ninja Fruit'ta ki Arcade bölümünde en yüksek puanlar nedir ? (Benim 867.)
İphone4'te sonunda nar felanda kesiyorsun, acaba farklı bir versiyonu mudur ?

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Ben öylesine demiştim dediğime pişman ettiniz 1ghz benim için önemli değil 680mhz ilede angry fruit oynayabiliyorum ve çok zevkli :oke:

forbidden5

forbidden5

Üye
Abi telefondan o tarz oyunları oynayıp ne yapacaksın.En fazla moradonda pazar kurardım ben oynamaya devam etseydin.Kombo bile yapamazsın...
Telefonlara Angry Birds, Fruit Ninja gibi oyunlar yakışıyor ya da Dungeon Hunter2 . :D
Bu arada Ninja Fruit'ta ki Arcade bölümünde en yüksek puanlar nedir ? (Benim 867.)
İphone4'te sonunda nar felanda kesiyorsun, acaba farklı bir versiyonu mudur ?
aynı versiyon o meyve şans işi bana sadece 3 kere geldi bugüne kadar rekorumda 849

----------Eklendi @ 01:24:29 ---------- Yazıldı @ 01:22:52 ----------

belle geldiği zaman androidin bi cakası kalmıcak bnim gözümde zaten yok hiç kullanıcı dostu olmayan bi işletim sistemi

mezoart

mezoart

Üye
aynı versiyon o meyve şans işi bana sadece 3 kere geldi bugüne kadar rekorumda 849

Şans olduğunu sanmıyorum.Bir dakikalık süren bittikten sonra nara benzer bir meyve çıkıyor ve onu elini kaldırmadan seri bir şekilde doğruyorsun.Aslında kesilmiyor, sadece kılıcı onun üzerinde kaydırıp duruyorsun ve puan çoğaldıkça zorlaşıyor üzerinde durmak.Artı puan veriyor uzun lafın kısası ama o şekilde bile geçemedi Çaycı Mustafa abi beni.Dalga geçiyordu benim telefonla, bende Ninja Fruit'te dalga geçtim onunla.Nihahaha :D Bu arada seninkide gayet iyiymiş kardeşim.

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen android kullanmak sıkıntılı yha

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
ben o kadar iyi değilim henüz siz usta olmuşsunuz

Toros542

Toros542

Üye
Yazılım güncelleştirme haberleri Nokia C7-00 için en son yazılım sürümü Symbian Anna (022.014)'tür Yeni simgeler ve duvar kağıtlarıyla güncel,
yenilenmiş bir görünüm ve Mesajlar, E-posta,
Tarayıcı, Rehber, Takvim ve Haritalar için ayrı
ekran görünümü Ayrı ekran görünümü ve özel karakterlere daha
hızlı erişimle birlikte gelişmiş tam QWERTY sanal
tuşlar En çok kullanılan özelliklere tek bir dokunmayla
erişim sağlayan, yeni arama özelliklerine sahip
yeni, hızlı ve kullanımı kolay tarayıcı Aksesuarlara bağlanmak, hizmetleri
etkinleştirmek ve kartvizitler, fotoğraflar ve
videolar paylaşmak için NFC'yi kullanın Gelişmiş arama, toplu taşıma ağı görünümü ve
sosyal paylaşım ağı servisleriyle yerler
hakkındaki bilgilerin paylaşılmasını sağlayan
yeni giriş yapma özelliğiyle birlikte sunulan
yeni Haritalar sürümü E-posta ile toplantı davetleri oluşturmanızı ve
kabul etmenizi sağlayan gelişmiş takvim Microsoft Communicator Mobile sunulmaktadır Gelişmiş bilgi ve iletişim güvenliği Nokia Mağaza ve QuickOffice'in yeni sürümleri Performans ve kullanım iyileştirmeleri Lütfen, en son yazılım sürümünün cihazınıza
uygun olmayabileceğini ve listelenen
avantajlardan yararlanamayabileceğinizi veya
belirli ülkelere özgü olabileceğini unutmayın...millet nokia.mobi de güncelleme görünüyor fakat tlf da hala yok.sizce geldimi acaba su zilli anna...

mezoart

mezoart

Üye
Yazılım güncelleştirme haberleri Nokia C7-00 için en son yazılım sürümü Symbian Anna (022.014)'tür Yeni simgeler ve duvar kağıtlarıyla güncel,
yenilenmiş bir görünüm ve Mesajlar, E-posta,
Tarayıcı, Rehber, Takvim ve Haritalar için ayrı
ekran görünümü Ayrı ekran görünümü ve özel karakterlere daha
hızlı erişimle birlikte gelişmiş tam QWERTY sanal
tuşlar En çok kullanılan özelliklere tek bir dokunmayla
erişim sağlayan, yeni arama özelliklerine sahip
yeni, hızlı ve kullanımı kolay tarayıcı Aksesuarlara bağlanmak, hizmetleri
etkinleştirmek ve kartvizitler, fotoğraflar ve
videolar paylaşmak için NFC'yi kullanın Gelişmiş arama, toplu taşıma ağı görünümü ve
sosyal paylaşım ağı servisleriyle yerler
hakkındaki bilgilerin paylaşılmasını sağlayan
yeni giriş yapma özelliğiyle birlikte sunulan
yeni Haritalar sürümü E-posta ile toplantı davetleri oluşturmanızı ve
kabul etmenizi sağlayan gelişmiş takvim Microsoft Communicator Mobile sunulmaktadır Gelişmiş bilgi ve iletişim güvenliği Nokia Mağaza ve QuickOffice'in yeni sürümleri Performans ve kullanım iyileştirmeleri Lütfen, en son yazılım sürümünün cihazınıza
uygun olmayabileceğini ve listelenen
avantajlardan yararlanamayabileceğinizi veya
belirli ülkelere özgü olabileceğini unutmayın...millet nokia.mobi de güncelleme görünüyor fakat tlf da hala yok.sizce geldimi acaba su zilli anna...

Henüz gelmedi malesef ama herkes yakında geleceğini düşünüyor.Artık düşünmeyi bırak hissetmeye başladılar, kalplerinde yaşıyorlar Anna'yı... :D
Büyük ihtimalle yarın sabah veya öğleden sonra.

crazydange

crazydange

Üye
umut ne guzel bırsey değil mi :D sımdı herkes yarını beklıyor inş. hayal kırıklığı olmaz :D

Toros542

Toros542

Üye
Henüz gelmedi malesef ama herkes yakında geleceğini düşünüyor.Artık düşünmeyi bırak hissetmeye başladılar, kalplerinde yaşıyorlar Anna'yı... :DBüyük ihtimalle yarın sabah veya öğleden sonra.
daha önceki güncellemede bildiğim kadarıyla saat 16 dan sonra gelmişti galiba her neyse mobi de bu bilgiler varsa geldi demek ki.hadi hayirlı olsun tüm nokia kullanıcılarına.güle güle kullanın..belle güncellemesinde forumlasmak üzere.

SilentOne

SilentOne

Üye
önce bi anna gelsinde forum baya bi sakınleşecek yha

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Anna gelecek ve sorum olcak ben pc bağlanamıyorum telden wlanla yapabilirmiyim çıkarsa ?

mezoart

mezoart

Üye
Anna gelecek ve sorum olcak ben pc bağlanamıyorum telden wlanla yapabilirmiyim çıkarsa ?

Yapabilirsin belki ama ne kadar sağlıklı olur orası tartışılır.En iyisi bir şekilde PC'den güncelleme yapman kardeşim.Zaten güncelleme geldiğinde orada parantez içerisinde belirtilecek sanırım bu olay... |-)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Yapabilirsin belki ama ne kadar sağlıklı olur orası tartışılır.En iyisi bir şekilde PC'den güncelleme yapman kardeşim.Zaten güncelleme geldiğinde orada parantez içerisinde belirtilecek sanırım bu olay... |-)
Haklısın teşekkür ederim . Ben yatıyorum iyi geceler iyi forumlar sabaha merak içinde uyancam .

SilentOne

SilentOne

Üye
tmm iyi geceler sabah 9da yada 10 tık yoksa 14 den sonra tıkmı yok 16 tıkmı yok sonu facia :(

axpe

axpe

Üye
yav komedi nokia c7 destek sayfasında sık sorulan sorulardaki soru şu: Symbian Anna güncellemesinden sonra GPS'im neden yavaşladı?

lan symbian anna geldimide yavşaladı gpsinyaw bu nokiaya komedi ha alın linkde var

mezoart

mezoart

Üye
Alman annasını veya başka bir versiyonu flashladıysa eğer arkadaş telefonuna ki bu güncellemeyi bazı nokıa shoplar bile yapıyor artık, GPS'inde sorun oluşmuş olabilir.Büyük ihtimalle TR Anna değildir onunki... (;

axpe

axpe

Üye
işte n8 destek sayfası sık soruan sorulardaki soru:Symbian Anna'ya güncellememe rağmen neden N8/C7/C6-01/E7 cihazımda Oyunlar klasörü yok?

güncelleme gelidimki klasör olsunhttp://www.nokia.com.tr/destek-ve-yazilim/urun-destegi/n8-00/faq#05

----------Eklendi @ 03:04:18 ---------- Yazıldı @ 03:02:52 ----------

Alman annasını veya başka bir versiyonu flashladıysa eğer arkadaş telefonuna ki bu güncellemeyi bazı nokıa shoplar bile yapıyor artık, GPS'inde sorun oluşmuş olabilir.Büyük ihtimalle TR Anna değildir onunki... (;

kardeşim orası komik ya nokia shoplar alman annası flashlıyo kendi güncellemeleri daha ortada yok