ANIL
Admin
-
Konu Sahibi
-
Ben bunu burada yaklaşık 1 ay önce belirtmiştim. İnanan olmamıştı.
Ben bunu burada yaklaşık 1 ay önce belirtmiştim. İnanan olmamıştı.
Test elbbette başladı . Ama wp8 umdugum gibi olmayacak en azından ev ekranı gibi
Inanmayanlar kismindan beni ayirirsan sevinirim kardesim ben biliyordum zaten dahasini da biliyorum ama malesef butun bildiklerimizi buradan paylasamiyoruz.
Inanmayanlar kismindan beni ayirirsan sevinirim kardesim ben biliyordum zaten dahasini da biliyorum ama malesef butun bildiklerimizi buradan paylasamiyoruz.
- - - Eklendi - - -
Ev ekrani derken neyi kastettin anlamadim
bir kaç resim gördüm de ev ekranı yani ( kare kare var ya abi işte ) fazla degişmeyecek .onlar yüzündem kimse begenmiyor wp yi biraz degişse iyi olacak ama
Ama o kareler zaten olayin esprisi. Live tiles deniyor onlara ve onlar canli durum guncellemelrine bildirimlere gore hareket ediyorlar.
abi onların şeklini falan degiştirseler bari yaa tamam güzelmiş özelligi ama ne bileyim daha güzel bişiler bekliyodum ben
Ama o kareler zaten olayin esprisi. Live tiles deniyor onlara ve onlar canli durum guncellemelrine bildirimlere gore hareket ediyorlar.
Bana özelden paylaş hünkarım.
- - - Eklendi - - -
Ev ekrani derken neyi kastettin anlamadim
abi onların şeklini falan degiştirseler bari yaa tamam güzelmiş özelligi ama ne bileyim daha güzel bişiler bekliyodum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?