Nokia S^3 Telefonlara Nasıl Flash Atılır? ( N8 üzerinden anlatılmıştır)

Sponsorlu Bağlantılar

yesrip2

yesrip2

Üye
benim tel nakavt oldu sürekli aşağıdaki hatayı veriyor acilyardım:(((
Flashing started
Creating product data items list
Product data items list created
Backup not required
Flashing phone
Initializing
Scanning image files...
Waiting for USB device...
1. Make sure USB cable, Battery and charger are removed from device.
2. Insert USB cable to device
3. Insert Battery to device
4. Insert Charger to device
--- Press phone's power button! ---
Loading secondary boot code: 14912 bytes
Secondary boot loaded
Loading update server code: 520994 bytes
Update server loaded
Partitioning....
Partitioning complete
Erasing....
Erasing complete
Asic CMT: Start programming 163832 KB...
Asic CMT: Programming data sent: 0%
Asic CMT: Programming data sent: 10%
Asic CMT: Programming data sent: 20%
Asic CMT: Programming data sent: 30%
Asic CMT: Programming data sent: 40%
Asic CMT: Programming data sent: 50%
Asic CMT: Programming data sent: 60%
Asic CMT: Programming data sent: 70%
Asic CMT: Programming data sent: 80%
Asic CMT: Programming data sent: 90%
Programming complete
Asic CMT: programming succeeded
Asic CMT: Verifying communication to device...
Waiting for communication response: 25
Waiting for communication response: 24
Waiting for communication response: 23
Waiting for communication response: 22
Waiting for communication response: 21
Waiting for communication response: 20
Waiting for communication response: 19
Waiting for communication response: 18
Waiting for communication response: 17
Waiting for communication response: 16
Waiting for communication response: 15
Waiting for communication response: 14
Waiting for communication response: 13
Waiting for communication response: 12
Waiting for communication response: 11
Waiting for communication response: 10
Waiting for communication response: 9
Waiting for communication response: 8
Waiting for communication response: 7
Waiting for communication response: 6
Waiting for communication response: 5
Waiting for communication response: 4
Waiting for communication response: 3
Waiting for communication response: 2
Waiting for communication response: 1
Error 0x8401F121 communicating to phone. Unable to verify comm.
Warning: Unable to communicate to product after flashing

The flashing failed. Do you like to retry the flashing?

HRESULT 0x84210027 (-2078212057)

Firmware updating failed. Error 0x8401F153 - Flash: Unable to communicate with the device after flashing. Check USB connections!

Furbey40

Furbey40

Üye
Phonex sürümünü telden komple kaldırıp 2010.8 versiyonunu yükleyip tekrar deneyiniz.

veliahht

veliahht

Üye
arkadaşlar bana çözüm yokmu burada yani?????

bende aynı hatayı alıyorum hiç açılmıyor hatta sonra dosya konumuna gidip oradaki Phoenix_Service_Software yi tıkladım oda kuruldu sonra açıldı lakin ilk verilen hata bu HRESULT 0x80070057 (-2147024809) ikincisi Error initialising Phoenix menu
HRESULT 0x80070057 (-2147024809)
This means:
Parametre hatalı.

Could not find the CLSID/Prog ID: "NMP.CommonMenu.1";Phoenix Menu Extension Manager=0x80070057

TheORCUN

TheORCUN

Üye
    Konu Sahibi
Bağlantınız kopuyor arkadaşlar...

rtrte

Üye
onuyu açan arkadaşlara teşekür ederim kaç gündür takipteyim ben de hard format atmıştım bütün yöntemleri denedim olmadı ovi falan açılmadı uygulamalar giti flashlamaya karar verdim en sonunda forumdan yapan arkadaşlardan deneyim kazanıp ben de yaptım oldu her şey normal şimdi :)) gayet de düzgün çalışıyor :)) ilk günkü gibi telefon videolar resimler hepsi geri geldi ama dosyası 2 GB kotalılar dikkat etsin bence

Mehmet Yrky

Mehmet Yrky

Üye
anlatıldıgı gibi yapıyorum euro2 anna için.. test mode 014.002 yazısı cıkıyo telefonda ondan sonra beklemeye dewam edıyoruz. en sonunda hata..

----------Eklendi @ 10:44:01 ---------- Yazıldı @ 10:41:14 ----------

Bağlantınız kopuyor arkadaşlar...

ama phonx debaglı kalıyo telefonum hala. nasıl kopuyo ki hem ne yapmak lazm ?

ss06

ss06

Üye
yaw arkadaslar biri bana yardım etsin bütün işlemleri yapıyorum ama flash bölümünde surekli hata veriyor telefon kapanıyor flash bşarısız oluyo ne yapmam lazım yardım lütdfen

yesrip2

yesrip2

Üye
ben de bir türlü başaramadım,bu bağlantı kopmasını nasıl engelleyebiliriz.

rtrte

Üye
pc ye format atın ondan sora phonx i kurun sonra ovi suiti kurun sorun çıkmaz öyle yaptım zaman alır biraz ama başarırsınız

• Beğen
Tepkiler: veliahht
veliahht

veliahht

Üye
pc ye format atın ondan sora phonx i kurun sonra ovi suiti kurun sorun çıkmaz öyle yaptım zaman alır biraz ama başarırsınız

pc ye zaten yeni format atmıştım bilmiyorum kafayı yiyecem gelsin artık anna...

gkyrn

gkyrn

Üye
arkadaşım özel mesajın dolu sanırım silebilirsen mesajlarını oraya atıcam ama burdan söyleyeyim şimdilik.
mesajda gönderdiğin dosyalar naviden indirdiğin dosyalar değil mi? pc den bir sorun olcağını sanmıyorum format işine girmem şimdi ama flashlama işlemini yaparken ovi suite programı pc de kurulu olmasın mı yani demek istediğin o mu?ben naviden tüm dosyaları indirdim zaten phoenix de nokia rm-718 klaörünü falan oluşturup dosyaları içine attım.teli de pc ye bağladım phoenix teli görüyo yani sadece refurbish e tıklamam kaldı herşey hazır.
şimdi oviyi, naviyi, phoenix i kaldırıp oviyi kurmadan yeniden mi kuruyım yani naviyle phoenix i?ve teli flashlarken ovi suite kurulu olmasın mı pc de?bunları cevaplarsan çok sevinirim:tşk:

rtrte

Üye
ewet naviden indirdim onları hata alan arkadaşlar için de söylüyorum eğer phonix i yüklemeden önce bilgisayarınızda ovi suite veya pc suite kurulu ise usb kablo driverleri da yüklü olduğundan hata alabilirsiniz öyle okumuştum ben de forumlarda programları kaldırın nokia ya ait bişey kalmasın normal kaldırma işlemlerinde bazı dosyalarda silinmiyormuş o yüzden en garantisi format atma öyle yapıp deneyin derimm

bilgisayarı formatlayın sonra navi ile dosyaları hazırlayınn phoneix i yükleyin ondan sonra ovi suite i yükleyin telefonu bilgisayara ovi suite modunda bağlayın phoneix i açıp flashlayın sorun çıkmaz bende 10 dk bile surmedi. işletim sisteminiz de önemli vista ve 7 de sorun yok ama xp kullanıyorsanızz framework 2.00 ve üzeri yüklemeniz gerekiyormuşş umarım yardımcı ollur format atmak zor değil değer bence deneyin

• Beğen
Tepkiler: veliahht
TheORCUN

TheORCUN

Üye
    Konu Sahibi
oviyi kaldırmayın. Driverarı var. Gerisi onemsiz. Navifirmdeki dosyalar orj. Nokia dosyalarıdır. Kldırma yukleme falan gerek yok.

forever_love

forever_love

Üye
RESİM VİDEOLAR İCİN BU DOSYAYIDA SECMELİSİNİZ.
BU RESİM VİDEOLAR NE OLUYO ?? ONU YÜKLEMESEK SORUN OLURMU ?
KARDEŞ Bİ YARDIMCI OLSANIZ

gkyrn

gkyrn

Üye

bildiğim kadarıyla flash atıldığında telefona orjinal video uygulama resim dosyalarını geri getiriyor. tabi bunu işaretlemesine rağmen geri gelmediğini söyleyenler de var:hmmm

TheORCUN

TheORCUN

Üye
    Konu Sahibi

telefonu ilk aldığında nokianın kendi tanıtım videoları, manzara resimleri vs.

veliahht

veliahht

Üye
slm arkadaşlar bende tele flash atmak istiyorum kapanma sorunları var die hemde anna sürümü olmuş olur programı sonunda kurdum lakin söylenenleri harfiyen yapmama rağmen bi hata mesajı var yani flash olayı başlamadı sorun ne olabilir varmı yardım edecek olan biri?

getting list of files to be flashed failed: 0x84210010(-2078212080) -
firmware; flashing file 'c:\program files(x86)\nokia\phoenix\products\RM-596\RM596_039_000_M032_16G.fpsx' is not found.

çözüm ü verene minnettar kalacağım şimdiden saolun...

----------Eklendi @ 14:27:14 ---------- Yazıldı @ 14:16:12 ----------

ok oldu lakin bağlantıdan sonra seçim işleminden sonra şu hata yazısını aldım...
slm arkadaşlar bende tele flash atmak istiyorum n8-00 kapanma sorunları var die hemde anna sürümü olmuş olur programı sonunda kurdum lakin söylenenleri harfiyen yapmama rağmen bi hata mesajı var yani flash olayı başlamadı sorun ne olabilir varmı yardım edecek olan biri?

firmware; flashing file 'c:\program files(x86)\nokia\phoenix\products\RM-596\RM596_039_000_M032_16G.fpsx' is not found.

gkyrn

gkyrn

Üye
slm arkadaşlar bende tele flash atmak istiyorum kapanma sorunları var die hemde anna sürümü olmuş olur programı sonunda kurdum lakin söylenenleri harfiyen yapmama rağmen bi hata mesajı var yani flash olayı başlamadı sorun ne olabilir varmı yardım edecek olan biri?

----------Eklendi @ 14:27:14 ---------- Yazıldı @ 14:16:12 ----------

ok oldu lakin bağlantıdan sonra seçim işleminden sonra şu hata yazısını aldım...
slm arkadaşlar bende tele flash atmak istiyorum n8-00 kapanma sorunları var die hemde anna sürümü olmuş olur programı sonunda kurdum lakin söylenenleri harfiyen yapmama rağmen bi hata mesajı var yani flash olayı başlamadı sorun ne olabilir varmı yardım edecek olan biri?

RM596_039_000_M032_16G.fpsx dosyasının yerini bulamıyor phoenix. rm-596 klasörünün içindeki bu dosyayı silip naviden tekrar indirip tekrar flashlamayı deneyin. bu şekilde düzelebilir eğer başka bir sorun yoksa

avvci_81

Üye
telefon tamamen gitti açılmıyor

----------Eklendi @ 03:16:58 ---------- Yazıldı @ 03:10:36 ----------

arkadaşım telefon tamamen gitti formatladıktan sonra nasıl bğlanacağız ki telefona

avvci_81

Üye
slm hocam ben resimli anlatımdakileri denedim olmadı dead phone yi denedim oda olmadı hata veriyor telefon tamamen gitti telefon sadece titriyor açılmıyor

Üst Alt