Nokia S^3 Telefonlara Nasıl Flash Atılır? ( N8 üzerinden anlatılmıştır)

Sponsorlu Bağlantılar

MEHMETSM

Üye
Selamlar, sizden Allah razı olsun.. Bir haftadır uğraştığımız problemi sizin yönlendirmenizle hallettik.. C7 için "salkin" isimlli üyenin vermiş olduğu link :

POKEM0N

Üye
bir kaç tane sorum olucak
bu flash ı yaptıktan sonra
1-you tube ...tvler ...kendi oyunlarıda vs vs geri geliyor mu? tam olarak nele geliyor :allalla:
2-ovi harita ovi mağaza tekrar ana menüdeki yerini alıyor mu yoksa uygulamalara mı gidiyor :allalla:
3-hocam o indirilmesi gereken 8 dosya var dedin işaretlemediğin diğer dosyalar neler ?
4-birde bende hafıza kartı yok sorun olur mu ?

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Çok faydalı bir konu teşekkürler.

İşlemleri sorunsuz gerçekleştirdim, telefondan yazılım güncellemede de sorun yok :)

muratcf

Üye
Teşkkürler oldu ensonunda

drosg

Üye
forumun tamamını okudum ama sorunuma bir çözüm bulamadım...yardım ederseniz sevinirim...

c7 kullanıcısıyım daha alalı 1 hafta olmadı... orjinal telefon ayarlarından "veri sil ve geri yükle" yaptım (bu hard format mı onuda bilmiyorum ya??) tüm resim ve müzik vs. gitti 3 ekranında arka görüntüsü aynı.. fakat forumlarda okuduğum gibi ovi, maps, tv ler vs hesi şükürler olsun sorunsuz çalışıyor.

sorum şu o yazdıklarınızı yapmadan flash vs. sadece orj ekran fotoları video ve müzikleri bulmumın ve telefonun hafızasına kaydetmenin bir yolu var mı????

uMTOku

Üye
Flashladım ovi store çalışmadı benim tel öldü heralde ya

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
dostum ben bunu n8 e yaptım çokta başarılı oldu ama garantiyle alakalı sıkıntı olmaz dimi?

repredon

Üye
Selamlar kardes navifirm prog. hallettim ve islem tamam ama phoenix acilma problemi yasadim yardim ederseniz sevinirim.... hata kodu HRESULT 0x80040154 (-2147221164) acaba neden kaynaklaniyor...

Cane®

Cane®

Üye
arkadaslar flaslama sonucu guvenlık kodunu bulamıyorum. hıc deıstırmedım ama 12345 yaptıgımda olmuyo bılgısı olan varsa yardımcı olursa sevınırım sımdıden tesekkurler

STaT!C

STaT!C

Üye
Krdsm Flash Atarken Bir Hata Verdi Ve Yazılım Atmadı Ben de Mecbur Dead Phone Flash Attım Tel Yurtdışı Cihazı Garanti Yok Zaten Kullanımda Sıkıntı Yapar Mı Böyle Kullanmak?

----------Eklendi @ 18:11:24 ---------- Yazıldı @ 17:37:11 ----------

Tamam beyler dead phone flashın üstüne sağlam bir flash atabildim. Antivirüs prg. varsa devredışı bırakın ve uyumluluk modunda vista sp2 yi ve yönetici olarak çalıştırı seçin phoeixi:oke:

Eric_draven

Üye
dostum çok teşekkür ederim yeni ovi mağaza güncellemesi 2.08 versiyonunu bir türlü görmüyordu telefonum ve hiç bi sorun olmamaına rağmen anlattıklarını yaptım telefon kusursuz (ve daha iyi) açıldı güncelleme yaptığım anda ovi mağazanın en son sürümünü buldu...
tekrar teşekkür ederim..

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bu arada sosyal ağlar güncellemesi de çıktı..indirme linkini symbian anna konusunda paylaştım..

llovell

llovell

Üye
kardes ben yaptım ama resım ve vıdeolar bıde ılk aldımdakı muzıkler gelmedı gerısı duzeldı bıde telefon acılınca mıdı uygulamalar yuklenmedı mı ne geldı

babi99999o

Üye
ya abiler bende flash atarken scanning image files ta kalıyor... ne yapcam

noar

noar

Üye
Arkadaslar dead flash atarken sonlarina dogru hata verip duruyor ama telefon aciliyor..
Acildiktan sonra ben bu flash yontemini atiyorum sonursuz..

sorum su dead flash atarken cikan sorun (flashin tamamlanmasi)
ikinci normal flash atarken (flash sorunsuz bitmesi) dead flashta tamamlanmayan ve cikan sorunu duzelmesi gerekir mi ?

repredon

Üye
theORCUN tesekkür ederim nokia n8 im ilk aldigim gibi oldu. cok saglam....

ezell_67

ezell_67

Üye
thank you very much

khanprk

Üye
öncelikle yardımcı olan tüm arkadaşlara tşklr.
benim sorunum ovi mağazaya giremiyorum hard reset atmadan tekrar yüklemek mümkünmü? veya ovi mağazanın bozulmasına ne neden olmuş olabilir? telefonumda son sürüm güncel ve reset atmadım...

Üst Alt