emrekkaa Üye nsekiz' Alıntı: Teamwiver7 programını yükle beraber yapalım kardeşim Genişletmek için tıkla ... ılgın ıcın tesekkur edıyorum kardesım , sonunda yaptım calısıyo suan.
nsekiz' Alıntı: Teamwiver7 programını yükle beraber yapalım kardeşim Genişletmek için tıkla ... ılgın ıcın tesekkur edıyorum kardesım , sonunda yaptım calısıyo suan.
Dandanakan92 Üye balzevuv' Alıntı: belle güncellemesine gore anlatabılırmısın dostum n8 Genişletmek için tıkla ... Kardeş navifirmden belle dosyalarını(111.030.0609) indirceksin...
balzevuv' Alıntı: belle güncellemesine gore anlatabılırmısın dostum n8 Genişletmek için tıkla ... Kardeş navifirmden belle dosyalarını(111.030.0609) indirceksin...
ANIL Admin balzevuv' Alıntı: belle güncellemesine gore anlatabılırmısın dostum n8 Genişletmek için tıkla ... Değişen bir şey yok dostum aynı..
balzevuv' Alıntı: belle güncellemesine gore anlatabılırmısın dostum n8 Genişletmek için tıkla ... Değişen bir şey yok dostum aynı..
kaplanser Üye nsekiz' Alıntı: Değişen bir şey yok dostum aynı.. Genişletmek için tıkla ... c7 için de hala aynı şekilde yapılıyor kardeşler
nsekiz' Alıntı: Değişen bir şey yok dostum aynı.. Genişletmek için tıkla ... c7 için de hala aynı şekilde yapılıyor kardeşler
kaplanser Üye nsekiz' Alıntı: Değişen bir şey yok dostum aynı.. Genişletmek için tıkla ... c7 için de hala aynı şekilde mi? yapılıyor kardeşler
nsekiz' Alıntı: Değişen bir şey yok dostum aynı.. Genişletmek için tıkla ... c7 için de hala aynı şekilde mi? yapılıyor kardeşler
ANIL Admin __wacky__' Alıntı: arkadaşlar bu flash atma olayı yazılımı yeniden yüklemek anlamına geliyor değil mi? Genişletmek için tıkla ... Evet kardeşim.
__wacky__' Alıntı: arkadaşlar bu flash atma olayı yazılımı yeniden yüklemek anlamına geliyor değil mi? Genişletmek için tıkla ... Evet kardeşim.
ANIL Admin __wacky__' Alıntı: teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... rica ederim. yardıma ihtiyacın varsa yardım edebilirim.
__wacky__' Alıntı: teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... rica ederim. yardıma ihtiyacın varsa yardım edebilirim.
Dandanakan92 Üye __wacky__' Alıntı: arkadaşlar bu flash atma olayı yazılımı yeniden yüklemek anlamına geliyor değil mi? Genişletmek için tıkla ... Refurbish'e basarsan içindeki yazılımı silip yeniden yükülyo yani Flash Eğer Update Software'e basarsan içindeki yazılımın üstüne yüklüyo Bide Sw Reset gibi bişey vardı o ne işe yarıyo bilmiyorum Eşşeğin bilmediği ot başını ağrıtırmış denemeye gerek duymadım
__wacky__' Alıntı: arkadaşlar bu flash atma olayı yazılımı yeniden yüklemek anlamına geliyor değil mi? Genişletmek için tıkla ... Refurbish'e basarsan içindeki yazılımı silip yeniden yükülyo yani Flash Eğer Update Software'e basarsan içindeki yazılımın üstüne yüklüyo Bide Sw Reset gibi bişey vardı o ne işe yarıyo bilmiyorum Eşşeğin bilmediği ot başını ağrıtırmış denemeye gerek duymadım
__wacky__ Üye Dandanakan92' Alıntı: Refurbish'e basarsan içindeki yazılımı silip yeniden yükülyo yani Flash Eğer Update Software'e basarsan içindeki yazılımın üstüne yüklüyo Bide Sw Reset gibi bişey vardı o ne işe yarıyo bilmiyorum Eşşeğin bilmediği ot başını ağrıtırmış denemeye gerek duymadım Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim cevabın için
Dandanakan92' Alıntı: Refurbish'e basarsan içindeki yazılımı silip yeniden yükülyo yani Flash Eğer Update Software'e basarsan içindeki yazılımın üstüne yüklüyo Bide Sw Reset gibi bişey vardı o ne işe yarıyo bilmiyorum Eşşeğin bilmediği ot başını ağrıtırmış denemeye gerek duymadım Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim cevabın için