TheORCUN
Üye
-
Konu Sahibi
-
telefonu flashlamanın ne gibi tehlikeleri vardır?
Evetbu işlemi yaptıktan sonra güvelik koduda ilk halini yani 12345 oluyor mu ?
daha önceki ovisuit ten yedekleme yapıldıysa onu yüklesek düzelirmi acaba
Arkadaşlar şu 16Glık kısım ile alakalı dosyayı da indirmeme rağmen (toplam 8 dosya) flashlayınca resim ve videolar geri gelmiyor artı açılışta mini uygulama kaldırıldı hatası veriyor , bu cihazı kutudan çıkmış konuma nasıl getirebiliriz bir yardımcı olsanız .Aynen anlatıldığı gibi flashlıyorum ama olmuyor
Mini uyg. kaldırıldı hatası normal, Ovi'den bahsediyor; yüklü gelmediği için bu uyarıyı veriyor; resim ve videoların geri gelmesi için de yığın hafızayı biçimlendirip telefona hard format atman lazım flashlamadan önce
aynen dediğin gibi format atarak yapıyorum ama nafile olmadı bir türlü win xp kullanıyorum ve flash esnasında bir adımda eror veriyor o ilerleme aşaması varya %100 olduktan sonra bir aşamada eror verip sonra devam edip başarıyla güncellenmiştir yazıyor anlamadım ama ondan olabilir mi ?windows 7de denesem flashlamayı destekler mi phoneix i ?
kardeş kurulumu yaparken phoneixte ilerliyor ya böyle sırayla o esnada bilmemne diye bir hata çıkıyor sonra kurulum devam edip sonunda başarılı yazıyor ve cihaz açılıyor ama en ufak video vs yok anlamadım gitti başkka pc ile deneyeceğim sanırım
16G dosyası eksikse başta error verir. %100 olunca verdiği error'u anlayamadım ?
c7 için hangi dosyaları seçmem gerekiyor acaba ?
*#0000# yap. Variant Code bölümüne telefonunda tuşlayınca cıkan ekrandaki ürün kodunu gir. Yalnız unutma. N8 ile C7 nin RM- kodu farklı. Klasörü de öyle oluşturacaksın..
Oradaki tüm dosyaları işaretleyin. Sadece simlock diye bir dosya varsa onu kaldırabilirsiniz geri kalanların hepsini seçin özellikle boyutu en yüksek olan dosya telefonun fabrikasyon video resim vs. dosyalarını içerir onu mutlaka indirin...tüm onları girdikten sonra en son en sağda bir liste geliyor orada kendinden işaretli 6 kutu var bunlar yeterli mi yoksa başka işaretlemem gereken kutu var mı orada takıldım ben
Oradaki tüm dosyaları işaretleyin. Sadece simlock diye bir dosya varsa onu kaldırabilirsiniz geri kalanların hepsini seçin özellikle boyutu en yüksek olan dosya telefonun fabrikasyon video resim vs. dosyalarını içerir onu mutlaka indirin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?