Asus Zenfone 4 bu teknik özelliklerle geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Asus Zenfone 4 bu teknik özelliklerle geliyor
Asus'un yeni sunacağı Zenfone 4 akıllı telefonun teknik özelliklerine dair detaylar ortaya çıkmaya başladı.

Bu sene yeni akıllı telefon modelleri geçtiğimiz ay başında CES 2017 ile birlikte gelmeye başladı ve ayrıca bir çok model de yine geçtiğimiz ay değişik tarihlerde gün yüzün çıktı. Ocak ayında sunulan önemli modeller arasında Samsung Galaxy A (2017) modelleri, HTC U Ultra ve U Play adındaki cihazlar yer alıyor.



Asus da geçtiğimiz ay CES 2017'de Zenfone AR ve Zenfone 3 Zoom adındaki iki akıllı telefon modeli ile karşımıza gelirken, büyük bir merakla teknoloji tutkunları Zenfone 4 modelini bekliyor. Ayrıca bu cihazın farklı versiyonları da Asus tarafından pazara sunulacak.

Henüz kesin bilgiler bulunmazken, Asus'un yeni amiral gemisi modelini ay sonunda MWC 2017, Mobil Dünya Kongresi'nde gün yüzüne çıkartabileceği belirtiliyor. GFXBench üzerinden gelen bilgiler Asus Zenfone 4'ün firmanın bu sene sunacağı en önemli modellerden birisi olacağını göstermekte.

Ortaya çıkan bilgilere göre AsusZenfone 4 akıllı telefon 5.7" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel Quad HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile sunulacak. Akıllı telefonun sistem belleği 6GB olurken, dahili veri kapasitesi de 64GB olarak geliyor. Yonga seti olarak Qualcomm tarafından geliştirilen dört çekirdekli işlemci ve Adreno 530 grafik işlemcili Snapdagon 820 yer alabilir.

Google Android 7.0 Nougat mobil işletim sistemi üzerinde çalışacak olan Asus Zenfone 4 akıllı telefonun arkasında 21MP kamera yer verilirken, Selfie kamerası da 8MP olarak önde yer alacak.

Asus Zenfone 4 bu teknik özelliklerle geliyor
 
  • Beğen
Tepkiler: trafikci258 ve ___kaptan___


Üst Alt