Nokia Rezerv Pil(6 Tuşla Bataryanızı %50 Artırın) :)

Sponsorlu Bağlantılar

MaxıMember

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Rezerv Pil(6 Tuşla Bataryanızı %50 Artırın) :)
Arkadaşlar bu sistemi bir çok kişi bilmediği için paylaşayım dedim.:allalla: Nokia telefonlarda batarya bittiğinde kullanmak için rezerv pil sistemi var.:evet:Şimdi diyelim ki çok acil bir telefon bekliyorsunuz ve bataryanız bitti.Bu durumda yapacağımız şey *3370# tuşlarına basmaktır.:d:Bunu yaptığımızda bataryamızın doluluk oranı %50 artacak,siz de böylece rahat rahat telefon bekleyebileceksiz:yuru NOKİA 5800'da denendi garanti oluyo zaten:d:

Yardımcı olsuysam ne mutlu...
Bir teşekkürü çok görmeyin(teşekkür butonu sağ alt tarafda:evet:)

• Beğen
Tepkiler: mirach61 ve ceren14

ckeskin2001

Üye
Güzel bilgi için teşekkürler...

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
Nokia cihazım olsa şuan deneyip öyle yorum yapardım fakat merak ettim, bu sistem ; *3370# telefonu resetlemek için kullanılan bir kod değil miydi ? Bir kod ile batarya durumu nasıl düzelir, sizin bataryanız bozuk olmasın ?

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
yalan...6730,x3,n78 de denedim olmuyor ne yani telefon derin bi nefesmi alacak zaten batarya boşalmışsa boştur elektrği nerden çekecek allahım ya ne komiksn bide tesekur butonunu tarif ediyo :)

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
Ben de böyle düşünmüştüm.
İmkânsız çünkü böyle bir şey.

MaxıMember

Üye
    Konu Sahibi
Hemen klavye delikanlılıgı...once batarya zayıf komutu vercek sonra numarayı girip arama tusuna basacaksınız istek yapılıyor yazısı olcak sonra telefon şarjı %50 her turlu bataryada olmuyor.Nası oluyor diyenlere batarya o kısmı saklıyor acil durumda yapıyorsun.Forumda 5 6 arkadas da bu konudan bahsetmis

Utku

Utku

Üye
işe yarar bir bilgi teşekkürler n8 de işe yarıyormu acaba birisi deneyebilirmi

mangdaşire

mangdaşire

Üye
telefonun şarjı bitince o tuşlara basmak:kop:.5800 kapandıgında o tuşları nerden bulacagız?:kop:

--------------- Ekleme ---------------

telefonun şarjı bitmeden önce oldugunu anca gördüm.arkadaş hakaret edip kendinden alıntı yapmış.ne vardı hakaret edecek?çok mu kötü birşey dedim?:nono:bu arada bu yöntem eski nokia telefonlarda işe yarıyormuş.renksiz ekran nokialarda.

Utku

Utku

Üye
telefonun şarjı bitince o tuşlara basmak:kop:.5800 kapandıgında o tuşları nerden bulacagız?:kop:

--------------- Ekleme ---------------

telefonun şarjı bitmeden önce oldugunu anca gördüm.arkadaş hakaret edip kendinden alıntı yapmış.ne vardı hakaret edecek?çok mu kötü birşey dedim?:nono:bu arada bu yöntem eski nokia telefonlarda işe yarıyormuş.renksiz ekran nokialarda.
:oke:banlandı işte boşver

evanescence

evanescence

Üye
yalan yanlis seyler yazmayin suraya o kod telefondaki EFR yi devre disi birakmak icindir taaa 3310 vb eski nokia larda bu ozellik cok sarj kullanirdi devre disi birakinca haliyle batarya artmis gibi gorunurdu bu konu daha once de ayni baslikla acildi bunlar tartisildi uyaniklik mi yapmaya calisiyorsunuz konu kirliligi mi?

Starsley

Ben denemedim çünkü böyle bi şey olamaz

korayduruhan

korayduruhan

Üye
Uyanık :)

hackburak

Üye
format tusu degilmiydi bu kod

Üst Alt