Telefon Tavsiyesi Nokia Qwerty klavyeli Telefonlardan hangisi daha iyi?

Sponsorlu Bağlantılar

tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Qwerty klavyeli Telefonlardan hangisi daha iyi?
Nokia C3

Nokia E6

Nokia X5-01

Nokia E5

Nokia E63

Nokia E72

Nokia X2-01

Nokia E71

Nokia E75

Nokia E61i

Nokia E61

Nokia N97

Nokia N97 Mini

Nokia 5730 Xpressmusic

Nokia C6

Nokia E7

• Beğen
Tepkiler: Ahmet_Selim ve Jrcan1

Jrcan1

Jrcan1

Üye
Seçmek zor ..

ozzytaste

ozzytaste

Üye
Kesinlikle E-6!!!

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
E7 :oke:

Del Rey

Del Rey

Üye
Tabii ki E7. E6 da güzel fakat uygulama sayısı E7'ye göre az. Çözünürlük yüzünden.

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
Bence hiç şuphesiz E7.

Dumbledore

Dumbledore

Üye
e6 n97 e7

Jrcan1

Jrcan1

Üye
Oy Birliğiyle E7 seçilmiş.Bence E6 daha iyi ;) :oke:

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Kesinlikle E7 sonra E6 gelir

Ahmet_Selim

Ahmet_Selim

Üye
bencede e7

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
e7.

SHS

SHS

Üye
hiç qwerty klavyeli nokia telefonum olmadıki :( bilmiyorum..

Th3ExPerT

Üye
E7 nin çok büyük ikonları falan var kaba bi telefon kesin E7-01'i falan gelir inceltirler modeli eskir aynı zamanda kalın bi telefon. E6 gümüş rengi number one, uygulama bi yere kadar şıklıkta çok önemli ince telefon olsun ister artık herkez. Sen ne düşünüyosun bilmiyorum ama bence e6 number one :oke: Başka seçenek yok

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
E7 nin çok büyük ikonları falan var kaba bi telefon kesin E7-01'i falan gelir inceltirler modeli eskir aynı zamanda kalın bi telefon. E6 gümüş rengi number one, uygulama bi yere kadar şıklıkta çok önemli ince telefon olsun ister artık herkez. Sen ne düşünüyosun bilmiyorum ama bence e6 number one :oke: Başka seçenek yok

E7 nin o büyüklüğü ekranından kaynaklanmakta. 4inç boyutunda AMOLED ekranı bulunmakta. Sana ekranıın büyük olmasından dolayı ikonlarda büyük gözüküyor bence.

tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
Serdar'a katılıyorum.Telefonun ekranı büyük olunca ikonlarda büyük gözükür :oke:

Ahmet_Selim

Ahmet_Selim

Üye
e7 derim ;)

pasha14

pasha14

Üye
E6 , E7 ikisi arasında seçim yap.

semeen

Üye
en ıyısı en buyuk ekrana sahıp olan e7 bu bır tur mıkro bılgısayar gıbı. MIKRO BILGISAYARLARA baska bır ornek ıse n97 ama onun ekranı 3.5 inc . Suan ıcın cok talep goren bır model var amam samsungun o da 5. 3 ınc buyuklugundekı galaxy note. ekranı işlemcisi rami harıka bu telefonun, ama fıyat cok yuksek.

BrainFree

BrainFree

Üye
E6 :oke: bir düşük segmentte E72 var.

@rtist

Üye
bende bunlardan almayı düşünüyorum ama bi türlü karar veremiorum ya . ama e6 modeli daha çok begeniorum. ne alacam bkam

Üst Alt