Nokia Pro Cam, Nokia Video Trimmer ve Nokia Video upload

Sponsorlu Bağlantılar

hasansen_83

hasansen_83

Üye
evet yaptım sen su note pady ayarlayım bana gondersene tamamını

IVI-Elia

Üye
:tşk:

hasansen_83

hasansen_83

Üye
arkadaşlar ben bu işi beceremedım

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq
OozyStaw

OozyStaw

Üye
eline sağlık :)

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Bende uygulamaya gelmeden internet sayfasında hata veriyor

- - - Eklendi - - -

bad request hatası alıyorum :S

- - - Eklendi - - -

yapabilen biri yardımcı olsaydı iydi.

metrix355

metrix355

Üye
aynı şekılde yaptım fakat telefon ınternete gırmıyor bı turlu hata verıyor devamlı

metrix355

metrix355

Üye
Sonunda uygulamayı yükledim çok güzell süper bir uygulama herkese tavsiye ederim fakat tek sorunu gdr2den önce kamerada olan çektikten sonra bulanıklaşma bu programda da var auto modda yapabileceğimiz bir ayarla bunu yok edebilirmiyiz normal kamera uyg. ayar olmadığı için yok edemiyorduk bunda öyle bir şans var mı ?

• Beğen
Tepkiler: pederr
pederr

pederr

Üye
kardeşim ben hepsinide yükledim ama bu video upload videoyu nereye yukluyor skydrive mi yoksa youtube mi çözemedim bilmediğim içinde yüklemek istemiyorum ayrıca pro camera muhteşem bişey ilk defa böyle bişey gordm hakkaten yapmışlar konuşulduğu kadar var yardımın için çok teşekkurler

dücane

dücane

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim ben hepsinide yükledim ama bu video upload videoyu nereye yukluyor skydrive mi yoksa youtube mi çözemedim bilmediğim içinde yüklemek istemiyorum ayrıca pro camera muhteşem bişey ilk defa böyle bişey gordm hakkaten yapmışlar konuşulduğu kadar var yardımın için çok teşekkurler

Hocam bu uygulama ile videolari youtube' a yüklüyorsun

csH

csH

Üye
Pro cam 620ye yuklenebilecek mi yani

csH

csH

Üye
Tesekkurler:D sadece 92x lere gelcek denmisti

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
bana yardımcı olsanız yapamadım?

- - - Eklendi - - -

bana yardımcı olsanız yapamadım?

muratangin

Üye
arkadaşlar ben bunu yuklemke istiyorum ama eğer birşey olursa geri donusu varmı ? mesela telefon filan acılmama gibi bir ihtimal varmı ? birde geri döndurebilirmiyiz amber öncesine telefonu ?

emelli

emelli

Üye
arkadaşalr tüm ayarları yaptım ama sonra wi fi den internete bağlanmıyo yardımcı olurmusunuz

ardacumhur

ardacumhur

Üye
arkadaşalr tüm ayarları yaptım ama sonra wi fi den internete bağlanmıyo yardımcı olurmusunuz

tüm ayarlar yapıldıktan ve uygulama yüklendikten sonra wifi ayarlarınızı eski haline döndürün,proxy'yi kapatın

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
L920 için bu güncelleme geleceğini biliyordum onun için uğraşmıyacam güncelleme gelirse kullanırım
Konu için teşekkürler

acoustic

acoustic

Üye
;) bana htcnin RM kodlarını verebilecek biri varmıdır

ardacumhur

ardacumhur

Üye

Üst Alt